Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπερα... ειχα ξαναρωτησει για ενα μπιτακι πολυ χορευτικο που παιζει πολυ στη παραλιακη.. (θα μου πεις πού θα επαιζε νταλα καλοκαιρι???).. επειδη δεν βοηθησα κ πολυ τις προαλλες,ακουγεται κατα διαστηματα σα να τσιριζει ενας αντρας και στο ρεφρεν ακουγονται κατι σα κουδουνισματα. Μακαρι να χε ηχογραφηση το παλαιολιθικο κινητο μου να ανεβαζα ενα sample.. οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη παιδια.. φχαριστω

Δημοσ.

για κουδουνάκια μου λες και δεν ξέρω πως αλλά μου φέρνεις στον νου το Les Djins... βεβαίως άντρα να τσιρίζει δεν έχει το song...αλλά we're living in the bootlegs year so...try it

Δημοσ.

πανω κατω τα ιδια τραγουδια που εβαζε ο παπακαλιατηΣ στιΣ σειρεΣ του βαζει κ το 10η εντολη..ενα που μου αρεσει πολυ ειναι το univers απο closer..k το fade into you απο mazy star..Α! κ απο arcive το again ειναι θεικο!!!!

Δημοσ.

παιδάκια γλυκα του κόσμου αυτού μπορείτε να βοηθήσετε κ μενα στην αναζήτησή μου?

μακάρι γιατι εγώ έχω φαει τον κόσμο...

λοιπον ψάχνω ενα παμπάλαιο ελληνικό τραγούδι (8 χρόνων νομιζω)

το ερμηνεύει γυναίκα είναι μπαλάντα και οι στίχοι του πάνε καπως ετσι:

"νιώθω μονη κ μαζι σου..(....)η φυγη σου με ποναει,μα η ζωη δεν σταματαει....

πες πως τωρα δεν με θες την πορτα ομως βρες,κ απο τη ζωη μου βγες...

πες πως τωρα δεν με θες πως ξερεις οτι φταις,μα ψεμματα μη λες..."

ελπιζω να σας βοηθησα καρδουλες μου!!!!

ευχαριστω πολυ πολυ!!!

Δημοσ.

kalispera paidia thelw tin voitheia sas! psaxnw diafores parallages toy tragoudiou perhaps,perhaps,perhaps to exw akousei se allh glwssa alla den exw idea pws legetai. an kserete plz help! eyxaristw ek twn proterwn!!!:-D

Δημοσ.

Στο live του τελικού του So You Think You Can Dance δείξανε ένα video-mix με την πορεία του παιχνιδιού από τις πρώτες ωντισιόν μέχρι τον τελικό. Ξέρει μήπως κανείς ποιο τραγούδι έπαιζε; Ήταν ένα πολύ δυνατό κομμάτι, χωρίς πολλά λόγια. Στο ρεφρέν έλεγε κάτι σαν "anybody without ??? love" αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πολύ δυνατό, πολύ ωραίο κομμάτι. Ποιο είναι;

Δημοσ.
kalispera paidia thelw tin voitheia sas! psaxnw diafores parallages toy tragoudiou perhaps,perhaps,perhaps to exw akousei se allh glwssa alla den exw idea pws legetai. an kserete plz help! eyxaristw ek twn proterwn!!!:-D

dokimase quizas quizas quizas sta ispanika! to idio prepei na leme!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουριος στο forum και νομιζω πως θα χρειαστω τη βοηθεια σας.Οπως πολλοι απο εσας ετσι και εγω αναζητουμε ενα τραγουδι.Δυστυχως δεν ξερω τον τιτλο αλλα εχω μια ηχογραφηση που μπορειτε ν' ακουσετε και αν γνωριζετε να μου πειτε τον τιτλο αυτου του τραγουδιου.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

http://rapidshare.com/files/33553668/club_mix.mp3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...