Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άκουσα στον Best προχθές. Γερμανικό, σε ζωντανή εκτέλεση και μετά είπε το συγκρότημα (ή τραγουδιστή). Εγώ που δεν ξέρω γρι γερμανικά το άκουσα ως Μπολτσχάιμ. Μήπως το ξέρει κανείς;

Δημοσ.
dress me when i bleed ειναι τελικα!απομιμηση schiller:p

eyxaristwww

Πιο πιθανό θα ήταν οι Schiller να είναι απομίμηση των De/Vision μιας και είναι αρκετά παλιότεροι. blink.gif

Παρ' όλ' αυτά δεν θα το έλεγα αυτό. Απλά και οι δύο υπηρετούν το ίδιο είδος, είναι από την ίδια χώρα και είναι λογικό να έχουν κάποιες ομοιότητες. blink.gif

Το άκουσα στον Best προχθές. Γερμανικό, σε ζωντανή εκτέλεση και μετά είπε το συγκρότημα (ή τραγουδιστή). Εγώ που δεν ξέρω γρι γερμανικά το άκουσα ως Μπολτσχάιμ. Μήπως το ξέρει κανείς;

Μάλλον θέλεις το «Kein Zurück» από τους Wolfsheim (sample).

Από το live τους στο Βερολίνο, 29 Απρίλη του 2003. blink.gif

Δημοσ.
file mustang to komati einai dance kai epeze se polla clubs persi alla kai fetos......xereis kati???

gia na sou dwsw na katalabeis to kommati den exei sxesei me to smell like teen spirit oute exei talogia tou o rythmos toy einai teleios diaforetikos to tragoudaei mia kopela poy ta logia ths den ta sugratw kai otan xwnete to kommati tote peftei o rythmos tou smell like teen spirit kai ayti kanei ou ou....

Νομίζω κατάλαβα ποιο λες αλλά δεν έχω ιδέα πως λέγεται, πάντως δεν πρέπει να

έχει καμία σχέση στην ονομασία του από το Smells Like Teen Spirit, αφού είναι samplarismeno.

Δημοσ.

καλημερα!!

ψαχνω εν ατραγουδακι αλλα δεν ξερω κ πολλες λεπτομεριες. ειναι παλιο, χορευτικο (για να βοηθησω μου θυμιζει πολυ το στυλακι το Freed from desire - gala). και στο ρεφραιν πρεπει να λεει "ooooh its a passion ooo..." κτλ. δυστυχως δεν επιασα καθολου τα λογια γιατι εκει που το ακουσα γινοταν πανικος..!

Δημοσ.
καλημερα!!

ψαχνω εν ατραγουδακι αλλα δεν ξερω κ πολλες λεπτομεριες. ειναι παλιο, χορευτικο (για να βοηθησω μου θυμιζει πολυ το στυλακι το Freed from desire - gala). και στο ρεφραιν πρεπει να λεει "ooooh its a passion ooo..." κτλ. δυστυχως δεν επιασα καθολου τα λογια γιατι εκει που το ακουσα γινοταν πανικος..!

Την παλιά εκτέλεση δεν θυμάμαι ποιος την λέει.

Πάντως το τραγούδι είναι το Rythm Is A Dancer.

Δημοσ.
Την παλιά εκτέλεση δεν θυμάμαι ποιος την λέει.

Πάντως το τραγούδι είναι το Rythm Is A Dancer.

Αν θυμάμαι καλά οι SNAP!:D

Δημοσ.

ena kommati paidia pou einai etsi R&B h Rap san ta kainoyria poy akougontai kai paizei apo piso to sample tou Curtis Mayfield Move on up, mipos to kserei kaneis? prepei na einai poly gnosto to exw akousei polles fores. Thanx

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...