soturin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ευχαριστώ που προσπαθείτε να με βοηθήσετε αλλά δεν είναι κανένα από αυτά. δε πειράζει, θα δουμε
DIMITRISG Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ξερει κανεις τον τιτλο ; και αν το εχει θα ηθελα να μου πει κατι για τον δισκο hasaposerviko.zip
Freakster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ενα που ακουσα σημερα. "Μα ελα που εχω μια καρδια που σ'αγαπαει και στο κοριτσι της χατηρι δε χαλαει" Καπως ετσι παει.
djmathe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ενα που ακουσα σημερα. "Μα ελα που εχω μια καρδια που σ'αγαπαει και στο κοριτσι της χατηρι δε χαλαει" Καπως ετσι παει. 01. Giwrgos Giasemis - Gia sena na pethanw file ribo dystixws den einai ayto.....tespa
Freakster Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εμενα παντως με εφτιαξες! Θενξ!!! Καλη τυχη να βρεις το κομματι που θες!
gvworld7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 pedia ena beataki psilo palio alla oxi kai poli kana 2 xronia tro tragoudaei antras kai leei nomizw i need your help to set me free....to xerei kaneis???] Prepei na les gia to Set me free - Jam and Spoon feta. Rea Garvey
ALFR3D Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ena tragoudi hiphop pou akougete sthn arxh ths tenias 88 minutes ekei pou ksypnaeio o al ,kai leei kati bring it back to pws legete? einai ligo koufo na to kserei kaneis alla kai pali pios kserei...
sasampaste Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 γεια σας παιδιά γεια σου χριστίνα.ενα τραγούδι αρκετά heavy rock που λέει στο refrain out of my mind out of my....mind και παιζει πολύ στους γνωστούς rock σταθμούς της Αθήνας ποιοί το λένε;;;; Please help
Allegro feat.LV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 γεια σας παιδιά γεια σου χριστίνα.ενα τραγούδι αρκετά heavy rock που λέει στο refrain out of my mind out of my....mind και παιζει πολύ στους γνωστούς rock σταθμούς της Αθήνας ποιοί το λένε;;;; Please help malon les to fairytale gone bad- sunrise avenue
tolis86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ρε παιδια θα με βοηθησετε να βρω πως λενε καποια beat-ακια???? τα εχω κανει ηχογραφηση με το κινητο απο το ραδιοφωνο....τα μαζεψα σε ενα .rar το λινκ για να τα κατεβασετε http://rapidshare.com/files/34868762/ixografiseis.rar.html δε νομιζω να υπαρχει προβλημα??? αν υπαρχει σβηστε το ποστ μου.
billpeppas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ρε παιδια θα με βοηθησετε να βρω πως λενε καποια beat-ακια???? τα εχω κανει ηχογραφηση με το κινητο απο το ραδιοφωνο....τα μαζεψα σε ενα .rar το λινκ για να τα κατεβασετε http://rapidshare.com/files/34868762/ixografiseis.rar.html δε νομιζω να υπαρχει προβλημα??? αν υπαρχει σβηστε το ποστ μου. Οι ηχογραφήσεις σου είναι ελλεινά corrupted λόγω υπερβολικής έντασης ( βάλτο πιο μακριά από το ηχείο βρε άνθρωπε ), αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια: Voice 0003 - κάποιο remake του If I Can't Have You της Kim Wilde ( αν άκουγα καλά ) Voice 0007 & Voice 0008 - Satelite - Looking For Love Voice 0012 - A Studio ft Polina - S.O.S. ( κάποιο remix του ) Voice 0015 - Ο Χριστός και η Παναγία μου, το καταστρέψανε το κομμάτι... DJ Tiesto - Lethal Industry Voice 002 - ρεμιξ του Da Hool - Meet Her At The Love Parade
tolis86 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 μπα.... ετσι ειναι το καλυτερο που γινεται!! εχει αθλιο μικροφωνακι....να φανταστεις το voiceclip002 ειναι ηχογραφημενο με το παλιο μου gx20 μεσα σε club διπλα στο ηχειο ενω ολα τα voice xxx απο το παλιο sharp gx40....εχει και χαλια καμερα κολλαει κιολα... αντε αποκει.... θενξ παντως...παω να τα "τσεκαρω" παντως αν το if i cant have you ειναι αυτο που νομιζω δε το κοβω με τιποτα να ειναι αυτο που ηχογραφησα!
sasampaste Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ναι τελικά αυτό ήτανε...ασχετος ο τιτλος παντως. thanks Allegro feat.LV τα λέμε
tolis86 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 βρηκα 4! θενξ μπιλ! ειναι κιαλοα ομως αρκετοθτσικα.... i need a little help(more)
djmathe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 oxi re seis to kommati einai anebastiko kai h fonh tou antra miazei me auth sto kommati my my my toy armand vav helden... to xeroume???
Προτεινόμενες αναρτήσεις