Cristina Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 θα φυγω με τους φιλους μου για Καιρο ειναι ο τιτλος του δισκου? γιατι δε νομιζω το τραγουδι να λεγεται ετσι (ειναι ακρως ασχετος τιτλος) Αυτός είναι ο τίτλος και δίσκου και κομματιού. http://www.shops.gr/saxon/leaf.asp?Dept=1&Product_Id=LYRA0044 Kάιρο => ζέστη => θερμοπληξία => πυρετός 38 και 8 έχει λογική κατα πως φαίνεται (εκτός κι αν στη θερμοπληξία σε πιάνει υποθερμία και όχι πυρετός) Όπως τα λέει ο αγαπητός μας Παντελής.
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 χριστινιώ απλώς συνυπέργαψα στο δικό σου ποστ. αν και το βρήκα σε ένα φόλντερ του external με "ελαφρά" ελληνικά (εκεί είναι και ο "μύθος" και λοιπές θρυλικές ιστορίες) ο τίτλος βεβαιωθηκε με google-search. (το γλεντζέδικο smily από ακριβοθώρητο το συνηθίζεις αρκετά τελευταίως βλέπω. Γουστάρω! Σήμερα που το ξαναβλέπω είναι σα να οδηγά cherokee στον Αμαζόνιο)
pamig Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Παιδιά το κομμάτι από την διαφήμιση του τελικού στο Champions League στην ΝΕΤ ποιο είναι; Για ρίξτε μια "ματιά". Δεν ακούγεται και πολύ καλά. Ευχαριστώ. http://rapidshare.com/files/32964299/ChampionsLegue.mp3.html Φιλε μου είναι το Navras από τους Juno Reactor Οι juno reactor έχουν κάνει και καποιο απο τα soundtrack του matrix
jon_s Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 γεια!ψαχνω ενα ξενο τραγουδι που ακουγεται αρκετα τελευταια ειμαι σχεδον σιγουροσ οτι ειναι schiller αλλα δεν το βρισκω.στιχοι ρεφρεν... give me what i need.......i feel your love is true....ayta thymamai.ευχαριστω
Cristina Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 γεια!ψαχνω ενα ξενο τραγουδι που ακουγεται αρκετα τελευταιαειμαι σχεδον σιγουροσ οτι ειναι schiller αλλα δεν το βρισκω.στιχοι ρεφρεν... give me what i need.......i feel your love is true....ayta thymamai.ευχαριστω Το μυαλό μου πήγε στους τέλειους De/Vision και στο «Dress Me When I Bleed», αλλά το τραγούδι αυτό είναι αρκετά παλιό (νομίζω 1995) και ίσως δεν θέλεις αυτό... Παρ' όλ' αυτά φέρνουν λίγο σε Schiller. Επίσης είναι και αυτοί Γερμανοί. Και αν όντως ψάχνεις αυτό, άκου και το «I Regret» σε remix των VNV Nation και το «Drifter (unplugged)». Πιστεύω πως θα σου αρέσουν...
katerinaki16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δυσκολακι.Ενα τραγουδι που το τραγουδαει αντρας..Ξενο.Αγγλικο για την ακριβεια.Και η μονη λεξη μου συγκρατω ειναι :Oh,damn! Το υφος γενικα του τραγουδιου ειναι ανεβαστικο,ποπακι μπιτακι λατινακι κατι τετοιο.
NoNuclearPower Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ^ για τσέκαρε Mariah Carey Feat. Jermaine Dupri - Get Your Number περσινό χιτ, r'n'b, αν και δεν κολλά με τα χαρακτηριστικά που λες, δε χάνεις να τσεκάρεις
katerinaki16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 ευχαριστω θα το κοιταξω.Ακουω τωρα ενα σονγκ στο ραδιο,που λεει συνεχεια respect my privacy και why would you wanna bring me down Ι'm tired of people lying saying what they want for me....Mου θυμιζει τη φωνη της Britney Spears..
k@terin@ Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Και ταξιδεύω μοναχός Σε παραλίες μαγικές Πάνω στην άμμο τη ζεστή Φτιάχνω απίστευτες στιγμές μπύρες σφηνάκια κι αλκοόλ Και διασκεδάζουμε πολύ Μα δεν μπορώ να βρώ Μια αγάπη αληθινή μηπως ξέρετε τίτλο και καλλιτεχνη??ευχαριστώ πολύ.. το βρήκα.. νινο-ταξιδεύω μοναχός
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 paidia help,ena tragoudi thn nelly furtado psaxnw pou to akouw synexws teleutaia,to akouw sto radio alla de to brhskw sto net! paei sxetika arga alla de thimamai stoixous,an kapoios exei kapoia idea as postarei a thimamai apo to video clip pws eixe ta mallia ths isia kai oti sto telos htan se mia pista pou egarfe me mayra kalytexnika grammata nelly
v-tidus Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 paidia help,ena tragoudi thn nelly furtado psaxnw pou to akouw synexws teleutaia,to akouw sto radio alla de to brhskw sto net!paei sxetika arga alla de thimamai stoixous,an kapoios exei kapoia idea as postarei a thimamai apo to video clip pws eixe ta mallia ths isia kai oti sto telos htan se mia pista pou egarfe me mayra kalytexnika grammata nelly Κοίταξε για το Say it Right....
JiKL Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ψαχνω ενα ελληνικο ψιλο rock-pop που λεει "Το ξερω θα ρθεις, μια μερα να το θυμηθεις" Για τους στιχους δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα καπως ετσι Ευχαριστω
Cristina Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Ψαχνω ενα ελληνικο ψιλο rock-pop που λεει "Το ξερω θα ρθεις, μια μερα να το θυμηθεις"Για τους στιχους δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα καπως ετσι Ευχαριστω «Μια Μέρα Θα 'ρθεις» λέγεται το τραγούδι. Η 1η εκτέλεση είναι από τον Μαικ Ροζάκη και τους Play Boys κάπου τέλη 60s νομίζω. Η εκτέλεση που μάλλον ψάχνεις όμως είναι των Onirama.
Προτεινόμενες αναρτήσεις