Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν λες remix, υπάρχει περίπτωση να εννοείς διασκευή; blink.gif

nai mallon diaskevi ennow an kai mou fanike pws h mousikh einai h idia me parapano beatakia kai allh fwnh.. exeis kamia idea?

Δημοσ.
Συνήθως στα comments λένε info για τα τραγούδια, οπότε αν κοιτούσες εκεί θα έβρισκες αυτό που θες. blink.gif

Στίχοι: Παναγιώτης Ψάλτης

Μουσική: Παναγιώτης Ψάλτης

Πρώτη εκτέλεση: Παναγιώτης Ψάλτης

αυτα τα ειδα. λεω μηπως ξερει κανεις τιποτε περισοτερο για αυτον. πχ αλλες δουλειες αν εχει κυκλοφορησει κατι κτλ

Δημοσ.

Ψαχνω ποιοι έχουν κάνει δυο διασκευές. Πρώτον του Sunny afternoon των Kinks και δεύτερον του Oops I did it again της Βritney Spears.Το δεύτερο πρεπει να έγινε διασκευή σχετικά πρόσφατα.Για το πρώτο δεν ξέρω.Ευχαριστω.(Η διασκευή του Sunny afternoon δεν είναι από Stereophonics).

Δημοσ.

Γεια σας!Ψαχνω ενα τραγουδι απ' το οποιο θυμαμαι μονο καποιους στιχους:When u sleep at night everything seems allright u might think it's over but it's never over...Καπως ετσι!Σας λεει κατι??Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ελληνικο τραγουδι,ΜΑΛΛΟΝ απο Σωκρατη Μαλαμα,που λεει:αχ να σε βρω(x2) να ακουσω τη σκια σου να μου φωναζει γεια σου..

Δημοσ.
Ελληνικο τραγουδι,ΜΑΛΛΟΝ απο Σωκρατη Μαλαμα,που λεει:αχ να σε βρω(x2) να ακουσω τη σκια σου να μου φωναζει γεια σου..

Ορφέας Περίδης - Αχ να σε δω

Δημοσ.
Γεια σας!Ψαχνω ενα τραγουδι απ' το οποιο θυμαμαι μονο καποιους στιχους:When u sleep at night everything seems allright u might think it's over but it's never over...Καπως ετσι!Σας λεει κατι??Ευχαριστω!

Στο google βρήκα ότι είναι το Not over από Erik Faber.:-)

Δημοσ.
αυτα τα ειδα. λεω μηπως ξερει κανεις τιποτε περισοτερο για αυτον. πχ αλλες δουλειες αν εχει κυκλοφορησει κατι κτλ

Ήταν ένα φιντάνι του fame story 3. Τι παρελθόν να έχει και αυτός ο ατάλαντος ρε συ. Έλεος. Πριν κανένα μήνα έβγαλε και τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Άγγελέ μου". :lol:

Δημοσ.
Ήταν ένα φιντάνι του fame story 3. Τι παρελθόν να έχει και αυτός ο ατάλαντος ρε συ. Έλεος. Πριν κανένα μήνα έβγαλε και τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Άγγελέ μου". :lol:

είσαι κάπως ισοπεδοτικός ή είναι ιδέα μου....;;;

δηλαδή άπαντες απο τα ριάλιτι είναι ατάλαντοι....ίσα ίσα φίλε μου....μακάρι όλοι οσους βγάζαν απο αυτά τα παιχνίδια να γράφαν τόσο συμπαθή τραγούδάκια.....για φωνή δεν λέω ....δεν λέει και πολλά ο τύπος....

τέλος πάντων το αφήνω καθώς...δεν είναι θέμα τα ριάλιτι εδώ...(ευτυχώς)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...