Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα αν εχεί ζητηθεί ζητώ συγνώμη αλλά λόγω στρατού έχω χάσει την μπάλα.ψάχνω το τραγούδι της Μαρινέλλας σε bit έκδοση που λέει να παίζουν τα τρανζίστορ ταμερικάνικα που μπορώ να το βρώ και πως λέγεται??

ευχαριστώ..

Το τραγούδι που ψάχνεις λέγεται : Nα παίζει το τρανζίστορ(galea summer mix)

και το λέει η Εύα Μπαϊλά.

Μήπως τελικά βρήκε κανείς το τραγούδι :πριν το τέλος, σε bit έκδοση?

Από γυναίκα τραγουδισμένο.

Δημοσ.

διασκευή του oops i did it again της Britney spears? Άντρας την έχει κάνει...Σαν blues ή κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μια μπαλαντα που ακουσα σημερα το πρωι ενα ντουετο γυναικα αντρας ο αντρας

ηταν ο ozzy η αλλη δεν ξερω. αν το γνωριζει κανεις νομιζω οτι το εχω

ξανακουσει πρεπει να ειναι γνωστο κομματι.

Δημοσ.
μια μπαλαντα που ακουσα σημερα το πρωι ενα ντουετο γυναικα αντρας ο αντρας

ηταν ο ozzy η αλλη δεν ξερω. αν το γνωριζει κανεις νομιζω οτι το εχω

ξανακουσει πρεπει να ειναι γνωστο κομματι.

Μάλον λες το Ozzy - Close my eyes forever(with L.Ford) αλλά υπάρχει και μία άλλη μπαλάντα που την τραγουδάει με την κόρη του Ozzy & Kelly Ozborne - Going Through Changes ,η πρώτη είναι καλύτερη και μάλον αυτή που ζητάς.

Δημοσ.
διασκευή του oops i did it again της Britney spears? Άντρας την έχει κάνει...Σαν blues ή κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ!

Max Raabe - Oops I did it again

Δημοσ.
Μάλον λες το Ozzy - Close my eyes forever(with L.Ford) αλλά υπάρχει και μία άλλη μπαλάντα που την τραγουδάει με την κόρη του Ozzy & Kelly Ozborne - Going Through Changes ,η πρώτη είναι καλύτερη και μάλον αυτή που ζητάς.

μαλλον το πρωτο ειναι. πολυ καλη μπαλαντα παντως. τι μαλλον νομιζω στο ρεφρεν αυτο ελεγε ο οζι.

Δημοσ.

file mustang to komati einai dance kai epeze se polla clubs persi alla kai fetos......xereis kati???

gia na sou dwsw na katalabeis to kommati den exei sxesei me to smell like teen spirit oute exei talogia tou o rythmos toy einai teleios diaforetikos to tragoudaei mia kopela poy ta logia ths den ta sugratw kai otan xwnete to kommati tote peftei o rythmos tou smell like teen spirit kai ayti kanei ou ou....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...