Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα που ακουσα σημερα.

"Μα ελα που εχω μια καρδια που σ'αγαπαει και στο κοριτσι της χατηρι δε χαλαει"

Καπως ετσι παει.

Δημοσ.
Ενα που ακουσα σημερα.

"Μα ελα που εχω μια καρδια που σ'αγαπαει και στο κοριτσι της χατηρι δε χαλαει"

Καπως ετσι παει.

01. Giwrgos Giasemis - Gia sena na pethanw

file ribo dystixws den einai ayto.....tespa

Δημοσ.
pedia ena beataki psilo palio alla oxi kai poli kana 2 xronia tro tragoudaei antras kai leei nomizw i need your help to set me free....to xerei kaneis???

]

Prepei na les gia to Set me free - Jam and Spoon feta. Rea Garvey

Δημοσ.

ena tragoudi hiphop pou akougete sthn arxh ths tenias 88 minutes ekei pou ksypnaeio o al ,kai leei kati bring it back to pws legete? einai ligo koufo na to kserei kaneis alla kai pali pios kserei...

Δημοσ.

γεια σας παιδιά γεια σου χριστίνα.ενα τραγούδι αρκετά heavy rock που λέει στο refrain out of my mind out of my....mind και παιζει πολύ στους γνωστούς rock σταθμούς της Αθήνας ποιοί το λένε;;;;

Please help

Δημοσ.
γεια σας παιδιά γεια σου χριστίνα.ενα τραγούδι αρκετά heavy rock που λέει στο refrain out of my mind out of my....mind και παιζει πολύ στους γνωστούς rock σταθμούς της Αθήνας ποιοί το λένε;;;;

Please help

malon les to fairytale gone bad- sunrise avenue

Δημοσ.

ρε παιδια θα με βοηθησετε να βρω πως λενε καποια beat-ακια???? τα εχω κανει ηχογραφηση με το κινητο απο το ραδιοφωνο....τα μαζεψα σε ενα .rar το λινκ για να τα κατεβασετε http://rapidshare.com/files/34868762/ixografiseis.rar.html δε νομιζω να υπαρχει προβλημα??? αν υπαρχει σβηστε το ποστ μου.

Δημοσ.
ρε παιδια θα με βοηθησετε να βρω πως λενε καποια beat-ακια???? τα εχω κανει ηχογραφηση με το κινητο απο το ραδιοφωνο....τα μαζεψα σε ενα .rar το λινκ για να τα κατεβασετε http://rapidshare.com/files/34868762/ixografiseis.rar.html δε νομιζω να υπαρχει προβλημα??? αν υπαρχει σβηστε το ποστ μου.

Οι ηχογραφήσεις σου είναι ελλεινά corrupted λόγω υπερβολικής έντασης ( βάλτο πιο μακριά από το ηχείο βρε άνθρωπε :D ), αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια:

Voice 0003 - κάποιο remake του If I Can't Have You της Kim Wilde ( αν άκουγα καλά :D )

Voice 0007 & Voice 0008 - Satelite - Looking For Love

Voice 0012 - A Studio ft Polina - S.O.S. ( κάποιο remix του )

Voice 0015 - Ο Χριστός και η Παναγία μου, το καταστρέψανε το κομμάτι... DJ Tiesto - Lethal Industry

Voice 002 - ρεμιξ του Da Hool - Meet Her At The Love Parade

Δημοσ.

μπα.... ετσι ειναι το καλυτερο που γινεται!! εχει αθλιο μικροφωνακι....να φανταστεις το voiceclip002 ειναι ηχογραφημενο με το παλιο μου gx20 μεσα σε club διπλα στο ηχειο ενω ολα τα voice xxx απο το παλιο sharp gx40....εχει και χαλια καμερα κολλαει κιολα... αντε αποκει.... θενξ παντως...παω να τα "τσεκαρω" παντως αν το if i cant have you ειναι αυτο που νομιζω δε το κοβω με τιποτα να ειναι αυτο που ηχογραφησα! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...