Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περσινή επιτυχία. Ακούγονταν πολύ το καλοκαίρι του 2006. Latin μορφή που άρχιζε με σφύριγμα. Η αρχή του μοιάζει με τον ήχο που ακούγεται όταν δίχνει το σήμα του ANT1 και γράφει endemol (μετά από εκπομπές).

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλιό beatάκι (funky). Ισως να ήταν την εποχή των Black Machine (How gee κλπ) -εντελώς αυθαίρετο αυτό...

Εχει λούπα αυτό το sample ( http://giannena.info/sample.mp3 ) που είναι απο Grand Green. Το λουπ είναι παιγμένο με πιο "καθαρή" κιθάρα και πιο γρήγορα.

Στο τέλος κάθε λούπας ακούγεται το κλασικό κοφτό "Αααα" από James Brown, και στο τέλος κάθε4 λουπών (πςςςςς) ακούγεται πάλι από James Brown το "Ain't it funky now" (ακούγεται και σαν any funky now)

Καμιά βοήθεια???

PS: Κι αυτό εδώ ---> SAMPLE είναι μια χάλια ηχογράφιση από το κινητό

Δημοσ.

Χαιρετώ τη παρέα του insomnia!Λοιπόν μου έχει στοιχειώσει στο κεφάλι ενα lounge κομμάτι αρκετά γνωστό, με πιανάκι που είναι σαν διασκευή απο κλασσική μουσική.Σε κάποια στιγμή προς το τέλος ακουγονται γυναικεία φωνητικά σχεδόν ψυθιριστά "can...get up, get up".Είναι καπως "σοφιστικέ" τοχω πετύχει να ακούγεται σε εκθέσεις κτλ.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Χαιρετώ τη παρέα του insomnia!Λοιπόν μου έχει στοιχειώσει στο κεφάλι ενα lounge κομμάτι αρκετά γνωστό, με πιανάκι που είναι σαν διασκευή απο κλασσική μουσική.Σε κάποια στιγμή προς το τέλος ακουγονται γυναικεία φωνητικά σχεδόν ψυθιριστά "can...get up, get up".Είναι καπως "σοφιστικέ" τοχω πετύχει να ακούγεται σε εκθέσεις κτλ.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ.

Σίγουρα λες το

Waldech - Get Up...Carmen

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..Ηθελα να ρωτησω για ενα τραγουδι που το ρεφρεν παει καπως ετσι "baby don't tell me what to do, baby don't tell me what to say λεει κατι ακομα και μετα "there is no more you".Το τραγουδαει γυναικα και το "baby" ακουγετα απο δευτερες φωνες..Πρεοει να εχεο βγει 2-3 χρονια τωρα και το βαζε συχνα -πυκνα ο galaxy.Ευχαριστω..

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κομμάτι house του 2002 (εποχής παιζόταν μαζί με τα morning light, a bailar mi gente κλπ).Θυμίζει πολύ cassius, και σε μια φάση λεει "to the house music" με φωνητικά που θυμιζουν παλι κομμάτια του cassius και μετά μπαίνει ενας ρυθμός πιανο-clubίστικος.Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.
Ψάχνω ένα κομμάτι house του 2002 (εποχής παιζόταν μαζί με τα morning light, a bailar mi gente κλπ).Θυμίζει πολύ cassius, και σε μια φάση λεει "to the house music" με φωνητικά που θυμιζουν παλι κομμάτια του cassius και μετά μπαίνει ενας ρυθμός πιανο-clubίστικος.Ελπίζω να βοήθησα!

Υπάρχει περίπτωση να θέλεις το «House Music» του Eddie Amador; blink.gif

Μόνο που δεν είναι του 2002, αλλά του 1998 νομίζω.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ. blink.gif

Δημοσ.
Γεια σας παιδια..Ηθελα να ρωτησω για ενα τραγουδι που το ρεφρεν παει καπως ετσι "baby don't tell me what to do, baby don't tell me what to say λεει κατι ακομα και μετα "there is no more you".Το τραγουδαει γυναικα και το "baby" ακουγετα απο δευτερες φωνες..Πρεοει να εχεο βγει 2-3 χρονια τωρα και το βαζε συχνα -πυκνα ο galaxy.Ευχαριστω..

Auto p 8eleis einai to Wake Up - Hooverphonic.. :-D ;)

Δημοσ.

Ενα καινουργιο κομματι που παιζει ψιλοσπανια ο Nitro , λεγεται "feeling me" αλλα δεν ξερω απο ποιους!!

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να θέλεις το «House Music» του Eddie Amador; blink.gif

Μόνο που δεν είναι του 2002, αλλά του 1998 νομίζω.

Μπορείς να το ακούσεις εδώ. blink.gif

Οχι δεν είναι αυτό:( Του Amador το ξέρω από τον θρυλικό nrg 87,7 που το έπαιζε τότε!Αν έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάτι...Ευχάριστω.

Δημοσ.
Paidia kserei kanenas poios tragoudaei to "Mpatiris ma non troppo"?? Etsi toulaxiston nomizw pws legetai!!!! Pou leei gia foithtes sth Rwmh!!!!Please valte ta dunata sas kai peite apo pou tha mporousa na to katevasw!!!!Sas euxaristw !!!!

Νομίζω πως λές το Τύπο Μελαγχολικό του Σταύρου Λογαρίδη που έψαχνε και ένας φίλος νωρίτερα..

Το από που μπορείς να το κατεβάσεις δεν είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για να το κουβεντιάσουμε εδώ :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...