katerinaki16 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Μια καινουρια version του σημερα(ασε με να σ αγαπαω σημερα...λαλαλα) ποιος τη λεει?και τι τιτλο εχει?ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Το 2 είναι Rihanna - Umbrella.Από τις σπάνιες φορές που έπεσες έξω billpeppas OMG τώρα το είδα... Πως κατάφερα και έκανα την Rihanna Nelly δεν ξέρω Προφανώς μπερδεύτηκα εκείνη την στιγμή ( ήμουν και άυπνος επί 2 μέρες οπότε συγχωρούμαι ελπίζω )
Panathinaikara Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 καλημέρα, ψάχνω ένα beatάκι που παίζει πολύ εδώ και 2 βδομάδες στο γαλλικό σταθμό 91,7 στα Γιάννενα, δεν έχει πολλά λόγια, ακούγεται άντρας με βαριά σχετικά φωνή(standard επεξεργασμένη) και στο τέλος λέει don;t stop και τελειώνει. Αυτό το λέω γιατί είναι ψιλοξεκάρφωτο. Δεν ξέρω και πολλά στοιχχεία, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα
sikos1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια..Ξερει κανεις ενα τραγουδι ροκ-μπαλαντα καμιας δεκαετιας που οι αρχικοι του στιχοι ειναι 18 χρονων κοριτσι..και στο ρεφρεν λεει τι ναι αυτο που σκεφτεσαι και συννεφιαζεις σαν ασπρομαυρη φωτογραφια μοιαζεις..Ευχαριστω
Blackheart Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 To ellhniko song pou epsaxna kai htan remix ths gnwsths farsas "telos" to tragoudaei mia kopela pou legetai Xristina Papadaki!Se ena suntomo search pou ekana den to vrhka..An to vrei kapoios as mou kanei ena pm.Thnx..
gvworld7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ena tragoudi, club pou leei "put your hands up" kai sto videoclip einai kati kopeles pou xoreuoun (den einai auto tou fedde le grand!)
lizoumpoulou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ena tragoudi, club pou leei "put your hands up" kai sto videoclip einai kati kopeles pou xoreuoun (den einai auto tou fedde le grand!) mhpws les to Put Your Hands Up In The Air - Danzel ??
gvworld7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 mhpws les to Put Your Hands Up In The Air - Danzel ?? oute auto...
red7genius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 μηπως το Club Mix - Put Your Hands Up For Detroid???
szaf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 ξέρει μήπως κανείς ένα τραγούδι slow, σχετικά πρόσφατο, είναι ντουέτο και τραγουδάει ένας άντρας στα ελληνικά και μια γυναίκα στα ιταλικά...στους στίχους λέει "αυτή την ώρα σε θέλω κοντά μου" και ενδιάμεσα τραγουδάει και η άλλη στα ιταλικά thanks!!
Harkon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 A questa l' ora (αυτη την ώρα) λέγεται δε θυμάμαι ονόματα θα κοιτάξω κ θα σου πω αν βρω εντι: Κώστας Καραγέλης & Αλέκα Καμηλά (αν κ νόμιζα πως ήταν ιταλίδα αυτή - οκ κοπέλα μου μη το πάρεις πάνω σου ) - E questa l 'ora
szaf Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 A questa l' ora (αυτη την ώρα) λέγεται δε θυμάμαι ονόματα θα κοιτάξω κ θα σου πω αν βρω εντι: Κώστας Καραγέλης & Αλέκα Καμηλά (αν κ νόμιζα πως ήταν ιταλίδα αυτή - οκ κοπέλα μου μη το πάρεις πάνω σου ) - E questa l 'ora thanks, αυτο είναι!
Manos the Greek Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα, έχω ανεβάσει εδώ: http://www.sendspace.com/file/jziq3v ένα rar με 8 sample με κάτι τραγούδια που ψάχνω σε πολύ καλή ποιότητα. Το μέγεθος του είναι 7MB Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις