Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi guys!!

mipos xereis kanenas to tragoudi pou epaixe sto episodio tou so you think you can dance tn imera pou efige o mits kai i smaragda..

thelo auto pou xoreue o loukas.

einai r&b..

to psaxno apegnosmena..

opoios to gnorizei ...

tnx!!!::-D:-D

Δημοσ.

ρε παιδια ποιο ειναι το τραγουδι νεο κυμα λεει κατι σαν "θα κρυψω για σενα και το φεγγαρι, γλυκο μου αγορι, ******* παλικαρι

καπως ετσι ειναι τα λογια

Δημοσ.
ρε παιδια ποιο ειναι το τραγουδι νεο κυμα λεει κατι σαν "θα κρυψω για σενα και το φεγγαρι, γλυκο μου αγορι, ******* παλικαρι

καπως ετσι ειναι τα λογια

Πόπη Αστεριάδη - Σκληρό μου Αγόρι

Δημοσ.
Μιλάς για το «Navras» από Don Davis και Juno Reactor; rolleyes.gif
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΙΟΛΙΑ ΚΛΠ.. ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
Δημοσ.
Γεια σας.Γνωρίζει κανείς το τραγούδι πάνω στο οποίο έκανε τη διασκευή η Ανδριάννα Μπάμπαλη "Δες καθαρά"?

Einai to Face a la mer - Calogero.. kamia epafh h diaskeuh ths Mpampalh....) :mrgreen:

Δημοσ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΒΙΟΛΙΑ ΚΛΠ.. ΦΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..

Επειδή μάλλον δεν έχω ακούσει αυτό που ψάχνεις, θα είχες πιο πολλές πιθανότητες να μας έδινες ένα sample για να το ακούσουμε. blink.gif

Δημοσ.
paidia kati akoma... ston ymno tou champions league xerei kaneis pos legetai to klasiko kommati pou paizei???to xa akousei mikros se mia synaulia pou eixa paei kai porothika...

Για κοιτα μηπως ειναι αυτο του Colonne Sonore

Δημοσ.

Paidia kserei kanenas poios tragoudaei to "Mpatiris ma non troppo"?? Etsi toulaxiston nomizw pws legetai!!!! Pou leei gia foithtes sth Rwmh!!!!Please valte ta dunata sas kai peite apo pou tha mporousa na to katevasw!!!!Sas euxaristw !!!!

Δημοσ.
ρε παιδια θυματε κανεισ ενα παλιο ελληνικο τραγουδι που ελεγε "ενα για τον πατερα και παλι απο την αρχη.":confused: ευχαριστω προκαταβολικα

(δεν πρόσεξα αν απαντήθηκε, νομίζω όχι)

Δήμος Μούτσης - Ταξιδιώτης του παντός

• Moderators
Δημοσ.

Μηπως εχει ιδεα κανεις πιο ειναι το κομματι στην ταινια smokin' aces πριν απο τους τιτλους τελους?Μου θυμιζει godspeed you black emperor..

Δημοσ.

"""Χίλια μίλια παραγάδια ήταν λάθος τα σημάδια. ήρθαμε γυαλό αλλά....που μυαλό!!!!""""""

::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

καμια ιδεα ρε παιδια?? Ευχαριστω πολυ!!!

-----Με βαρκα την ελλαδα Λεγεται....(το βρηκα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...