Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους μηπως ξερει κανενας πως λεγεται το κομματι που ακουγεται στη διαφημηση του ΜΑD για το nescafe on the waves; επισης ψαχνω ενα χορευτικο κομματι που το ειχα ακουσει αρκετες φορες σε κλαμπακια ειχε κυκλοφορησει το 2005 και στο ρεφρεν θυμαμαι οτι ελεγε more and more and more i cant stop loving you more... επαναλαμβανε αρκετες φορες το more and more and more.eυχαριστω

Δημοσ.

Ψάχνω το τραγούδι Sorry Φίλε του Βεντουράτου.παρακαλω κάποιος να μου δώσει διευθυνση να το κατεβασω ή να μου το στείλει στην διευθυνσή μου [email protected]. Θελω να το βρω οπωσδίποτε.:-?

Δημοσ.
Ψάχνω το τραγούδι Sorry Φίλε του Βεντουράτου.παρακαλω κάποιος να μου δώσει διευθυνση να το κατεβασω ή να μου το στείλει στην διευθυνσή μου [email protected]. Θελω να το βρω οπωσδίποτε.:-?

Δεν είναι αυτό το νόημα του τόπικ φίλε μου... Απαγορεύεται αυτό που ζητάς...:-?

Δημοσ.

Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στην αρχή στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη?

Δημοσ.
Μήπως τυχαίνει να ξέρει κανείς ποιο είναι το τραγούδι που παίζει στην αρχή στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη?

Με ένα search, ή απλά αν πήγαινες εδώ θα το έβρισκες εύκολα... ;)

Amr Diab - Tamally Maak

Δημοσ.

ξερεται πως λεγεται το τραγουδι που τραγουδησε ο μαρτακης στο eurosong οχι το suvenirs το αλλο που λεει : let them taking το τιτλο στα αγγλικα και τον τιτλο απο το ελληνικο αστους να λενε και να φοναζουν ?

Δημοσ.

Γειά σε όλους! Ψάχνω 2 κομμάτια το ένα είναι φέτινο hit παιζει πολύ σε κλαμπ και οι στίχοι είναι: i dream to fly above a rainbow so high! Το άλλο έχει σχεδόν την ιδια μουσική απο το so sexy της kim cooper αλλά με διαφορετικά λόγια.

Please help! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κομμάτι, dance, το μόνο που ξέρω είναι λίγα λόγια του...(περιέχει μια βρισιά μέσα.... άμα είναι στο κόψουν στο μοντάρισμα)

Το τραγούδι λέει λοιπόν με γυνακεία φωνή:

first time

you fuck me baby

yeaah yeaah

yeah yeaaaaaah

Τώρα μακάρι να σας φώτισα, γιατί το θέλω απεγνωσμένα

Ευχαριστώ

Δημοσ.
το ένα είναι φέτινο hit παιζει πολύ σε κλαμπ και οι στίχοι είναι: i dream to fly above a rainbow so high!

Please help! Ευχαριστώ!

Yves Larock - Rise up

Δημοσ.

το τραγούδι που ακούγεται στην σειρά deadwood μόλις πυροβολούν τον wild bill hickok ?

Επίσης παίζει και στο main menu του dvd , για όσους έχουν νοικιάσει την σειρά από videoclub

ευχαριστώ

Δημοσ.

παιδιά έχω φάει κόλλημα (επειδή δεν μπορώ να βρω ούτε τίτλο ούτε καλλιτέχνη) μ'ένα παλιό που λέει: "φίλα με,φίλα με μη μου χαλάς την καρδιά... καίγομαι, καίγομαι έχω στα χείλη μου απόψε μεγάλη φωτιά." ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ, ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!! :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...