Sellers Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Θα μπορούσε ίσως κανείς να με βοηθήσει με ένα κομμάτι που ψάχνω εδώ και καιρό?.. Πρόκειται για ένα μελαγχολικό κομμάτι (νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι ειναι σε φλογέρα - αν σας μπερδεύει αυτο το σχόλιο, αγνοήστε το) που παιζόταν στη σειρά "Δυο Ξένοι" καθώς ο Κ.Μαρκοράς και η Μ. Κουντουράτου έβλεπαν στην τηλεόραση την ταινία "Μια αγάπη γεννιέται"... Νομίζω οτι παιζόνταν και σε διάφορες σκηνές χωρισμού... Παίζει να λες το What Is A Youth του Nino Rota...
seishirosakura Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση Sellers αλλα δυστυχώς δεν είναι αυτό που ψάχνώ ... Και εγώ αρχικά για Nino Rota έψαχνα γιατί το κομμάτι που ψάχνω είναι του στυλ του αλλά δεν βρήκα τίποτα... Επίσης νομίζω οτι δεν εχει λόγια το τραγούδι που ψάχνω... χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει και πολλά καθώς πολλα κομμάτια ξεκινούν ως μόνο μουσική και ακολούθως προστίθενται οι στίχοι επειδή άρεσε σε πολύ κόσμο... Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ηταν αυτό... Ακόμα το ψάχνω πάντως, οπότε αν κανεις το γνωρίζει παρακαλώ να το στείλει...
DIMITRISG Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Peter Randell - Lost In Tokyo Radiorama - Chance to Desire Izhar Cohen - Ole Ole Stevie Wonder - Part time Lover Martinelli - Cenerentola Anno Domini - Oh LaLa καλα εισαι απαιχτος τα εψαχνα και γω που τα πετυχες ;;
giorgio_g Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 hello paides.exo ena poli eykolo gia esas alla gia mena paketo!!!!:evil::evil: klasiko komati 90s sto video clip emfanizete mia gkomena me enan mayro me gialia asteria ke kithara!!! i kopela lei ena stixo tragika gnosto. how do you say delicius???
billpeppas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 hello paides.exo ena poli eykolo gia esas alla gia mena paketo!!!!:evil::evil:klasiko komati 90s sto video clip emfanizete mia gkomena me enan mayro me gialia asteria ke kithara!!! i kopela lei ena stixo tragika gnosto. how do you say delicius??? Μήπως λες το Dee Lite - Groove Is In The Heart Video here -> http://www.youtube.com/watch?v=AkIjFA1P2bg
disqualified Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 παιδια ξερει κανεις πως λεγεται και ποιος τραγουδαει ενα που παιζεται πολυ στον red και πρεπει να αρχιζει στο refrain, love hurts but sometimes is a good thing, νομιζω τουλαχιστον, ευχαριστω
giorgio_g Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μήπως λες το Dee Lite - Groove Is In The Heart Video here -> http://www.youtube.com/watch?v=AkIjFA1P2bg akribos!!!! pio grigora den ginotane!!!!:mrgreen: thank man!!
giorgio_g Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 παιδια ξερει κανεις πως λεγεται και ποιος τραγουδαει ενα που παιζεται πολυ στον red και πρεπει να αρχιζει στο refrain, love hurts but sometimes is a good thing, νομιζω τουλαχιστον, ευχαριστω incubus-love hurts
stetso Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Οποιος εχει παει σε κλαμπακι φετος το καλοκαιρι θα εχει ακουσει ενα ψιλοερωτικο τραγουδακι που στο ρεφρεν του λεει ''sexy sexy sexy''. Καθολου κατατοπιστικος αλλα ελπιζω καποιος να καταλαβε και να μπορει να βοηθησει. Ευχαριστω προκαταβολικα
billpeppas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Dj Pippi - So Sexy...κάνουμε και κανά search πρωτού ρωτήσουμε...
demian83 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ξερει κανεις το τραγουδι που ακουγεται πρωτο στο παρακατω αρχειο ηχου. fileden.com/files/2007/4/15/986876/123.mp3 και λεει "αποτι ψαχνεις να κρυφτεις και ειρθες κοντα μου παλι"
kolias10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 το ξερετε? καλησπερα ξερετε το τραγουδι που παει καπως ειμαι εδω ειμαι δω ναι μωρο μου για σενα δεν φοβαμαι κανεναν οσω εχεις εμενα δεν θα παθεις κακο και ποιος το τραγουδαει ευχαριστω
tzafarela Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 καλα εισαι απαιχτοςτα εψαχνα και γω που τα πετυχες ;; [/QUOT γκουχ γκουχ!!!Απαιχτη θες να πεις Τα εψαχνα κι εγω μωρε καποτε, ρωτουσα απο εδω και απο εκει ωσπου κααααποτε τα συγκέντρωσα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις