pakoulis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Είναι Steve Kekana... (μάλλον όχι με απόστροφο) Ψάξε κι άλλο ένα γνωστό δικό του, το "Raising my family"
kimonas_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Kalispera paidia..3 tragoudia exw mazepsei k ithela na rwtisw an kaneis gnwrizei kati na mou pei.. 1.ena r'n'b tragoudi elliniko pou paizoun teleutaia sta club,to tragoudaei enas antras(oxi NiVo) k einai sxetika grigoro k xwris polla bit. 2.apo tin ekpompi tou evaggelatou <<Apodixeis>> ena trailer pou epaize pou tha pigaine se nisia k ton edeixne se ena limani,eixe ena tragoudi me mia gynaikeia foni,pio palio akougotan k einai gnwsto. 3.Apo tin diafimisi tou Lampsi FM nomizw(paizetai autes tis meres stin tileorasi) ena tragoudi pou akougetai tis Paparizou se kapoio simeio. Euxaristw poly...
DIMITRISG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ξερει κανεις ενα παλιο δεκαετιας 80 disco τραγουδι πασιγνωστο κατι ψιλα που μπορεσα να συλλαβω : ....capte you if you fall.... ....sunshine in your eyes ....
mxpert Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 μην μου πειτε στο emule (που το εχει) γιατι πανω που ημουνα ετοιμος να προσλαβω καθηγητη πληροφορικης να με μαθει να χρησημοποιω το emule, εμαθα οτι εκλεισε η κατι τετοιο (η μηπως με δουλεψαν???) μάλλον σε δούλεψαν ! :razz:
Niphrendil Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Λές το .... Δεν Μ'αγαπάς Δεν με πονάς - Πάνος Γαβαλάς nai auto einai eyxaristw para polu!! xwris tin voitheia sou den tha to vriska pote!!!!
ForzaM Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Geia sas. Psaxno 1 kommati pou o titlos tou einai: taste(h take, alla mallon taste einai) for ... . Auto to "..." psaxno kai an einai dinaton kai ton kallitexni. Einai kainourio kommati kai (toulaxiston) akougetai ston Red fm. Thnks in advance!
DIMITRISG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 ξερει κανεις ενα παλιο δεκαετιας 80 disco τραγουδι πασιγνωστοκατι ψιλα που μπορεσα να συλλαβω : ....capte you if you fall.... ....sunshine in your eyes .... Τελικα το βρηκα ρε γ*μωτι μου γ*μω! μετα απο πολλα ψαξιματα εβαλα στον γοογλε το "disco lyrics if you fall,sunshine in your eyes" και μου το βγαλε ειναι το "When The Rain Begins To Fall" εκανα λαθος δεν λεει capte you if you fall αλλα " And I will catch you if you fall" και αντι sunshine in your eyes λεει I'll be the sunshine in your life δυσκολο να καταλαβεις τα λογια στα τραγουδια ,παρολο που γνωριζω σχετικα καλα αγγλικα
fallen_angel82 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Άκουγα τώρα Deejay και έπαιξε ένα ισπανικό τραγουδάκι, πολύ χαρούμενο. Τραγουδάει γυναίκα και λέει : cresiento ή cresiendo ...pau ma da. Κάπως έτσι τέλος πάντων. Ελπίζω να βοήθησα για να καταλάβετε πιο είναι.
morfo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ψαχνω ενα τραγουδι.. δεν ξερω τιτλο και ερμηνευτη. ενας στιχος λεει. Ειναι στιγμες που σε εχω αναγκη ειναι στιγμες που σε μισω..πως με καταντησε η αγαπη μονος τα βραδι να γυρνω
Outliner Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ψαχνω ενα τραγουδι.. δεν ξερω τιτλο και ερμηνευτη. ενας στιχος λεει.Ειναι στιγμες που σε εχω αναγκη ειναι στιγμες που σε μισω..πως με καταντησε η αγαπη μονος τα βραδι να γυρνω Φίλε μου είναι το "Να σε ξεχάσω προσπαθώ" του Μιχάλη Εμιρλή...
Outliner Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με....εψαχνα το τραγουδι εδω και χροοοονια.... τωρα που βρηκα τον τιτλο μπορειτε να μου πειτε που θα βρω και το video clip? μην μου πειτε στο limewire γιατι δεν το εχει, μην μου πειτε στο emule (που το εχει) γιατι πανω που ημουνα ετοιμος να προσλαβω καθηγητη πληροφορικης να με μαθει να χρησημοποιω το emule, εμαθα οτι εκλεισε η κατι τετοιο (η μηπως με δουλεψαν???)δεν υπαρχει στο youtube κ.τ.λ. μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δω το video clip?η να το αγορασω....η αν το εχει καποιος ας μου το στειλει το email ειναι [email protected]. ο λογος για αυτο το τραγουδι: Cosmos-take me with you Το videaki στο youtube (Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο βέβαια - Take me away, αλλά ξέρω οτι το video clip είναι βασισμένο στο clip των Dire Straits, Money For Nothing).... http://www.youtube.com/watch?v=sG7xGGZge0Y Εαν το βρω ολοκληρο θα σου το στείλω...
dim05 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Kserei kaneis poio einai ekeino to italiko (poli melodiko) tragoudi pou anaferei kapoia stigmi ti "mona lisa"? Paizei kapou kapou kai sto radiofono. Distixos mono to "mona lisa" katalava apo ta italika tou tragoudiou kai ti leksi "vorei" pou leei kapoia stigmi sto refren.
Cristina Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Kserei kaneis poio einai ekeino to italiko (poli melodiko) tragoudi pou anaferei kapoia stigmi ti "mona lisa"? Paizei kapou kapou kai sto radiofono.Distixos mono to "mona lisa" katalava apo ta italika tou tragoudiou kai ti leksi "vorei" pou leei kapoia stigmi sto refren. Ίσως ψάχνεις το «Come Monna Lisa» από Mango. Αλλά είναι αρκετά παλιό τραγούδι (δεκαετίας) και δεν ξέρω πόσο συχνά το θυμούνται πλέον τα ραδιόφωνα, οπότε μπορεί και να μην είναι αυτό που ζητάς... Μπορείς να ακούσεις ένα δείγμα εδώ. Εδώ θα το δεις και live.
halkman8 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Γεια σας μέλη και διαχειριστές!!! Θελω να μου πείτε ένα τραγούδι που παίζεται τώρα τελευταία μέσα στα τέλη του 2006 και παίζεται και το 2007 απο έναν Ιταλό τραγουδιστή. Είναι ένα φοβερό ιταλικό τραγούδι. Αν δεν το ξέρετε προτίνετε μου κάποια ιταλικά τραγούδια που να παίζονται αυτό τον καιρό!!!! :???: PPPLLLEEEAAASSSEEE!!!! PLEASE!! Σας παρακαλώ!!! Περιμένω ανταπόκριση!!!!1:) halkman8!! Υ.Γ. Αν θέλετε στείλτε μου την απάντηση στο e-mail μου [email protected]!!!! ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!! ΓΕΙΑ!!!!
ddagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. Ψαχνω να βρω πως λεγεται η μουσικη που σε ολους τους λατρεις της κλασσικης μουσικης πιστευω ειναι γνωστη, και μιλαω για το γνωστο ''πενθιμο εμβατηριο''. Παρακαλω οποιος γνωριζει τιτλο και συνθετη ας μου το πει. Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις