Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα παλιο τραγουδακι καπως latin-samba-dance που επαιζε παντα στα καρναβαλια με στιχους περιπου: nana nana dumbooooo lalalalala chiki chikitaaaaaaaaaa

(δεν γνωριζω την γλωσσα,οποτε τα γραφω οπως να ναι!)

ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω,δυστυχως δεν εχω αλλο στοιχειο να δωσω!!

Δημοσ.
ψαχνω ενα παλιο τραγουδακι καπως latin-samba-dance που επαιζε παντα στα καρναβαλια με στιχους περιπου: nana nana dumbooooo lalalalala chiki chikitaaaaaaaaaa

(δεν γνωριζω την γλωσσα,οποτε τα γραφω οπως να ναι!)

ελπιζω να καταλαβατε ποιο λεω,δυστυχως δεν εχω αλλο στοιχειο να δωσω!!

«Carapicho - Tic Tic Tac» blink.gif

Δημοσ.
Guys 8elw na sas rotisw an kserete ena gnostw tragoudi poy to akoyw sinexeia k moy exei kolisei to leei antras k to refren nomizw paei kapws etsi "I LOVE THE TEARS YOU CANT DINIE" i kati tetio :(

giati exw thn entupwsh oti psaxneis 'Sunrise Avenue-Fairytale gone bad' ?

Δημοσ.
Guys 8elw na sas rotisw an kserete ena gnostw tragoudi poy to akoyw sinexeia k moy exei kolisei to leei antras k to refren nomizw paei kapws etsi "I LOVE THE TEARS YOU CANT DINIE" i kati tetio :(

Μαλλον εννοεις το Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

Δημοσ.

ρε παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι που το λέει άνδρας και λέει..είσαι γυναικά που με φτάνει στον Θεό μου,εναν Θεό που έψαχνα χρόνια να βρω.

ξέρουμε τπτ??

Δημοσ.

καλησπερα ξερετε ενα τραγουδι που παιζει στους σταβλους της αριετας ζαιμη λεει

:there is no one like me there is no possibility .... ?

και το :

της αγαπης τα φρενα δεν φοβαμαι κανενα ....

Δημοσ.
καλησπερα ξερετε ενα τραγουδι που παιζει στους σταβλους της αριετας ζαιμη λεει

:there is no one like me there is no possibility .... ?

και το :

της αγαπης τα φρενα δεν φοβαμαι κανενα ....

Μπονατσος-There is no one like me(εχει ξαναειπωθει, μ'ενα search θα το εβρισκες)

Οσο εχω εσενα-Ρουβας/Ροκκος

Δημοσ.
ρε παιδιά ψάχνω ένα κομμάτι που το λέει άνδρας και λέει..είσαι γυναικά που με φτάνει στον Θεό μου,εναν Θεό που έψαχνα χρόνια να βρω.

ξέρουμε τπτ??

Με ενα απλο σερστ στο γοογλε...Χρηστος Κυπριανιδης-Δυσκολες νυχτες

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια!οποιος εχει δει την ταινια Honey ας με βοηθησει σας παρακαλω.Ψαχνω το hip hop τραγουδι που ακουστηκε κατα τη διαρκεια του πρωτου μαθηματος χορου που μας δειχνει στην ταινια.Εψαξα στο soundtrack της ταινιας,δεν βρηκα τιποτα ομως..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...