tinkerbell Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Γεια σας.Γνωρίζει κανείς το τραγούδι πάνω στο οποίο έκανε τη διασκευή η Ανδριάννα Μπάμπαλη "Δες καθαρά"?
leon.. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 hi guys!! mipos xereis kanenas to tragoudi pou epaixe sto episodio tou so you think you can dance tn imera pou efige o mits kai i smaragda.. thelo auto pou xoreue o loukas. einai r&b.. to psaxno apegnosmena.. opoios to gnorizei ... tnx!!!::-D
red7genius Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΟΓΑΡΙΔΗΣ-Τύπο Μελαγχολικό Σε ευχαριστω παρα πολυ!
DIMITRISG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε παιδια ποιο ειναι το τραγουδι νεο κυμα λεει κατι σαν "θα κρυψω για σενα και το φεγγαρι, γλυκο μου αγορι, ******* παλικαρι καπως ετσι ειναι τα λογια
fallen_angel82 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Phoney απο τους Henkus... Σ'ευχαριστώ πολύ Sellers
AFANIS_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε παιδια ποιο ειναι το τραγουδι νεο κυμα λεει κατι σαν "θα κρυψω για σενα και το φεγγαρι, γλυκο μου αγορι, ******* παλικαρικαπως ετσι ειναι τα λογια Πόπη Αστεριάδη - Σκληρό μου Αγόρι
DIMITRISG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Πόπη Αστεριάδη - Σκληρό μου Αγόρι ευχαριστω super γρηγορη απαντηση
santa friday Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μιλάς για το «Navras» από Don Davis και Juno Reactor; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΙΟΛΙΑ ΚΛΠ.. ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
lizoumpoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Γεια σας.Γνωρίζει κανείς το τραγούδι πάνω στο οποίο έκανε τη διασκευή η Ανδριάννα Μπάμπαλη "Δες καθαρά"? Einai to Face a la mer - Calogero.. kamia epafh h diaskeuh ths Mpampalh....)
Cristina Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΙΟΛΙΑ ΚΛΠ.. ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. Επειδή μάλλον δεν έχω ακούσει αυτό που ψάχνεις, θα είχες πιο πολλές πιθανότητες να μας έδινες ένα sample για να το ακούσουμε.
DIMITRISG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 paidia kati akoma... ston ymno tou champions league xerei kaneis pos legetai to klasiko kommati pou paizei???to xa akousei mikros se mia synaulia pou eixa paei kai porothika... Για κοιτα μηπως ειναι αυτο του Colonne Sonore
Pithikaki Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Paidia kserei kanenas poios tragoudaei to "Mpatiris ma non troppo"?? Etsi toulaxiston nomizw pws legetai!!!! Pou leei gia foithtes sth Rwmh!!!!Please valte ta dunata sas kai peite apo pou tha mporousa na to katevasw!!!!Sas euxaristw !!!!
pakoulis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 ρε παιδια θυματε κανεισ ενα παλιο ελληνικο τραγουδι που ελεγε "ενα για τον πατερα και παλι απο την αρχη.":confused: ευχαριστω προκαταβολικα (δεν πρόσεξα αν απαντήθηκε, νομίζω όχι) Δήμος Μούτσης - Ταξιδιώτης του παντός
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μηπως εχει ιδεα κανεις πιο ειναι το κομματι στην ταινια smokin' aces πριν απο τους τιτλους τελους?Μου θυμιζει godspeed you black emperor..
lazz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 """Χίλια μίλια παραγάδια ήταν λάθος τα σημάδια. ήρθαμε γυαλό αλλά....που μυαλό!!!!"""""" ::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: καμια ιδεα ρε παιδια?? Ευχαριστω πολυ!!! -----Με βαρκα την ελλαδα Λεγεται....(το βρηκα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις