Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ενα που εχει σχεδον ιδιο ρυθμο με το ξεκινημα του Ordinary Day της O'Riordan αλλα στη συνεχεια το συνεχιζει το γυρισμα και σε καποια φαση νομιζω λεει μεσα wake up, wake up πώς λεγεται.

Καταλαβε κανεις? Μπα...

Δημοσ.
Παιδια ενα που εχει σχεδον ιδιο ρυθμο με το ξεκινημα του Ordinary Day της O'Riordan αλλα στη συνεχεια το συνεχιζει το γυρισμα και σε καποια φαση νομιζω λεει μεσα wake up, wake up πώς λεγεται.

Καταλαβε κανεις? Μπα...

Μήπως λες το "Wake Up" από Hooverphonic? Λέω εγώ τώρα...:-?

Δημοσ.
Μήπως λες το "Wake Up" από Hooverphonic? Λέω εγώ τώρα...:-?

Πολυ καλο και αυτο... Αλλα δεν εννοω αυτο. Λεω ενα που παει καπως...

Wake up, wake up

la la laaa

lalalaaaaaaaa

:confused::confused:

Δημοσ.

Οχι ρε συ... :-P

Καλα, η Duff ειναι και τραγουδιστρια?? Καλη περιπτωση :mrgreen:

Συγκροτημα πρεπει να ναι αυτοι που το λενε(δεν ειμαι σιγουρος), το τραγουδι δε λεγεται wake up και η φωνη ειναι καπως λεπτη, φανταστειτε στυλ Relax, Take it Easy

Δημοσ.
Οχι ρε συ... :-P

Καλα, η Duff ειναι και τραγουδιστρια?? Καλη περιπτωση :mrgreen:

Συγκροτημα πρεπει να ναι αυτοι που το λενε(δεν ειμαι σιγουρος), το τραγουδι δε λεγεται wake up και η φωνη ειναι καπως λεπτη, φανταστειτε στυλ Relax, Take it Easy

perhaps to Wake up - Mad Season ??:???:

h akoma to Wake Up - The Vanished ..

leme twra..

Δημοσ.
Για σας άκουσα ενα κομμάτι προχτές στον best από την περιγραφή καταφερα να συγκρατήσω για τίτλο κάτι σαν lugins και για συγκρότημα sound system και κάτι ακόμα...δεν ξέρω αν λέει κατι σε κάποιον ευχαριστώ

Djuma soundsystem_Les djinns

Mάλον αυτό ζητάς

Δημοσ.
Εννοείς κατι σαν αυτό http://elrincondemcfull.blogcindario.com/2006/11/01330-sultans-of-swing-remix.html ?

Τοτε πρόκειται απλώς για remix του τραγουδιού των Dire Straits...

Δυστυχώς δεν είναι αυτό κι ούτε πρόκειται απλώς για remix του τραγουδιού των Dire Straits, απλώς μέσα στο κομμάτι παίζει ένα sample. Anyway ευχαριστώ για το χρόνο σου

Δημοσ.

Καταλαβε κανεις? Μπα...

Aν οι στοίχοι είναι κάπως έτσι...

Wake up, wake up, wake up, wake up

Shut up, shut up, shut up, shut up

Itʼs time, smell the coffee, the coffee

τότε ζητάς

Cranberries - Wake up & Smell The Coffee

Δημοσ.

Μετά από κάποιο στοιχειώδες γούγλισμα, μου προέκυψε αυτό anthony_88, ένα τραγούδι από τους "The Presidents of the United States of America" με τίτλο Wake up.. Ελπίζω να βοήθησα γιατί δεν έχω ιδέα για ποιο τραγούδι μιλας :) ...

EDIT: Μόλις κατάλαβα ότι τα λαλαλαλα που λες δεν ήταν lyrics αλλά ότι απλώς δεν ήξερες τα λόγια. Με σαφώς μεγαλύτερη σιγουριά σου προτείνω το Steve Miller Band - Serenade. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι αυτό που ψάχνεις :) !.. Διασταύρωσε το βλέποντας το ακόλουθο βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=1Nya4iaAAIg

Δημοσ.
Αχ πόσο καιρό έχω να το ακούσω αυτό το τραγούδι...

«Ζήτα μου ό,τι θες» από την Άλκιστη Πρωτοψάλτη. blink.gif

Το έχει πει και η Χάρις Αλεξίου. Πιθανόν και άλλοι. blink.gif

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, αν και λίγο καθυστερημένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...