Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε Παιδια Μηπωσ Κσερει Κανεισ Πωσ Λεγεται Το Τραγουδι(ντισκο) Που Ακουγεται Στο Παιδι Θαυμα -το Θαυμα?????

«Piano Fantasia - Song For Denise» blink.gif

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, γειά σου Χριστίνα...Ξέρει κάποιος να μου πεί ποιός λέει το τραγούδι που αναφέρεται στην ξενιτιά στην Γερμανία και λέει " δύο νομά σε ένα δωμά";

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά, γειά σου Χριστίνα...Ξέρει κάποιος να μου πεί ποιός λέει το τραγούδι που αναφέρεται στην ξενιτιά στην Γερμανία και λέει " δύο νομά σε ένα δωμά";

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Χαροκόπου 1942-53 (Eφτά νομά)

Δημοσ.

παιδιά ψάχνω ένα τραγουδάκι που λέει: when you sleep at night,every time that you deny και παρακάτω...you might think it's over,but it's never over.Μπορεί να μην είναι και ακριβως έτσι γιατί το ακουσα μόνο μια φορά.

Δημοσ.

Θυμαται μηπως κανεις ενα τραγουδι της Κωσταντινας γυρω στο 90 με 95 που ελεγε κατι με πυρετο κι ελεγε στο ρεφρεν 38 κι 8 39 κι 9 ?..

Δημοσ.
Θυμαται μηπως κανεις ενα τραγουδι της Κωσταντινας γυρω στο 90 με 95 που ελεγε κατι με πυρετο κι ελεγε στο ρεφρεν 38 κι 8 39 κι 9 ?..

«Θα Φύγω Με Τους Φίλους Μου Για Κάιρο»

Νομίζω πως είναι πριν από το 1990 το τραγούδι. blink.gif

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει:

Δε θέλω χάπια και...

θέλω εσένα κάτω από τα παπλώματα.

Στίχος με νόημα :D

Δεν ξέρω κάτι να σας πω για στυλ η ποιος το τραγουδάει, μόνο ότι είναι άντρας, η κοπέλα που το ψάχνει λέει πως ίσως είναι Μπίγαλης ή Αλκαίος, δεν ξέρω κάτι άλλο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά!

Μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει:

Δε θέλω χάπια και...

θέλω εσένα κάτω από τα παπλώματα.

Στίχος με νόημα :D

Δεν ξέρω κάτι να σας πω για στυλ η ποιος το τραγουδάει, μόνο ότι είναι άντρας, η κοπέλα που το ψάχνει λέει πως ίσως είναι Μπίγαλης ή Αλκαίος, δεν ξέρω κάτι άλλο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μπίγαλης είναι.....αν δεν κάνω λάθος (δεν είμαι και φαν) είναι το (δώσε βάση) : Της κορμάρας σου ο μύθος

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

δεν είναι ο μύθος.

αυτό που λέει δεν ξέρω τίτλο, αλλά οι στίχοι λένε "..δε θέλω χάπια και καταπλάσματα, θέλω εσένα κάτω απ'τα σκεπάσματα.."

Δημοσ.
«Θα Φύγω Με Τους Φίλους Μου Για Κάιρο»

Νομίζω πως είναι πριν από το 1990 το τραγούδι. blink.gif

θα φυγω με τους φιλους μου για Καιρο ειναι ο τιτλος του δισκου? γιατι δε νομιζω το τραγουδι να λεγεται ετσι (ειναι ακρως ασχετος τιτλος)

Δημοσ.

αυτό το κομμάτι αν δεν απατώμαι πρέπει να το'χα δει κατά τύχη στο τηλεάστυ (σχεδόν ξημερώματα:P-το έδειχνε σαν videoclip αλλά το κυριότερο δεν είδα τον τίτλο lol,το'μαθα τώρα απο'δω)είναι ωραίο κομμάτι....

Δημοσ.
θα φυγω με τους φιλους μου για Καιρο ειναι ο τιτλος του δισκου? γιατι δε νομιζω το τραγουδι να λεγεται ετσι (ειναι ακρως ασχετος τιτλος)

Αυτός είναι ο τίτλος και δίσκου και κομματιού.

http://www.shops.gr/saxon/leaf.asp?Dept=1&Product_Id=LYRA0044

Kάιρο => ζέστη => θερμοπληξία => πυρετός 38 και 8

έχει λογική κατα πως φαίνεται

(εκτός κι αν στη θερμοπληξία σε πιάνει υποθερμία και όχι πυρετός)

:lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...