Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

A mi,me gusta bailar,me gusta vivir...το ακουσα χθες στο ραδιο..Ειναι beatατο κομματι...σορρυ για την φτωχη περιγραφη..

Και ενα αλλο.Sometimes i feel I've got to run away,i've got to..run away...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
A mi,me gusta bailar,me gusta vivir...το ακουσα χθες στο ραδιο..Ειναι beatατο κομματι...σορρυ για την φτωχη περιγραφη..

Hmmm δεν μου 'ρχεται κάτι τώρα

Milk Inc - Tainted Love

Δημοσ.

Tainted Love λέγεται το τραγούδι και έχει πολλές εκτελέσεις. Λίγο google φιλενάδα και θα το έβρισκες. ;)

Δημοσ.
A mi,me gusta bailar,me gusta vivir...το ακουσα χθες στο ραδιο..Ειναι beatατο κομματι...σορρυ για την φτωχη περιγραφη...

δοκίμασε: Listas Pa'l Atake (Las Ninas) (το έντονο Ν παίρνει περισπωμένη ~ από πάνω)

Δημοσ.
παιδιά ψάχνω ένα τραγούδι του ρασούλη .. δε θυμάμαι ποιος το λέει

που πάει καπως έτσι " τίποτα δεν μας σώνει ουτε και οι μασώνοι "

Κακοί ντυθήκανε καλοί-Κατσιμιχαίοι

Δημοσ.
hello people psahno ena dance kommataki, pezi kana 6mino tora isos ke parapano. Ine mid tempo ke tragoudane sto refrain kati san horodia apo pedakia ke ta logia pane (pano kato etsi...)

we dont want nobodys property

we dont want nobodys liberty

no place..no xxxxx, no xxxxx just beacuse we are small.

kamia idea?

DJ Mash - Somebody's Property

Δημοσ.

παίδες χαιρετώ! λοιπόν, ακούω στο ραδιόδωνο ένα τραγούδι που είμαι κατά 99.99% σίγουρος ότι το τραγουδάει η Dolores O'Riordan (η τραγουδίστρια των Cranberries) στο οποίο επαναλαμβάνει στο refrain τις λέξεις "beautiful day" και "running away". Έχεις κανείς ιδέα ποιο είναι; Κοίταξα στην δισκογραφία των Cranberries αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί να είναι και από την προσωπική δουλειά της Dolores, αλλά και πάλι.... τζίφος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
παίδες χαιρετώ! λοιπόν, ακούω στο ραδιόδωνο ένα τραγούδι που είμαι κατά 99.99% σίγουρος ότι το τραγουδάει η Dolores O'Riordan (η τραγουδίστρια των Cranberries) στο οποίο επαναλαμβάνει στο refrain τις λέξεις "beautiful day" και "running away". Έχεις κανείς ιδέα ποιο είναι; Κοίταξα στην δισκογραφία των Cranberries αλλά δεν βρήκα κάτι. Μπορεί να είναι και από την προσωπική δουλειά της Dolores, αλλά και πάλι.... τζίφος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

«Dolores O'Riordan - Ordinary Day»; blink.gif

Δημοσ.

...are u ready to play the game , ready to lose it all , show you what to play....σας λένε τίποτα τα λόγια??? εμένα τίποτα....δεν το ψάχνω εγώ και δεν έχω ιδέα για πολλές λεπτομέριες...εκτός του οτι είναι χορευτικό κομμάτι....

Δημοσ.
Ποιο ειναι ρε παιδια το disco πασιγνωστο τραγουδι που ελεγε "sabrina sabrina"

SADRINA-DREAMER & THE FULL MOON Δικά μας παιδιά.Έλληνες.Ά ρε τι μου θύμισες βραδυνιάτικα

Δημοσ.

It's a beautiful world,it's a beautiful world,it's a beatiful lullaby(sp?)...You've got a thing I've never seen before...το τραγουδαει αντρας και το ακουσα πριν κανα 2 βδομαδες στο ραδιο.Ξερετε μηπως ποιο ειναι γιατι στο Google δεν εχει τιποτα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...