pakoulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω πιο κομμάτι είναι, αλλα αν παρακολουθήσεις το video ως το τέλος θα δεις αυτό -->"][/url] ελπίζω να βοηθήσει!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ... Πράγματι, το λινκ οδηγεί σε... αποκαλύψεις... το κομμάτι λέγεται c'est super... Να 'σαι καλά...
rantaplan Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 http://www.sendspace.com/file/zzyhvn ειναι παλιο ηλεκτρονικο instrumental κομματι προσφατα ειχε διασκευαστει με πιο beat και στο videoclip αν θυμαμαι καλα ηταν κατι ρομποτ ή τερατα και χορευαν
nick833 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 psaxnw na brw ena tragoudi(titlo k ermhneutria) k gia na me bohthhsei opoios mporei tha prospathhsw na grapsw kapoious stixous(elpizontas oti einai k oi swstoi!)Darling,can you see it so many times can we deny thats the way that you feeling if you want it you gotta try taking the best of the lesson you know when the night has send dawn i really dont ..... .... .. come back i can see you from behind taking a chanse... (auta sugkrathsa apo stixous) kserw oti einai palio tragoudi,isws anhkei sthn rock kathgoria,to leei gunaika k ksekinaei dunata me piano.. Τι κομματάρα!!! Είναι το Darling από Stories To sample που έκανες, δεν παίζει.
prisila Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 nick833 xilia euxaristw!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasai kala..kommatara e?)))
InlandEmpire Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 loipon,katafera na brw ena samplehttp://www.sendspace.com/file/8sncct opoios gnwrizei to kommati k ermhneutria tha tou pw xilia euxaristw... Κοπελιά την επόμενη φορά που θα θες να ανεβάσεις ένα κομμάτι να το ακούσουμε και θα είναι από CD, θα χρειαστεί να το μετατρέψεις σε ένα αρχείο ήχου γιατί τα .cda παίζουν μόνο από το cd.
Innersense Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Θα γίνω γραφικός πάλι και θα με κράξετε με το δίκιο σας αλλά δεν πειράζει. Άκουσα ένα κομματάκι σήμερα στον Klik μπιτάτο σε στυλ Conjunction One με γυναικεία φωνητικά που κάποια στιγμή στο ρεφρέν έλεγε κάτι σαν love your heart και μετά με echo το γύριζε σε love ya, love ya, love ya… Ήταν αρκετά καλό και μου κόλλησε αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω … Προφανώς λοιπόν από στοίχους είμαι Off γι αυτό ρωτάω εδώ μπας και καταλάβει κανένας τίποτα από την τραγική περιγραφή μου και βοηθήσει… Thanks in advance!
Outliner Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Ψάχνω μια διασκευή του κομματιού "Why me" [Planet P] αλλά δεν ξέρω ποιος το λέει. Είναι έκδοση R&B, slow.....Νομίζω άντρας το λέει αλλά έχει και φωνητικά....λογικά είναι κάποιο συγκρότημα.....Όποιος το έχει ακούσει ας βοηθήσει..... Thanks in advance....
gtzi Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 mipos enoeis to relax by mika? Παιδια ξερω οτι μπορει να ψαχνω βελονα στα αχυρα αλλα ψαχνω ενα κομματι μερες τωρα...Ειναι παρα πολυ γνωστο παιζεται στα club ξενο κ δεν εχει λογια Το ακουσα λιγο καιρο μετα το relax take it easy κ εχει γινει επυτυχια των τελευταιο καιρο Σιγουρα το εχετε ακουσει παμπολες φορες!!! Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων mipos enoeis to relax by mika?
Allegro feat.LV Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Παιδια ξερω οτι μπορει να ψαχνω βελονα στα αχυρα αλλα ψαχνω ενα κομματι μερες τωρα...Ειναι παρα πολυ γνωστο παιζεται στα club ξενο κ δεν εχει λογια Το ακουσα λιγο καιρο μετα το relax take it easy κ εχει γινει επυτυχια των τελευταιο καιρο Σιγουρα το εχετε ακουσει παμπολες φορες!!! Οποιος μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνωμων stin tixi entelos dokimase to "djuma soundsystem-les d'jins". vgike tora teleutea kai ontos akougete sinexia sta clubs. apantise ama ine afto i oxi gia na psakso ala ama ine:twisted:
Piper_H Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Γεια σας...μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το τραγουδι που εχουν τραγουδισει οι σκιες μαζι με τον αλεξανδρο πετρακα και τον ανασταση παπα?πες μου τι ζητας λεγεται και δεν το βρισκω πουθενα..please πειτε μου αν ξερετε που μπορω να το βρω η αν το εχει καποιος να μου το στειλει...
republican Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Θα γίνω γραφικός πάλι και θα με κράξετε με το δίκιο σας αλλά δεν πειράζει. Άκουσα ένα κομματάκι σήμερα στον Klik μπιτάτο σε στυλ Conjunction One με γυναικεία φωνητικά που κάποια στιγμή στο ρεφρέν έλεγε κάτι σαν love your heart και μετά με echo το γύριζε σε love ya, love ya, love ya… Ήταν αρκετά καλό και μου κόλλησε αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω … Προφανώς λοιπόν από στοίχους είμαι Off γι αυτό ρωτάω εδώ μπας και καταλάβει κανένας τίποτα από την τραγική περιγραφή μου και βοηθήσει… Thanks in advance! Φίλε στην περιγραφή κολλάει το "Speck of Gold" από Afterlife (Chris Coco mix). Και μία διόρθωση, δεν είναι Conjuction One, αλλά Conjure One...
Koultouras Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Παιδιά, ξέρει κανείς ποιανού είναι αυτή η μουσική; http://www.zshare.net/audio/te-mp3.html Ακούγεται στην σειρά "Ιστορίες Μυστηρίου"
qwerty13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 http://www.sendspace.com/file/zzyhvnειναι παλιο ηλεκτρονικο instrumental κομματι προσφατα ειχε διασκευαστει με πιο beat και στο videoclip αν θυμαμαι καλα ηταν κατι ρομποτ ή τερατα και χορευαν Guru Josh - Infinity (1990)
Freakster Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Περισσοτερες πληροφοριες για την μπαλαντα που εψαχνα με τους Ινδους (; ).. Στο ρεφραιν λεει "It's true i'm crazy doctor, all night and day i miss him and let your soul fly away, so far away." Νομιζω το πετυχα. Τι λετε; Eκτος απο αυτο, θυμηθηκα ενα τραγουδι απο beastie boyz που μου αρεσε παλια, με ενα βιντεοκλιπ με ενα μεγαλο ρομποτ και καλα που καταστρεφει μια πολη (κατι σε στυλ power rangers ) Αν θυμαστε καποιο απο τα δυο, σφυριξτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις