Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα άκουσα το people are people από depeche mode, και προς το τέλος του τραγουδιού έπιασα τους στίχους "I can't understand What makes a man Hate another man Help me understand". Ωραία ως εδώ. Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια είχε βγει ένα ρυθμικό τραγουδάκι που είχε μόνο αυτά τα λόγια. Παρακαλώ αν μπορείτε helpάρετε, είναι κορυφαίο και το έψαχνα και τότε πάρα πολυ!!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι αυτό..... αυτό που ψάχνω έχει μόνο αυτά τα λόγια, και επαναλαμβάνονται συνέχεια όπως στα beatάκια. Είναι σε στυλ freemasons αν μπορεί να βοηθήσει αυτό.

Δημοσ.

paidia ena song elliniko... enos sugrotimatos an dn kanw lathos... mpalanta nomizw... pou arxizei me piano kai me ena mnm ston thlefwniti tou tragoudisth apo to prwhn koritsi tou ligo prin auth autoktonhsh... (autos kserw egw thn istoria auth thn ekane targoudi...)

an kserei kapoios....

Δημοσ.
paidia ena song elliniko... enos sugrotimatos an dn kanw lathos... mpalanta nomizw... pou arxizei me piano kai me ena mnm ston thlefwniti tou tragoudisth apo to prwhn koritsi tou ligo prin auth autoktonhsh... (autos kserw egw thn istoria auth thn ekane targoudi...)

an kserei kapoios....

Συγκλονιστικό...

"Έρεβος" το συγκρότημα

"Porcelina" το κομμάτι...

Δημοσ.

παιδια μηπως ξερει κανεις στον 88μισο, οταν βάζει την διαφήμιση του μπάρ Θερμαικος ποιό τραγούδι παιζει?

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω ένα ντουέτο, κάπως slow, το άκουσα πριν λίγο από το Love radio. ΄Το τραγουδά ένας άντρας και μια γυναίκα και αναφέρουν νομίζω κάτι σαν "sometimes you make me cry(/smile)"

Αν πάει να σας πεί κάτι σας παρακαλώ βοηθείστε λίγο :)

Ευχαριστώ πολυ!!

Δημοσ.

Ενα τραγούδι που λέει "Πες μου ,πες μου , πες πως μπορείς να παίζεις με έναν άντρα , πες μου πες μου πες πως μπορείς που κλείνει τα 30;"

edit ακυρο του κιάμου είναι

Δημοσ.
Παιδιά ψάχνω ένα ντουέτο, κάπως slow, το άκουσα πριν λίγο από το Love radio. ΄Το τραγουδά ένας άντρας και μια γυναίκα και αναφέρουν νομίζω κάτι σαν "sometimes you make me cry(/smile)"

Αν πάει να σας πεί κάτι σας παρακαλώ βοηθείστε λίγο :)

Ευχαριστώ πολυ!!

Δοκίμασε Robbie Williams feat. Nicole Kidman - Something stupid.

Aν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει για το τραγούδι που ψάχνω στην προηγούμενη σελίδα.

Δημοσ.
Δοκίμασε Robbie Williams feat. Nicole Kidman - Something stupid.

Aν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει για το τραγούδι που ψάχνω στην προηγούμενη σελίδα.

Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν είναι αυτό :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...