tzafarela Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 το ξερετε?καλησπερα ξερετε το τραγουδι που παει καπως ειμαι εδω ειμαι δω ναι μωρο μου για σενα δεν φοβαμαι κανεναν οσω εχεις εμενα δεν θα παθεις κακο και ποιος το τραγουδαει ευχαριστω Μου εσπασαν τα νευρα αλλα τον θυμηθηκα...Ουφ Μιχαλης Εμιρλης -Αυτο που σ'αρεσει
Cristina Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 δεν ειναι αυτοδεν υπαρχει Φυσικά και υπάρχει. Και είναι ακριβώς αυτό που σου είπε η tzafarela. Μπορείς να δεις εδώ τους στίχους. «Μιχάλης Εμιρλής - Αυτό Που Σ' Αρέσει (CD single)»
tzafarela Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 δεν ειναι αυτοδεν υπαρχει Και ομως υπαρχει...Μπορεις να το ακουσεις εδω http://www.mad.tv/audio/?mwlang=gr&box=play&c=0&id=25702
tzafarela Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 τραγουδι ξενο, μαλλον 80's,σε στυλ μπαλαντας,απο άντρα και εχει μεσα τη φραση "to show how i feel". Σας διαφωτισα ε???:oops: Δεν περιμενω και πολλα με τοοοοσα στοιχεια αλλα καθε προταση ...ελπιδα!!
demian83 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 τραγουδι ξενο, μαλλον 80's,σε στυλ μπαλαντας,απο άντρα και εχει μεσα τη φραση "to show how i feel". Σας διαφωτισα ε???:oops:Δεν περιμενω και πολλα με τοοοοσα στοιχεια αλλα καθε προταση ...ελπιδα!! Extreme - More Than Words ταιριαζει καπως σε αυτο που λες
demian83 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται πρωτο στο παρακατω αρχειο ηχου.fileden.com/files/2007/4/15/986876/123.mp3 και λεει "αποτι ψαχνεις να κρυφτεις και ειρθες κοντα μου παλι" κανεις δεν ξερει τουτο το τραγουδακι?
DIMITRISG Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλα εισαι απαιχτοςτα εψαχνα και γω που τα πετυχες ;; [/QUOT γκουχ γκουχ!!!Απαιχτη θες να πεις Τα εψαχνα κι εγω μωρε καποτε' date=' ρωτουσα απο εδω και απο εκει ωσπου κααααποτε τα συγκέντρωσα!![/quote] ah sorry παντως φαινεται οτι οι κοπελες ειναι πιο δυνατες απο τ αγορια στα μουσικά
pakoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 τραγουδι ξενο, μαλλον 80's,σε στυλ μπαλαντας,απο άντρα και εχει μεσα τη φραση "to show how i feel". Σας διαφωτισα ε???:oops:Δεν περιμενω και πολλα με τοοοοσα στοιχεια αλλα καθε προταση ...ελπιδα!! Δοκίμασε A-ha - Analogue
tzafarela Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δεν είναι κανενα απο τα δυο παιδια...:cry:Thanx παντως για την προσπαθεια!!
chariszenonos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 kalispera sas mporite na m pite pia tragoudai to que hiciste
super vagouri Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 kalispera sas mporite na m pite pia tragoudai to que hiciste Jennifer Lopez - Que Hiciste
billpeppas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 kalispera sas mporite na m pite pia tragoudai to que hiciste Δεν ξέρεις να μπείς στο google δηλαδή και να γράψεις Que Hiciste ? Όχι, δεν πρόκειται να σου πω ποιά το λέει. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου δύσκολο να το βρείς μόνος σου.
kkardo91 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Όσοι έχετε δεί το Die Hard, το καινούργιο που παίζεται τώρα στα cinema, στην αρχή της ταινίας όταν είναι ο πρωταγωνιστής-hacker στο σπίτι του, λίγο πριν πάει να τον πάρει ο Bruce, παίζει ένα metal τραγούδι που νομίζω τραγουδάει μια γυναίκα. Ελπίζω να καταλάβατε για ποιό λέω αν και βάζω δύσκολα νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις