Carthago Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Mhpws les to Clutch apo Shea Seger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 oxi, dystyxws den einai auto (an k einai wraio episis) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ta fwta sas pls:Psaxnw ena psilobeataki: Gynaikeia fwnh po 8ymizei thn tragoudistria twn skunk anansie (skin thn legane nomizw) k sto refren leei kati san: "you got me' date=' you got me,"....."hooked up on your love" Sas leei tpt?[/quote'] Μπορεί και να είναι και remix αυτό που θες! Μήπως ψάχνεις το: Ηooked - Mary J. Blige feat. Puff Diddy ή Hooked On You - Silk; :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 To 2o μου είχαν πει κάποτε ότι λέγεται 'Flying'. Τώρα θα σας γελάσω. Αν κάτι γνωρίζεται και γι' αυτό σημειώστε το: http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=036XFWI75L87X01UXXV20JIRJ5 John Harle & Opera House - Flying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 πετουν τα παλιομαχαιρα με χαρες και πανε πετουν τα παλιομαχαιρα γειτονιες ανγχολοχανε Ξερει κανεις τον τιτλο η μηπως ξερει που μπορω να το βρώ ευχαριστω Δημητρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Καμπανελλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Achilleas σ'ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Παιδιά να μαι και εγω εδω.... Ψαχνω ενα τραγούδι που ακουγεται πολυ τελευταία... Ειναι remix ενος παλιού, που νομίζω λέγεται "the disguise"...? Κάποιος τούρκος συμμετέχει στην εκτέλεση αλλά δεν ειναι δικό του, απλα δεν ξέρω το όνομα της τραγουδίστριας.. Και πάει κάπως έτσι.... Sometimes you make me cry Then you give me wings and make me smile ..... Since you can make me smile then you can stop the world for a while.... Any ideas pleaaaaase? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 maybe: Serhat - Total Disguise Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 απλα δεν ξέρω το όνομα της τραγουδίστριας.. Victor Lazlo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Lol, ligo grigori apantisi!!!!! THANK YOU!!! To vrika kai to epitheto tou tourkou einai OLA TA LEFTA!! Ante na to profereis....Hacipasilioglou.... kati tetoio ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Καμπανελλης Ευχαριστώ paschalia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Lol, ligo grigori apantisi!!!!! THANK YOU!!! To vrika kai to epitheto tou tourkou einai OLA TA LEFTA!! Ante na to profereis....Hacipasilioglou.... kati tetoio ....... Τα περισσοτερα μικρασιατικα ονοματα τοσο περιεργα ειναι ,μη σου πω για τα ποντιακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intense Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 help για ενα τραγουδι μπαλαντα γυναικεια φωνη παει νομιζω ετσι iam flying ή iam falling .... ... star .... .... ... ...different world..Παιζει συνεχεια στον relax 88 στην Πατρα..ξερω οτι δεν βοηθαω πολυ,, αλλα το ψαχνω απεγνωσμενα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 help για ενα τραγουδι μπαλαντα γυναικεια φωνη παει νομιζω ετσι iam flying ή iam falling .... ... star .... .... ... ...different world..Παιζει συνεχεια στον relax 88 στην Πατρα..ξερω οτι δεν βοηθαω πολυ,, αλλα το ψαχνω απεγνωσμενα.... Δεν ξέρω... Αλλά εμένα μου ήρθε το 'Falling' των Lacuna Coil, στο μυαλό... :roll: Δεν πολυταιριάζουν οι στίχοι, αλλά αν δεν είσαι και σίγουρος ίσως να είναι και αυτό. Λέει 'I'm falling' και 'another world', αλλά δεν λέει 'star'... :roll: Εδώ μπορείς να δεις τους στίχους του κι εδώ να ακούσεις ένα δείγμα. Υπάρχει και σε 2η έκδοση, 'Falling Again' λέγεται και είναι από τους ίδιους. Είναι λιγάκι διαφορετικό, αλλά στην ουσία το ίδιο τραγούδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις