Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Paidia psaxnw ena tragoudi pou akousa prosfata sto radiofwno,ston "ru8mo" prepei na htan,pou einai ena remix ths gnwsths farsas 'TELOS' kai exei ellhnika gunaikeia fwnhtika..Mesa sto tragoudi akougontai kapoies fraseis ths farsas kai sto refren tragoudaei mia gunaika..anyone??:confused:

Νομίζω οτι εννοείς το kama sutra [η όπως αλλιώς γράφεται δεν ξέρω], ένα Hit της εποχής 98-99-00.:mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδια ψαχνω (εναν ανθρωπο ζηταω να μ αγαπαει, κι αυτος θεε μου να σουν εσυ, εσυ που μου χεις κανει μαυρη τη ζωη) νομιζω ειναι Χαρουλα Λαμπρακη, πως λέγεται το τραγουδι ξέρει κανεις?

Δημοσ.

Παιδιά, ψάχνω ένα παλιό αλλά διαχρονικό τραγούδι, πολύ γνωστό. Οι στίχοι είναι οι εξής:

Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε με όπου θες εσύ

Ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω.

Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε όπου θες εσύ

Ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω...

Δημοσ.
Παιδιά, ψάχνω ένα παλιό αλλά διαχρονικό τραγούδι, πολύ γνωστό. Οι στίχοι είναι οι εξής:

Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε με όπου θες εσύ

Ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω.

Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε όπου θες εσύ

Ζωή μισή δεν θέλω πια να ζω...

Αχ πόσο καιρό έχω να το ακούσω αυτό το τραγούδι...

«Ζήτα μου ό,τι θες» από την Άλκιστη Πρωτοψάλτη. blink.gif

Το έχει πει και η Χάρις Αλεξίου. Πιθανόν και άλλοι. blink.gif

Δημοσ.

Παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια, ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι που παιζόταν στα ραδιόφωνα. Δεν μπορώ να το περιγράψω καλά. Έχει χαρούμενο μπιτάκι και τραγουδάει άντρας. Μόλις τελειώνει τα λόγια του, μια γυναίκα τραγουδά ''ααααα'' σε σολο. Παίζει κάποια στιγμή να τραγουδάνε και οι δύο μαζί. Αν μπορείτε να το βρείτε θα σας ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...