v-tidus Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα άκουσα το people are people από depeche mode, και προς το τέλος του τραγουδιού έπιασα τους στίχους "I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand". Ωραία ως εδώ. Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια είχε βγει ένα ρυθμικό τραγουδάκι που είχε μόνο αυτά τα λόγια. Παρακαλώ αν μπορείτε helpάρετε, είναι κορυφαίο και το έψαχνα και τότε πάρα πολυ!!
NoNuclearPower Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Σίγουρα δεν εννοείς την εκτέλεση από τους A Perfect Circle ("People Are People")?
v-tidus Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Όχι, δεν είναι αυτό..... αυτό που ψάχνω έχει μόνο αυτά τα λόγια, και επαναλαμβάνονται συνέχεια όπως στα beatάκια. Είναι σε στυλ freemasons αν μπορεί να βοηθήσει αυτό.
sortep_17 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 paidia ena song elliniko... enos sugrotimatos an dn kanw lathos... mpalanta nomizw... pou arxizei me piano kai me ena mnm ston thlefwniti tou tragoudisth apo to prwhn koritsi tou ligo prin auth autoktonhsh... (autos kserw egw thn istoria auth thn ekane targoudi...) an kserei kapoios....
bozonioo Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 γειά σας παιδιά !! μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το τραγούδι? το έχω ανεβάσει εδώ http://rapidshare.com/files/29444585/rumba.rar.html ευχαριστώ εκ των προτέρων
pakoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 γειά σας παιδιά !! μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το τραγούδι? το έχω ανεβάσει εδώ http://rapidshare.com/files/29444585/rumba.rar.html ευχαριστώ εκ των προτέρων δοκίμασε "La soledad" - Pink Martini
pakoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 paidia ena song elliniko... enos sugrotimatos an dn kanw lathos... mpalanta nomizw... pou arxizei me piano kai me ena mnm ston thlefwniti tou tragoudisth apo to prwhn koritsi tou ligo prin auth autoktonhsh... (autos kserw egw thn istoria auth thn ekane targoudi...) an kserei kapoios.... Συγκλονιστικό... "Έρεβος" το συγκρότημα "Porcelina" το κομμάτι...
egnonn Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 παιδια μηπως ξερει κανεις στον 88μισο, οταν βάζει την διαφήμιση του μπάρ Θερμαικος ποιό τραγούδι παιζει?
bozonioo Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 δοκίμασε "La soledad" - Pink Martini σε ευχαριστώ πολύ !! αυτό είναι
v1ss1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα ντουέτο, κάπως slow, το άκουσα πριν λίγο από το Love radio. ΄Το τραγουδά ένας άντρας και μια γυναίκα και αναφέρουν νομίζω κάτι σαν "sometimes you make me cry(/smile)" Αν πάει να σας πεί κάτι σας παρακαλώ βοηθείστε λίγο Ευχαριστώ πολυ!!
omnislash Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Ενα τραγούδι που λέει "Πες μου ,πες μου , πες πως μπορείς να παίζεις με έναν άντρα , πες μου πες μου πες πως μπορείς που κλείνει τα 30;" edit ακυρο του κιάμου είναι
v-tidus Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Παιδιά ψάχνω ένα ντουέτο, κάπως slow, το άκουσα πριν λίγο από το Love radio. ΄Το τραγουδά ένας άντρας και μια γυναίκα και αναφέρουν νομίζω κάτι σαν "sometimes you make me cry(/smile)" Αν πάει να σας πεί κάτι σας παρακαλώ βοηθείστε λίγο Ευχαριστώ πολυ!! Δοκίμασε Robbie Williams feat. Nicole Kidman - Something stupid. Aν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει για το τραγούδι που ψάχνω στην προηγούμενη σελίδα.
Pantelwolf Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Aν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει για το τραγούδι που ψάχνω στην προηγούμενη σελίδα. DEPECHE MODE - People Are People
v1ss1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δοκίμασε Robbie Williams feat. Nicole Kidman - Something stupid. Aν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει για το τραγούδι που ψάχνω στην προηγούμενη σελίδα. Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις