Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι των james που παίζει τελευταία στο ραδιόφωνο? thx.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους και όλες σας...μια που το όλες δεν το εβαλα μπροστα ειπα να του βαλω τονο..λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης..ποιο τραγουδι ειναι αυτο που εχει τους εξής στίχους : "Μην φύγεις μην κλαις μην πας πουθενά" το ακουσα σε ενα ζωντανο ποπ ροκ ελληνικο προγραμμα αλλα δεν ξέρω τίτλο ουτε το group η τον τραγουδιστή:confused:

ΟΝΑΡ - ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ

ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι των james που παίζει τελευταία στο ραδιόφωνο? thx.

Η το Senorita που είπε και το παιδί ή το Getting away with it (All messed up). Ένα απο τα δύο θα είναι λογικά.

Δημοσ.

Η το Senorita που είπε και το παιδί ή το Getting away with it (All messed up). Ένα απο τα δύο θα είναι λογικά.

thx ρε φίλε

Δημοσ.

paidia help!!! exw kolisei, vlepate dreamshow? se auto pou epaize o giorgos vanas de thymamai an einai to 1o h to 2o..anyway tragoudise kapoia stigmi ena palio elliniko kommati se ena live k to eipe diaforetika me diko toy stulaki..exw faei ton kosmo na to thymithw alla tpt! mipws kserei kapoios???:smile:

Δημοσ.

ρε παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με....εψαχνα το τραγουδι εδω και χροοοονια.... τωρα που βρηκα τον τιτλο μπορειτε να μου πειτε που θα βρω και το video clip? μην μου πειτε στο limewire γιατι δεν το εχει, μην μου πειτε στο emule (που το εχει) γιατι πανω που ημουνα ετοιμος να προσλαβω καθηγητη πληροφορικης να με μαθει να χρησημοποιω το emule, εμαθα οτι εκλεισε η κατι τετοιο (η μηπως με δουλεψαν???)δεν υπαρχει στο youtube κ.τ.λ. μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δω το video clip?η να το αγορασω....η αν το εχει καποιος ας μου το στειλει το email ειναι [email protected].

ο λογος για αυτο το τραγουδι:

Cosmos-take me with you

Δημοσ.
ενΑ τραγουδι που λεει με πνιγει τουτη η σιοπη οοοοοοο ...στο δρομο να χουμε γιορτη οοοοοοοοο και εμεις να ζουμε χωρια

το ξερετε?

παιδια δεν το ξερει κανεις αντρας το τραγουδαει ειναι κανουριο?

Δημοσ.
παιδια δεν το ξερει κανεις αντρας το τραγουδαει ειναι κανουριο?

Σου απαντήσανε. Ακριβώς κάτω απο εκεί που ρώτησες την πρώτη φορά...

Μάλλον δεν θα το πρόσεξες. :wink:

Δημοσ.
paidia help!!! exw kolisei, vlepate dreamshow? se auto pou epaize o giorgos vanas de thymamai an einai to 1o h to 2o..anyway tragoudise kapoia stigmi ena palio elliniko kommati se ena live k to eipe diaforetika me diko toy stulaki..exw faei ton kosmo na to thymithw alla tpt! mipws kserei kapoios???:smile:

Λές το ....

Δεν Μ'αγαπάς Δεν με πονάς - Πάνος Γαβαλάς

Δημοσ.

Λοιπον παιδες, ψαχνω ενα rockακι, δεκαετια μαλλον '90, με τους εξης στιχους:

Couple:

I remember, many years ago,

said you love me and you never ever let me go,

never never,

never ever, gonna let you go

Refrain:

Never never,

Never ever,

Never never gonna let you go,

never never

never ever gonna let you go...

Δεν ξερω αν ειναι ακριβεις οι στιχοι, αυτα θυμαμαι...

Το τραγουδι ειναι ρυθμικο, σχετικα μονοτονο.

Μηπως το ξερει κανενας ??? Θα με σωσετε!

Δημοσ.
Λοιπον παιδες, ψαχνω ενα rockακι, δεκαετια μαλλον '90, με τους εξης στιχους:

Couple:

I remember, many years ago,

said you love me and you never ever let me go,

never never,

never ever, gonna let you go

Refrain:

Never never,

Never ever,

Never never gonna let you go,

never never

never ever gonna let you go...

Δεν ξερω αν ειναι ακριβεις οι στιχοι, αυτα θυμαμαι...

Το τραγουδι ειναι ρυθμικο, σχετικα μονοτονο.

Μηπως το ξερει κανενας ??? Θα με σωσετε!

Steve K'Kana - Never Never

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...