Voodooman Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Παιδιά καλησπέρα! Το τραγούδι του Μητροπάνου "Θα ρίξουν πάλι τον σταυρό στην παραλία πώς με πληγώνουν τούτες οι γιορτές μη με μαλώνεις με μάτια κρύα είμαι μικρός και...." Ή κάπως έτσι. Ευχαριστώ!
Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Παιδιά καλησπέρα!Το τραγούδι του Μητροπάνου "Θα ρίξουν πάλι τον σταυρό στην παραλία πώς με πληγώνουν τούτες οι γιορτές μη με μαλώνεις με μάτια κρύα είμαι μικρός και...." Ή κάπως έτσι. Ευχαριστώ! Παράπονό μου...
sasampaste Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 hello boyz and gilrz...Aκουσα σε ένα club ένα remix στο By The Way των RED HOT CILI PEPPERS...Ξέρουμε μήπως τον καλλιτέχνη που έκανε το remix???? Το remix αφορούσε μόνο το refren του τραγουδιού
pamig Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Καλησπέρα παιδιά...κάτι δύσκολο... Ένα κομματάκι που παέι όπως το boombastic του Shaggy (και στο στίχο το λέει) αλλά έχει τρομπέτες και φέρνει σε βαλκανικό ήχο μήπως ξέρετε ποιό είναι ;
solon27 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Παίδες μήπως ξέρουμε ποιος λέει το τραγούδι "Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο εσένα που αγαπώ τόσο πολύ για πες μου θες να μείνω ή να φύγω για πες μου πριν μας εύρει το πρωί" Ευχαριστώ!
Cristina Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Παίδες μήπως ξέρουμε ποιος λέει το τραγούδι "Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο εσένα που αγαπώ τόσο πολύ για πες μου θες να μείνω ή να φύγω για πες μου πριν μας εύρει το πρωί" Ευχαριστώ! Σταύρος Ζώρας
aGka8l Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ενα song που λεει I can't stop lovin yoy baby , υ cant stopin lovin me! το ξέρουμε?
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλη σας μερα... ψαχνω ενα τραγουδακι αποτι εχω ακουσει στο ραδιο πρεπει να το λεει η Χρυσπα. μου θυμιζει καποιο αλλο τραγουδι λες και ειναι διασκευη. λογικα πρεπει να ειναι καινουριο χωρις να περνω ορκο. στιχους δεν θυμαμαι αλλα δεν ειναι ουτε ζεμπεκια, ουτε τσιφτετελι καμμια βοηθεια?
pakoulis Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ενα song που λεει I can't stop lovin yoy baby , υ cant stopin lovin me! το ξέρουμε? Μήπως λες το "I was made for lovin' you" των Kiss?
aGka8l Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μήπως λες το "I was made for lovin' you" των Kiss? ναι αν και τελικα διαπιστώνω πως παει ετσι I was made for lovin u baby, u were made for lovin me ευχαριστώ
Allegro feat.LV Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλη σας μερα... ψαχνω ενα τραγουδακι αποτι εχω ακουσει στο ραδιο πρεπει να το λεει η Χρυσπα. μου θυμιζει καποιο αλλο τραγουδι λες και ειναι διασκευη. λογικα πρεπει να ειναι καινουριο χωρις να περνω ορκο. στιχους δεν θυμαμαι αλλα δεν ειναι ουτε ζεμπεκια, ουτε τσιφτετελι καμμια βοηθεια? μήπως λες το "εμείς που αγαπάμε" ?????
katerinaki16 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 μήπως λες το "εμείς που αγαπάμε" ????? Μαλλον ειναι το "Πιες".Που η πρωτη εκτελεση ειναι Ρακιτζης.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μαλλον ειναι το "Πιες".Που η πρωτη εκτελεση ειναι Ρακιτζης. μπραβο βρε κατερινακι αυτο ηταν... χιλια ευχαριστω και στον allegro που ασχοληθηκε με το μικρο προβληματακι της αναζητησης! thanx!
djmathe Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Για δοκίμασε αυτό! Fatboy Slim vs Nirvana - Smells Like Teen Spirit (Techno Rmx) file founes dystyxos den einai ayto........exw katebasei ola ta remixes alla den to briskw den xerw ti na pw...........ayto to smell like teen spirit tha mas faei!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις