Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα..Ψαχνω ενα τσιγγανικο τραγουδι που ειχε γινει επιτυχια πριν καμια 12αρια χρονια..Εχω να το ακουσω πολυ καιρο και το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ψιλογρηγορο ρυθμο..Δυσκολο το ξερω,αλλα μηπως εχετε να προτεινετε τιποτα?..Ευχαριστω..Υ.Γ. Δεν ψαχνω το Ederlehi του Μπεργκοβιτς

Δημοσ.
Καλησπερα..Ψαχνω ενα τσιγγανικο τραγουδι που ειχε γινει επιτυχια πριν καμια 12αρια χρονια..Εχω να το ακουσω πολυ καιρο και το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειχε ψιλογρηγορο ρυθμο..Δυσκολο το ξερω,αλλα μηπως εχετε να προτεινετε τιποτα?..Ευχαριστω..Υ.Γ. Δεν ψαχνω το Ederlehi του Μπεργκοβιτς

μήπως το άκουγες στους "Πρωταγωνιστές" σήμερα??

Δημοσ.

Εχω χρονια να το ακουσω..Δεν ξερω ποιο εβαλε σημερα στους πρωταγωνιστες..Αν θες παντως γραψ'το μπας κι ειναι αυτο..Που ξερεις?

Δημοσ.

Σήμερα είχε το κλασικό "μπαλάμός" αλλά με τσιγγάνικα λόγια....

αυτό που ψάχνεις είχε τσιγγάνικα λόγια??

Δημοσ.

Εκει που απαντουσα, κοπηκε το ρευμα..Ευτυχως δεν επαθε τιποτα ο υπολογιστης..Οχι δεν ψαχνω το μπαλαμος AFANIS..Σ'ευχαριστω παντως..Κι αυτο που λεω εγω μαλλον τσιγγανικα λογια εχει γιατι θυμαμαι οτι δεν καταλαβαινα τιποτα..Ξερω ελαχιστα τα στοιχεια που δινω,αλλα ελπιζω..:-D

Δημοσ.

Kalimera.. Einai ena tragudi xerw stixous alla de xerw titlo.. " there are no unlockable doors, there are no unwinable wars,there are no unrightable wrongs or unsignable songs, ktl ktl...." mporei kapoios na voithisei? Thaaaaaanx!

Δημοσ.

hallo!! Ποιος θα μεβοηθησει σημερα? ακουσα σε ενα μπαρακθ ενα ελληνικο τραγουδι, πρεπει να ειναι 5+ χρονια αν θυμαμαι καλα. γυναικεια φωνη και λεει στο ρεφραιν "στα 1000, 1900 τοσο δεν εχει σημασια ποσο, εγω σ'αγαπησα τρελα κ σ'ερωτευτηκα τυφλα κ εσυ με εκανες γι αυτο να μετανιωσω, στα 1900 τοσο".

Δημοσ.

Καλησπερα,ψαχνω να βρω το ονομα ενος τραγουδιου που παιζει σε πολλα κλαμπ και το παιζει ο best συνεχεια.Ειναι καλοκαιρινο,ωραιο μπιτακι.Επειδη μου βγαζει σφαλμα οταν προσπαθω να το ανεβασω,σας βοηθαει το "τα ρα,ρα,ρα,ρα,ρααα τα ρα,ρα,ρα,ρα,ρα,ρα,ρααα"συνεχιζει η ιδια μελωδια "χωνοντας" πιο δυνατα με περισσοτερο μπασο.Αν μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του,θα ημουν ευγνωμων.Ευχαριστω εκ των προτερων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...