Innersense Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Φίλε στην περιγραφή κολλάει το "Speck of Gold" από Afterlife (Chris Coco mix).Και μία διόρθωση, δεν είναι Conjuction One, αλλά Conjure One... άψογος φίλε αυτό έψαχνα! ζάχαρη το κοματάκι και μπήκε και το cd στη λίστα το λάθος ήταν απο κεκτημένη ταχύτητα μπαρδόν Χίλια ευχαριστώ!
Alt3rnative Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Psaxnw to kommati pou epaikse sto #9 tou "wishlist" sto MTV stis 18/5. Thx anyway...keep rocking...
Cristina Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ρε σεις ένα ελληνικό ψάχνω εδώ και χρόνια, και το ξαναρώτησα κ πριν μέρες. Τίτλο, ερμηνευτή, δίσκο κτλ..δε γνωρίζω. Στο ρεφρέν λέει "..στα μεσημέρια μου, στα καλοκαίρια μου, στου ονείρου τα νησιά και στα λημέρια μου, ήπια και μέθυσα....το τελευταίο μου ναυάγιο το έζησα..." (κάπως έτσι). Παίζει να είναι Λαθρεπιβάτες, αλλά ένα Best που βρήκα δεν το είχε. Πιθανόν να είναι από προσωπική δουλειά του Γιάννη Νικολάου (ενός εκ των 2). Tο ψάχνω πάνω από 8 χρόνια. Κανένα βοηθητικό Info? ?Κάποιος θα έχει/ξέρει/ακούσει κάτι. !!! «Όνειρα Αυθαίρετα» από τον ομώνυμο δίσκο του Γιάννη Νικολάου και της Έλενας Αλκαίου. Είδες το Google;
GeoGeoGeoGeo Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά βοήθεια!!!Πρίν από λίγο έβλεπα το traction στο mega.Την ώρα που παρουσίαζε την καινούργια camaro πως λέγεται το τραγούδι που ακουγόταν???Please help!!!!!!!
Piper_H Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Γεια σας...μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το τραγουδι που εχουν τραγουδισει οι σκιες μαζι με τον αλεξανδρο πετρακα και τον ανασταση παπα?πες μου τι ζητας λεγεται και δεν το βρισκω πουθενα..please πειτε μου αν ξερετε που μπορω να το βρω η αν το εχει καποιος να μου το στειλει...
InlandEmpire Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Γεια σας...μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το τραγουδι που εχουν τραγουδισει οι σκιες μαζι με τον αλεξανδρο πετρακα και τον ανασταση παπα?πες μου τι ζητας λεγεται και δεν το βρισκω πουθενα..please πειτε μου αν ξερετε που μπορω να το βρω η αν το εχει καποιος να μου το στειλει... Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Δεν ρωτάμε κάθε 5-10 ώρες το ίδιο πράγμα επειδή δεν πήραμε απάντηση ή επειδή πήγε μια σελίδα πίσω το post.
Sellers Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Γεια σας...μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το τραγουδι που εχουν τραγουδισει οι σκιες μαζι με τον αλεξανδρο πετρακα και τον ανασταση παπα?πες μου τι ζητας λεγεται και δεν το βρισκω πουθενα..please πειτε μου αν ξερετε που μπορω να το βρω η αν το εχει καποιος να μου το στειλει... Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό. Δεν ρωτάμε κάθε 5-10 ώρες το ίδιο πράγμα επειδή δεν πήραμε απάντηση ή επειδή πήγε μια σελίδα πίσω το post. Και επίσης δεν είναι σωστό γιατί δεν είναι αυτο το νόημα του τόπικ... Απαγορεύεται να ρωτάς να σου δώσουν τραγούδια. Μόνο τον τίτλο τους ή τον καλλιτέχνη.
Piper_H Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Sorry αλλα το ειχα κανει ποστ σε αλλο τοπικ και μου το μετεφεραν εδω αλλα δεν το ειδα.νομιζα οτι μου το ειχαν σβησει και οταν το ειδα ηταν αργα...ενα λαθος εκανα κ εγω και με πηρατε απο τα μουτρα...
v-tidus Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Τα τραγούδι παρ' όλα αυτά λέγεται "Πήγαινε στα bar" ή "Bar Code".
InlandEmpire Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Και επίσης δεν είναι σωστό γιατί δεν είναι αυτο το νόημα του τόπικ... Απαγορεύεται να ρωτάς να σου δώσουν τραγούδια. Μόνο τον τίτλο τους ή τον καλλιτέχνη. Σωωωωστός!
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Sorry αλλα το ειχα κανει ποστ σε αλλο τοπικ και μου το μετεφεραν εδω αλλα δεν το ειδα.νομιζα οτι μου το ειχαν σβησει και οταν το ειδα ηταν αργα...ενα λαθος εκανα κ εγω και με πηρατε απο τα μουτρα... Δεν σε πήραμε απο τα μούτρα. Απλά σου το είπα. Μέσα απο το πληκτρολόγιο δεν γίνεται να δώσαεις τον άλλον να καταλάβει το ύφος σου... Πάντως ήταν (και είναι) με διάθεση χιούμορ... (Ας βάλω και μια γελαστή φατσούλα)
lbch Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Το ξαναβάζω μήπως έρθει σε κανέναν η καμία η έμπνευση γιατί το'χω στο desktop και βαριέμαι να το ακούως ως sample:p:p...Έχει και ωραία μελωδία πανάθεμά το....!http://www.sendspace.com/file/7u66ou
KOSMAS73 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 παιδια ξερει κανεις τιποτα για αυτον που εγραψε αυτο το τραγουδι? http://www.youtube.com/watch?v=Jj9tiDof4QQ
Cristina Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 παιδια ξερει κανεις τιποτα για αυτον που εγραψε αυτο το τραγουδι?http://www.youtube.com/watch?v=Jj9tiDof4QQ Συνήθως στα comments λένε info για τα τραγούδια, οπότε αν κοιτούσες εκεί θα έβρισκες αυτό που θες. Στίχοι: Παναγιώτης Ψάλτης Μουσική: Παναγιώτης Ψάλτης Πρώτη εκτέλεση: Παναγιώτης Ψάλτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις