Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επιτελους μπορεσα και εγω να βρω δειγμα του τραγουδιου που σας ζαλισα... Μηπως τωρα το ξερει κανεις;;;

http://rapidshare.com/files/32936651/13-05-07_1028.amr.html

Eιναι amr αλλα ανοιγει με media player classic ή vlc, gom και τετοια.

Φίλε αν δεν κάνω λάθος (γιατί δεν ακούγεται και πολύ καλά) αυτό είναι το Arash - Arash!! :-D :-D

Edit: Με προλάβανε!!

Δημοσ.
πω πω πού το θυμήθηκες αυτό...

Λοιπόν, δεν ξέρω αν το πρωτότυπο είναι όντως του Georgie Dann, ή παλιότερο, πάντως υπήρχε στο δίσκο του (~1976) "Lo Mejor de Georgie Dann", (που τον είχα σε βινύλιο)...

Ο τίτλος του είναι "Α.Ι.Ε.Α. Mwana" (μουανά)...

Υπήρχε κι άλλη εκτέλεση με αγγλικό στίχο (δεν ξέρω συγκρότημα), ως "Α.Ι.Ε. is my song"

Ενδεχομένως θα το βρεις σε κάποιο best του Georgie Dann

Εκείνος ο δίσκος, τον είχε σαν εξώφυλλο, καθιστό, με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και πολύχρωμα μεγάλα τετράγωνα... μπαλώματα...

Μέσα βέβαια είχε πολλά άλλα "καρναβαλικά", όπως:

Campesino, Paloma blanca, Cumbanchero, El bimbo, Brasilia Carnaval κλπ

Αυτά (γράφω όσα θυμάμαι, δεν έχω κάνει search πουθενά)...

Ελπίζω να βοήθησα... :)

EDIT: τελικά δεν άντεξα και μπήκα στον πειρασμό να το ψάξω...

στην παρακάτω σελίδα φαίνεται τόσο η μπροστά (αέρα-πατέρα) όψη του δίσκου, όσο και η πίσω (με τα κορίτσια του)...

http://www.discostyle.com/jussi_kantonen_6.html

Ευχαριστω pakoulis με βοηθησες παρα πολυ γιατι δεν ηξερα τον τιτλο και το βρηκα με αυτο. Το βρηκα μονο απο bananarama σε βραζιλιανικη εκδοση. Το ελληνικό δεν εχω βρει ακομα

Δημοσ.
μήπως λες για την Χαμπίμπα του Τσιτσάνη ; Α υπάρχει και η Ζαίρα που είναι σχεδόν το ίδιο.

Oχι δεν ειναι καποιο απο αυτα..

Δεν ξερω αν ειναι ελληνικο αλλα ειναι στο ρυθμο που εχει και το ishtar-last kiss

Δημοσ.
Το βρηκα μονο απο bananarama σε βραζιλιανικη εκδοση. Το ελληνικό δεν εχω βρει ακομα

Όταν λες "το ελληνικό", εννοείς του Τζορντανέλι?

Τελικά, η πρώτη εκτέλεση είναι των Black blood (σε γλώσσα σουαχίλι!!!),

του Georgie Dann έρχεται δεύτερη, ακολουθούν οι Ottawan (με την αγγλική version που λέγαμε) και βέβαια οι Bananarama στο πρώτο τους album...

Καλά ξεμπερδέματα...

Δημοσ.
Θα ήθελα λίγη βοήθεια....Ξέρετε πως λέγετε το καινούριο ντουέτο μεταξύ δάντη και καρρά???Το θέλει ένας φίλος μου...

Μήπως ''Α ΡΕ ΜΟΝΑΞΙΑ''??? Κοίταξε το.

Δημοσ.
Kαλησπερα,ψαχνω ενα χορευτικο τραγουδι το οποιο εχει ανδρα στα φωνητικα ,ειναι αρκετα ρυθμικο και ο τυπος επαναλαμβανει στο ρεφραιν μια περιεργη λεξη που σε μεξικανικη μου κανει...Κατι σας "μαλακανέλος" ,οποιος το ξερει ας βοηθησει γιατι το ψαχνω...

κανεις???:cry:

Δημοσ.

re paides yparxei ena tragoydi poy legetai sorry h stroyy apo sygrotima darling?? einai poly gnwtso kommati, rock rythmos alla moy to exoyn pei profrika kai den thymamai akrivws titlo. stis anazitiseis google dne to vriskw...

Δημοσ.
re paides yparxei ena tragoydi poy legetai sorry h stroyy apo sygrotima darling?? einai poly gnwtso kommati, rock rythmos alla moy to exoyn pei profrika kai den thymamai akrivws titlo. stis anazitiseis google dne to vriskw...

Stories είναι το συγκρότημα και «Darling» το τραγούδι. blink.gif

Δημοσ.

Ρε Παιδια Μηπωσ Κσερει Κανεισ Πωσ Λεγεται Το Τραγουδι(ντισκο) Που Ακουγεται Στο Παιδι Θαυμα -το Θαυμα?????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...