AFANIS_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 paidia sorry pou kano repeat alla exo faei ton kosmo na ta vro auta ta tracks. . .exo rotisei se paaara polla magazia tous dj's kai kaneis den kserei kanena. . tous vazo na ta akoun apo to kinito ( lol ) kai den ksero ti allo na kano. . .PLZ help me !!! το 1ο....αν ακούω καλά μου κάνει προς το τραγούδι της Ουκρανίας στην φ(ε)τινή eyrovision!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-? Verka Serduchka - Danzing (Dancing)
InlandEmpire Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 είσαι κάπως ισοπεδοτικός ή είναι ιδέα μου....;;;δηλαδή άπαντες απο τα ριάλιτι είναι ατάλαντοι....ίσα ίσα φίλε μου....μακάρι όλοι οσους βγάζαν απο αυτά τα παιχνίδια να γράφαν τόσο συμπαθή τραγούδάκια.....για φωνή δεν λέω ....δεν λέει και πολλά ο τύπος.... τέλος πάντων το αφήνω καθώς...δεν είναι θέμα τα ριάλιτι εδώ...(ευτυχώς) Φίλε Αφανή, πως κατάλαβες κάτι τέτοιο ένας θεός ξέρει. Ο φίλος που ρωτούσε, ήθελε να μάθει ποιος είναι και του είπα ότι ήταν παίχτης του FS3. Nothing more, nothing less. Για τον συγκεκριμένο είπα πως είναι ατάλαντος. Το λες και μόνος σου ρε συ. Δεν έχει φωνή ο άνθρωπος. Για τα reality δεν εξέφρασα άποψη γιατί θα ήμουνα εκτός θέματος. Έτσι και αλλιώς δεν εχω κανένα πρόβλημα με αυτά. Έχουν τον χαβαλέ τους.
DIMITRISG Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 ξερει κανεις τον κανονικο τιτλο του τραγουδιου "αγοραζω παλιά" ; νομιζω Τζιορναρελλι και αν δεν κανω λαθος πρεπει το original να ειναι του georgie dann Αν το χει κανεις ειτε στα ελληνικα ειτε στα ξενα θα ηθελα να τον ρωτησω λεπτομερειες για το ονομα του cd για να το αγορασω
InlandEmpire Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Αυτό ας πούμε είναι διακοσμητικό και για αυτό το κρέμασαν.
glaza Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 το 1ο....αν ακούω καλά μου κάνει προς το τραγούδι της Ουκρανίας στην φ(ε)τινή eyrovision!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-? Verka Serduchka - Danzing (Dancing) tsakale distixos ta tragoudia einai progressive, minimal kai ksero go. . .den exoun kamia sxesi me eurovision ktl . . .thnx for the reply anywayz makari kapoios na kserei re gmto . .
maruk Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 geia sas tin teleytaia fora ypirxe ena provlima me to uploading ki mallon to sample then perase kala milo gia to tragoudi apo tin tainia volver edo einai to link pou mporeite na akousete to sample opoios to kserei i exei esto mia elaxisti idea as prospathisei eyxaristoooo polyyy p.s.christina an den to vreis tha ithela na mou doseis esy toulaxiston mia arnitiki apantisi(an den to vreis esy tote.... xixixixix)http://www.sendspace.com/file/oh5l5s
djmathe Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 pedia ksrerete ena komati poy to tragoudaei mia kopelia psilo rnb kai kapia stigmi peftei to solo ths kitharas apo ton rythmo toy smell like teen spirit kai auti kanei ou ou pano ston rythmo??????
djnight Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αρχικό μήνυμα απο glaza Εμφάνιση μηνυμάτωνhttp://rapidshare.com/files/31166874/traks.zip kanena apo auta ta tracks ? paidia sorry pou kano repeat alla exo faei ton kosmo na ta vro auta ta tracks. . .exo rotisei se paaara polla magazia tous dj's kai kaneis den kserei kanena. . tous vazo na ta akoun apo to kinito ( lol ) kai den ksero ti allo na kano. . .PLZ help me !!! 1) kris menace - discopolis 2)fairmont -gazebo(leger mix) 3)den to xero ,poli thorivos file mou kai akougesai kai esi mesa kai den katalavaino tpt 4)endiaferon alla minimal kai den asxoloumai elpizo na helpara!!
giolefpatceid Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Παιδιά help!!!Ξέρετε ένα κομμάτι που λέει wake up,wake up,wake up,*and watch around you*(για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος).Αντρική φωνή,γνωστό κομμάτι και ερμηνευτής.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
esykas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τον τίτλο ενός τραγουδιού της Μεξικάνας Lucero με ρεφρέν Amor amor amor
glaza Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 @Djnight : File mou xilia thanksssssssss esto kai gia ta dio tracks. . . an mporeis kai exeis to kouragio, rota kanenan filo sou gia ta alla dio tracks . . .tha sou eimai eugnomon apeira. . .!!! @giolefpatceid : Steve miller band - Serenade
dity Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τον τίτλο ενός τραγουδιού της Μεξικάνας Lucero με ρεφρέν Amor amor amor Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνεις το τραγούδι πρέπει να είναι το "Amor".Αυτό τουλάχιστον έδειξε το google. 1
esykas Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 να σου πώ δεν το σκέφτηκα μέσω google το κοίταζα από lime wire και i tunes ευχαριστώ
alipkok Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Kαλησπερα,ψαχνω ενα χορευτικο τραγουδι το οποιο εχει ανδρα στα φωνητικα ,ειναι αρκετα ρυθμικο και ο τυπος επαναλαμβανει στο ρεφραιν μια περιεργη λεξη που σε μεξικανικη μου κανει...Κατι σας "μαλακανέλος" ,οποιος το ξερει ας βοηθησει γιατι το ψαχνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις