Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
mhpws gnwrizei kaneis ena kommati opou tragouda antras kai mia gynaika ton synodeuei apo pisw me ena "aaaaaa..." to kommati einai 3eno kai to 3anakousa shmera sto nitro radio gyrw stis 12.40. den mporousa na piasw ta logia alla sto telos eipe kati san "the dream that came true" opoios exei kamia idea as boh8hsei. thx.

me polu megalh epifulaktikothta, mhpws 8 mporouse na einai to Here I Am - Halifax ??:neutral:

h akoma k to Because Of You - Unwritten Law.. ?

Δημοσ.
me polu megalh epifulaktikothta, mhpws 8 mporouse na einai to Here I Am - Halifax ??:neutral:

h akoma k to Because Of You - Unwritten Law.. ?

dystyxws den einai kanena ap'ta dyo. pantws thx gia thn prospa8eia!!!

Δημοσ.
Επειδή στο προηγούμενο request δεν στάθηκα τόσο τυχερός, μήπως υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίσει κάποιος αυτό το καινούριο beatάκι που ακούγεται τελευταίως?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μάλλον πρόκειται για το rise up του Yves Larock..

Δημοσ.

παιδιά βοήθεια... Ψάχνω ένα τραγούδι της δεκαετίας του 90' με στίχους: Μην χάνεσαι, να νοιάζεσαι, σε σκέφτομαι, τρελαίνωμαι, πως νιώθω δεν φαντάζεσαι

heeeeeeeeeeeelp

Δημοσ.
παιδιά βοήθεια... Ψάχνω ένα τραγούδι της δεκαετίας του 90' με στίχους: Μην χάνεσαι, να νοιάζεσαι, σε σκέφτομαι, τρελαίνωμαι, πως νιώθω δεν φαντάζεσαι

heeeeeeeeeeeelp

Rivera-Μη χάνεσαι

Δημοσ.
ena tragoudi pou leei:kai otan xoreueis matia mou....xali na me pathseis ginomai.to xerei kaneis?

epishs ena xeno tragousi pou leei spades of soldiers,diamonds and the shape of my heart.Den poludiafwtizw.

euxaristw

Το πρώτο είναι του Κωνσταντίνου Παντζή με τίτλο "έτσι". Το δεύτερο μάλλον είναι του Sting το ''shape of my heart''

Δημοσ.

"Αν θα γυρνούσες ξανά κοντά μου, θα απλώνα θάλασσες για να σε φέρω, δεν ξέρεις πόσο υποφέρω, δεν ξέρεις πόσο σ' αγαπώ..

Αν θα γυρνούσες ξανά κοντά μου, θα έπαιρνα χίλια καλοκαίρια, και θα σου άπλωνα τα χέρια, να σε κρατώ.."

Το είχα ακούσει σε ένα παλιό cd του Ανάκτορο (2004-2005 μπορεί και 2006 δεν θυμάμαι!)

Δημοσ.
Μάλλον πρόκειται για το rise up του Yves Larock..

Να σαι καλά φίλε... Αυτό είναι

Και για να ανταποδώσω κι εγώ:

"Αν θα γυρνούσες ξανά κοντά μου, θα απλώνα θάλασσες για να σε φέρω, δεν ξέρεις πόσο υποφέρω, δεν ξέρεις πόσο σ' αγαπώ..

Αν θα γυρνούσες ξανά κοντά μου, θα έπαιρνα χίλια καλοκαίρια, και θα σου άπλωνα τα χέρια, να σε κρατώ.."

Το είχα ακούσει σε ένα παλιό cd του Ανάκτορο (2004-2005 μπορεί και 2006 δεν θυμάμαι!)

Γιώργος Μαρίνης - Χίλια καλοκαίρια (ίσως το βρεις και σαν Αν θα γυρνούσες)

• Like 1
Δημοσ.

Δύο τραγουδάκια που παίζουν τελευταία . Το πρώτο πάει "relax, take it easy, cause there is nothing you can do..." και το άλλο "under my umbrella". Καμιά βοήθεια;

Δημοσ.
Δύο τραγουδάκια που παίζουν τελευταία . Το πρώτο πάει "relax, take it easy, cause there is nothing you can do..." και το άλλο "under my umbrella". Καμιά βοήθεια;

1) Mika - Relax ( Take It Easy )

2) Rihanna - Umbrella

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...