Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα!ψαχνω ενα παιδικο τραγουδι που λεγεται χοκυ ποκυ.Μηπως το εχει καποιος και μπορει να βοηθησει????

Δημοσ.

Ενα τραγουδι π το τραγουδαει αντρας,και λεει Beautiful Lullaby η καπως ετσι ποιος το λεει και ο τιτλος ειναι το Beautiful Lullaby?Γιατι δεν βρισκω τιποτα..

Δημοσ.

Είναι μια παλιά ρώσικη ταινία, λέγεται "Πέντε Βράδια". Όποιος την έχει δει φαντάζομαι θα θυμάται οτι στο τέλος παίζει ένα κλασσικό κομμάτι για πιάνο (αρκετά γνωστή μελωδία). Αν κάποιος γνωρίζει ποίος έχει γράψει τη μουσική για αυτή την ταινία ή ποιό κομμάτι είναι αυτό που ανέφερα ας το πει...

Δημοσ.
re paidia ena kainourio psioloxoreutiko elliniko pou exei vgei kai leei ''dj dose to rythmo'' h kati me dj telos panton pos legetai???

mipws lew..mipws ennoeis mariada pieridh -DJ ?

Δημοσ.
Το αού γκι γκι, αού γκι γκι και τα υπόλοιπα ακαταλαβίστικα του χάρι κλιν ξέρει κανείς πως λέγεται ?;

Ουγκαγκα μπουμ μπουμ

από το "δοξάστε με" του 1979

το αρχείο υπάρχει στο επίσημο site του Χάρρυ...

http://www.harry-klynn.gr/klynngreek/index.php?option=com_docman&Itemid=73&task=view_category&catid=32&order=dmdate_published&ascdesc=DESC

Δημοσ.
Ουγκαγκα μπουμ μπουμ

από το "δοξάστε με" του 1979

το αρχείο υπάρχει στο επίσημο site του Χάρρυ...

http://www.harry-klynn.gr/klynngreek/index.php?option=com_docman&Itemid=73&task=view_category&catid=32&order=dmdate_published&ascdesc=DESC

Ευχαριστωωωώ !!

Και το "μαλακαααά πιο μαλακαααά", καλά φοβερή έμπνευση! Πρώτη φορά τα ακούω εγώ αυτά..

Δημοσ.

Ακόμη καάποιες πληροφορίες που βρήκα για το

ισπανίκό τραγουδάκι που ψάχνω. Στους στίχους λέει : Pol vede ...a la mamiana.

Νομίζω λέγεται Καμπά Πακίτα ε πόκο, αλλά τα ισπανικά μου

δε με βοηθάνε να το ψάξω σωστά στο γούγλη. Αν του λέει κάποιου κάτι...

Δημοσ.
Ακόμη καάποιες πληροφορίες που βρήκα για το

ισπανίκό τραγουδάκι που ψάχνω. Στους στίχους λέει : Pol vede ...a la mamiana.

Νομίζω λέγεται Καμπά Πακίτα ε πόκο' date=' αλλά τα ισπανικά μου

δε με βοηθάνε να το ψάξω σωστά στο γούγλη. Αν του λέει κάποιου κάτι...[/quote']

Chambao - Pokito A Poko

Δημοσ.

ρε παιδια εχω φαγωθει να βρω μια διασκευη του eye of the tiger με γυναικεια φωνητικα που ακουγετε στα ραδιοφωνα αλλα ματαια. το γνωριζει κανεις?

Δημοσ.
ρε παιδια εχω φαγωθει να βρω μια διασκευη του eye of the tiger με γυναικεια φωνητικα που ακουγετε στα ραδιοφωνα αλλα ματαια. το γνωριζει κανεις?

Amel Bent - Eye Of The Tiger :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...