Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα ελληνικο τραγουδι που μαλλον το τραγουδαει η ειρηνη μερκουρη..και παει καπως ετσι:αυτος ο τυπος που σε πληγωσε και σημερα...Και μετα:Παμε για αλλα,για καλυτερα και θα δεις τη διαφορα...Τιτλος?

Δημοσ.
Ενα ελληνικο τραγουδι που μαλλον το τραγουδαει η ειρηνη μερκουρη..και παει καπως ετσι:αυτος ο τυπος που σε πληγωσε και σημερα...Και μετα:Παμε για αλλα,για καλυτερα και θα δεις τη διαφορα...Τιτλος?

Πάμε για άλλα...

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς/καμμία ένα τραγουδάκι που παίζει τώρα τελευτάια (κανα δυο εβδομαδες). Είναι beataki και στους στίχους που πρόλαβα να ακούσω λέει: Baby are you feeling me, come and rock with me?

Δημοσ.
«Μια Μέρα Θα 'ρθεις» λέγεται το τραγούδι.

Η 1η εκτέλεση είναι από τον Μαικ Ροζάκη και τους Play Boys κάπου τέλη 60s νομίζω. blink.gif

Η εκτέλεση που μάλλον ψάχνεις όμως είναι των Onirama. blink.gif

thanks...σωστη για μια ακομη φορα :mrgreen:

Δημοσ.
παιδια το νεο τραγουδι της ΑΜΙΤΑ ξέρετε ποιο έιναι?

νομίζω το έχει ξαναπεί κάποιος...The magic numbers - Forever lost

(αν κάνω λάθος ας με διορθώστε με):)

Δημοσ.
Μήπως γνωρίζει κανείς/καμμία ένα τραγουδάκι που παίζει τώρα τελευτάια (κανα δυο εβδομαδες). Είναι beataki και στους στίχους που πρόλαβα να ακούσω λέει: Baby are you feeling me, come and rock with me?

therese -feelin me

iparxoun diafora remixes se auto poli kalo track!!!

Δημοσ.

τελικά αυτό που έψαχνα είναι το Therese - Feeling Me

Δημοσ.
pedia simera akousa to Kalos se vrika(Stavento) se english version!!kserete pos legete?

Υπάρχει περίπτωση να εννοείς το «Family Affair» από τη Mary J. Blige; blink.gif

Δημοσ.
νομίζω το έχει ξαναπεί κάποιος...The magic numbers - Forever lost

(αν κάνω λάθος ας με διορθώστε με):)

ευχαριστώ πολύ ανδρέα!

Δημοσ.

paidia ena dyskolo.psaxnw ena tragoudi pou akougetai mia kopela me poly aliwmeni fwni kai exw sygkrathsei mono pou kapoia stigmh pou leei:kai ksafnika mou eipan.kai akougetai toumperleki apo pisw beat-tsiftetele.as boithisei kai emena kapoios xristianos pou to psaxnoume mhnes.thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...