omafiozos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Maria thanks alla einai didi-di-e-didi-didi-di-e-didi kai oxi didi e didi didi di e di e didi. Exei arketa grigoro ruthmo sto refren. Kai einai kainourgio. To iksera to tou Khaled.
the_maniac Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 omafiozos για δες αυτο Mokka - Leili (Original Club Mix) λεει αυτο που λες αλλα με λιλι και οχι ντιντι
omafiozos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 THANKS...maniac AUTO EINAI Lili kai oxi didi....!
panos_1979gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ : ΕΡΑΣΤΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ?
sugardad Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Γειά σας παίδες. Θέλω τη βοήθεια σας. Αναζητώ ένα τραγούδι παλιό, euro-trance του 2001, που μου έχει κολλήσει τελευταία. Λογικά είναι instrumental και πρέπει να'χει σχέση με το Love Parade, μια και στο video έχει πλάνα απ'αυτό... Για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την κατάσταση, ιδού κ ένα μικρό sample. Ευχαριστώ... Track.zip
DJ_XLR8 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Χτες στην παραλία ο DJ έβαλε ένα κομμάτι lounge θα το έλεγα, το οποίο ήταν instrumental και είχε sample τη μελωδία από το ο θαύμα του Παιδιού Θαύμα, ξέρετε, ελληνικό hip hop. Το κομμάτι ήταν ντυμένο με πολύ ωραία beats και χωρίς λόγια. Δε ξέρω αν το Παιδί Θαύμα έχει πάρει αυτό το sample από κάπου, αλλά ήταν πολύ ωραίο. Στους στίχους του ελληνικού κομματιού έλεγε "....κάν' το θαύμα σου...". Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Socom Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Χτες στην παραλία ο DJ έβαλε ένα κομμάτι lounge θα το έλεγα, το οποίο ήταν instrumental και είχε sample τη μελωδία από το ο θαύμα του Παιδιού Θαύμα, ξέρετε, ελληνικό hip hop. Το κομμάτι ήταν ντυμένο με πολύ ωραία beats και χωρίς λόγια. Δε ξέρω αν το Παιδί Θαύμα έχει πάρει αυτό το sample από κάπου, αλλά ήταν πολύ ωραίο. Στους στίχους του ελληνικού κομματιού έλεγε "....κάν' το θαύμα σου...". Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη. Piano Fantasia - Song For Denise
Mixalakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Χτες στην παραλία ο DJ έβαλε ένα κομμάτι lounge θα το έλεγα, το οποίο ήταν instrumental και είχε sample τη μελωδία από το ο θαύμα του Παιδιού Θαύμα, ξέρετε, ελληνικό hip hop. Το κομμάτι ήταν ντυμένο με πολύ ωραία beats και χωρίς λόγια. Δε ξέρω αν το Παιδί Θαύμα έχει πάρει αυτό το sample από κάπου, αλλά ήταν πολύ ωραίο. Στους στίχους του ελληνικού κομματιού έλεγε "....κάν' το θαύμα σου...". Οποιαδήποτε πληροφορία ευπρόσδεκτη.Μήπως λές το 'Ketjak - Song For Her'??
magnaman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 PAIDIA PSAXNW TO SAGAPW ( ME TO SWMA) THS paspalla .nomizw to exei tragoudhsei kai o kotsiras.epeidh 8en prkeitai na paw na parw ena cd gia ena tragoudi mhpws to exei kanenas se mp3 na mou to steilei me email ? thanks
skouket Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Eνα νεο remix του Being Nobody απο Liberty-X που το παιζει συχνα ο Galaxy ποιο ειναι ?
mikaha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ψάχνω τους τίτλους 2 τραγουδιών (πολυ γνωστών) ηχογραφημένα από ραδιόφωνο. http://rapidshare.de/files/2898684/songs.zip.html (188kb)
haris_ch02019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 to ena legetai Hot Stuff tis Donna Summer einai..!!
mikaha Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Πω πω τι 'στε σεις;! Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις