billpeppas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 intense, δεν θυμάμαι full τον στίχο ( έχω καιρό να το ακούσω ) ,αλλά try " The Ananda Project - Falling For You " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intense Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 intense, δεν θυμάμαι full τον στίχο ( έχω καιρό να το ακούσω ) ,αλλά try " The Ananda Project - Falling For You " den einai afto..afto pou zitaw einai mpalanta me gynaikeia fwnitika...thanks pantos an omws sou er8ei sto mialo perimenw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intense Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Δεν ξέρω... Αλλά εμένα μου ήρθε το 'Falling' των Lacuna Coil' date=' στο μυαλό... :roll:Δεν πολυταιριάζουν οι στίχοι, αλλά αν δεν είσαι και σίγουρος ίσως να είναι και αυτό. Λέει 'I'm falling' και 'another world', αλλά δεν λέει 'star'... :roll: Εδώ μπορείς να δεις τους στίχους του κι εδώ να ακούσεις ένα δείγμα. Υπάρχει και σε 2η έκδοση, 'Falling Again' λέγεται και είναι από τους ίδιους. Είναι λιγάκι διαφορετικό, αλλά στην ουσία το ίδιο τραγούδι. Cristina den einai afto ta fwnitika aytou pou zitaw einai poli apala kai entelws erwtika..efaristo gia tin grigori apantisi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Outopia Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Psaxnw ena kainurgio mallon beataki katapliktiko me antrika fwnhtika pu sto refrain epanalamvanei to onoma "Chelsey" . Exei kaneis kamia idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Το κλασσικο κομματι του Requiem for a dream πως λεγεται; Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Είναι απο Paul Oakenfold αλλά δε βρίσκω το cd του να σου πώ τίτλο (είναι απο το album Bunkka) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Το κλασσικο κομματι του Requiem for a dream πως λεγεται; Thanks 'Clint Mansell & Kronos Quartet - Lux Aeterna' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
claudio_21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Είναι απο Paul Oakenfold αλλά δε βρίσκω το cd του να σου πώ τίτλο (είναι απο το album Bunkka) Paul Oakenfold - Zoo York alla to klasiko einai ayto pou leei i Chris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 thanks cristina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intense Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 help για ενα τραγουδι μπαλαντα γυναικεια φωνη παει νομιζω ετσι iam flying ή iam falling .... ... star .... .... ... ...different world..Παιζει συνεχεια στον relax 88 στην Πατρα..ξερω οτι δεν βοηθαω πολυ,, αλλα το ψαχνω απεγνωσμενα.... καμια αλλη ιδεα παιδια για αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Ρε παιδιά (καταρχήν σόρρυ που χάθηκα αλλά δεν μου μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος) θέλω να ρωτρήσω πως λέγεται το τραγούδι που παίζεται στο Blue Oyster Club στην ταινία Police Academy? Κάποιος μου είχε πεί ότι λέγεται "The march of the fags". Ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socom Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 paidia 2 erotiseis 1on)psaxno ena clubotragoudo pou paizetai poli sixna tora teleftaia. to mono pou thimamai einai mia gynaika na leei sinexeia "i love you..(kati)". anyone? 2on)ena sxetika palio tragoudi (prepei na exei 3-4 xroniakia). pali gynaika tragoudaei kai leei "i can see it in your eyes". thimizei tipota se kanena? p.s. epsaxa to sxetiko onoma alla den vrika afto pou epsaxna. den einai oute apo alice deejay, oute apo dj mangoo oute apo milton &.... efxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herodotos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Pedia psaxno ena tragoudi(ine mono mousiki) edo k kero to onam tou ine 9pm to exo vri omos den ine olokliromeno mporite na to akousete apo edo http://www.mp3search.ru/m3u.html?id=52627 an to 3eri kanis plss as mu stili ena pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Pedia psaxno ena tragoudi(ine mono mousiki) edo k kero to onam tou ine 9pm to exo vri omos den ine olokliromeno mporite na to akousete apo edo http://www.mp3search.ru/m3u.html?id=52627[/url'] an to 3eri kanis plss as mu stili ena pm. 9PM (TILL I COME) - ATB μήπως; (Δεν μπορώ να ακούσω το δείγμα γιατί έχει πρόβλημα ο media player μου)! :-? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosone Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Hello ολοι.Ειναι ενα τραγουδι που λεει"...hey..so come on..".Moνο αυτο θυμαμαι.Το βιντεο κλιπ ειναι με κατι γυναικες στην φυλακη,οπου βλεπουν καποιυς να τραγουδανε"σε μια σκηνη μεσα στη φυλακη),και δινουν η μια στην αλλη μια φυσαρμονικα.Στο τελος η μια ανοιγει τη φισαρμονικα η οποια εχει ενα κλειδι μεσα,και βγανουν απο τη φυλακη.Does anyone knows..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις