Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Flight Of The Bumble Bee από την Vanessa Mae Αυτό είναι αδερφέ. Σε ευχαριστώ... Ο συνθλέτης τελικά λέγεται Nikolay Andreyevich Rimsky-Korsakov.
marilous07 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 kserei kaneis poios h poioi lene to 'nightmare' (etsi nomizw pws to lene)
bingo Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 kserei kaneis poios h poioi lene to 'nightmare' (etsi nomizw pws to lene) Οι MSG (THE MCAULEY SCHENKER GROUP). Εκτός και αν λες για άλλο τραγούδι με τον ίδιο τίτλο..
solon27 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Γεια σε όλους τους ξάγρυπνους φρουρούς του Insomnia! Παίδες μήπως ξέρει κανείς τον τίτλο του τραγουδιού της Αρβανιτάκη που λέει: "Εκεί στου δρόμου τα μισά έφθασε η ώρα να το πω άλλα είναι εκείνα που αγαπώ για αλλού για αλλού ξεκίνησα άλλα είναι εκείνα που αγαπώ για αλλού για αλλού ξεκίνησα Στα αληθινά στα ψεύτικα το λέω και το ομολογώ άλλα είναι εκείνα που αγαπώ για αλλού για αλλού ξεκίνησα άλλα είναι εκείνα που αγαπώ για αλλού για αλλού ξεκίνησα Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά πάντα πάντα θα ν' αργά δεύτερη ζωή δεν έχει" Ευχαριστώ και sorry για την έκταση των στίχων αλλά το θεωρώ πολύ ωραίο κομμάτι, είμαι και ερωτευμένος ......... ξέρετε τι εννοώ!
surtuki Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδια. Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου και νομιζω οτι ειναι του Μητροπανου.Στο τελος του ρεφρεν του εχει αυτους τους στοιχους¨"Ελλαδα Τουμπα ,Αλκαζαρ, και Καλογρεζα μου¨" Σαν Πλανόδιο Τσίρκο Ερμηνευτής: Δημήτρης Μητροπάνος Στίχοι: Άλκης Αλκαίος Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος sory, τώρα είδα οτι απάντησαν.
matizaki Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Γειά σε όλους! Ένα τραγούδι που είναι κατι ανάμεσα σε rnb και ψιλό μπαλάντα και λέει i'm so sick of love songs.....so tired of tears.... why can't i turn off the radio ποιό είναι? Επίσης ψάχνω και ένα άλλο που στο περίπου λέει ...cuba e di musica... Thanks!!! Ευχαριστώ πολύ αυτο έψαχνα!!!!!!!!!!! Μήπως ξέρει κανείς και για το δεύτερο που ζητάω?????? το πρώτο μήπως είναι Ne-Yo - So Sick Ευχαριστώ πολύ αυτό έψαχνα!!!!!! Μήπως ξέρει κανείς και για το δεύτερο που ζητάω???????
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Σε αυτό το video μετά το 4ο λεπτό παίζει ένα track,το αναγνωρίζει κάποιος;
fallen_angel82 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδιά. Μου ζήτησαν να βρω μία club version εκδοχή του "πριν το τέλος" του Παπακωνσταντίνου. Το λέει μια γυναίκα. Ξέρετε ποια είναι? Το ψάχνω κι εγώ το συγκεκριμένο κομμάτι. Ευχαριστώ πολύ!
bingo Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το "πριν το τέλος" το έχει πει και η Ελευθερία Αρβανιτάκη μια και ψάχνεις για εκτέλεση από γυναίκα. Τώρα για club version δεν ξέρω κάτι..
Nitrous18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ena oriental pou leei TSIN TSAN TSON TSIN TSIN TSAN TSON to kserei kaneis to psaxno pano apo 2 xronia
nick833 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Αυτό είναι αδερφέ. Σε ευχαριστώ... Ο συνθλέτης τελικά λέγεται Nikolay Andreyevich Rimsky-Korsakov. Ευχαριστώ πολύ αυτο έψαχνα!!!!!!!!!!! Μήπως ξέρει κανείς και για το δεύτερο που ζητάω?????? Παρακαλώ! Δουλειά μας !!!
WizeMan Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 1. Ρε παιδιά είναι ένα τραγουδάκι ψιλοατμοσφαιρικό σε στυλ Morandi και τραγουδάνε και Αγγλικά και Αραβικά το ξέρετε? 2. Είναι και ένα άλλο νέο Hit από Deep Dish, Instrumental αυτό αν μπορείτε να μου πείτε τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις