Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides Htan Kaneis Sto Akrotiri To Sabbato? Epaixe Ena Mpitaki Fobero Pou Akougetai Poly Teleytaia Sta Club.den Exei Logia, Akougetai Mono Pou Kai Pou Enas Antras San Na Tsirizei.epishs Poly Xarakthristiko Einai Kati San Piano Poy Akoygetai.de Diafotizo Poly Alla Sigoura To Xete Akousei. Dekth Opoiadhpote Bohtheia.merci

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς το τραγουδάκι αυτό που ακούγεται παντου

αλλά κανείς γνωστός μου δεν ξέρει πως λέγεται.;

Το ψάχνω γύρω στους 4 μήνες γμτ.

http://www.sendspace.com/file/tfsg4b

Είναι απο ηχογράφηση με κινητό (amr) και δύστυχος το τέλος που είναι ορχηστρικό

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. μηπως ηταν κανεις στο ακρωτηρι σαββατο βραδυ. μια κομματαρα μπιτακι που επαιξε καποια στιγμη πως λεγεται ρε παιδια?δεν εχει λογια αλλα ακουγεται που και που αντρικη φωνη σα να τσιριζει καπως.δε διαφωτιζω και πολυ αλλα σιγουρα το ξερετε. το τελευταιο καιρο παιζει πολυ.φχαριστω

Δημοσ.

ρε παιδια θυματε κανεισ ενα παλιο ελληνικο τραγουδι που ελεγε "ενα για τον πατερα και παλι απο την αρχη.":confused: ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

εγω κατι πιο απλο γνωστο τραγουδι της πεγκυς ζηνα σαν γρηγορη μπαλαντα που στο τελος του ρεφρεν ελεγε θα κερδισουμε αγαπη μου στο τελος.ευχαριστω

Δημοσ.

ενα κομματι που παιζει στα ραδιοφωνα συνεχεια και το λεει η τραγουδιστρια των cranberries αν εχω καταλαβει καλα την φωνη της beatiful day λεγετε?

Δημοσ.
ενα κομματι που παιζει στα ραδιοφωνα συνεχεια και το λεει η τραγουδιστρια των cranberries αν εχω καταλαβει καλα την φωνη της beatiful day λεγετε?

Λογικά λες το Ordinary Day της Dolores O'riordan

Δημοσ.
εγω κατι πιο απλο γνωστο τραγουδι της πεγκυς ζηνα σαν γρηγορη μπαλαντα που στο τελος του ρεφρεν ελεγε θα κερδισουμε αγαπη μου στο τελος.ευχαριστω

Πέγκυ Ζήνα - Όλα. (απ'το δίσκο "Νόημα")

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτο το τραγουδι.Το ειχα ακουσει καποτε σε ενα trailer του filmnet.Ηταν το Getting Away With It των James χωρις λογια ομως.Το εχει ακουσει κανενας,κυκλοφορει,ή ηταν απλως ιδεα μου επειδη ηταν μονο μερος του τραγουδιου?

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους!!!:-D ψάχνω εδώ και πολύ καιρό τα τραγούδια που ακούγονται στην σειρά 10η εντολή...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?:confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...