Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενα τραγουδι των sugababes παλιο,που λεει κατι για "mad man situation" ποιο ειναι?

Δοκίμασε το Destination ή το Overload...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δοκίμασε το Destination ή το Overload...

αν δεν απατώμαι επειδή τότε που είχε πρωτοβγει μου άρεσε και εμένα πολύ,το Overload είναι,δεν υπάρχει destination!απλά μέσα στους στίχους αναφέρουν "train comes i dont know the destination,its a one-way ticker to another situtation"!Αυτά.Απ'όσο γνωρίζω αυτές δεν έχουν βγάλει και πολλά τραγούδια..!

Δημοσ.

pedia please help me.......osoi pane se club to exoun akousei sigoura!!einai ena remix ypotheto tou smell like teen spirit.pou otan akougete o rythmos tou tragoudiou mia kopela kanei ou ou sas parakalw einai megali anaggi......

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Μου ζήτησαν να βρω μία club version εκδοχή του "πριν το τέλος" του Παπακωνσταντίνου. Το λέει μια γυναίκα. Ξέρετε ποια είναι?

Δημοσ.

Γειά σε όλους! Ένα τραγούδι που είναι κατι ανάμεσα σε rnb και ψιλό μπαλάντα και λέει i'm so sick of love songs.....so tired of tears.... why can't i turn off the radio ποιό είναι? Επίσης ψάχνω και ένα άλλο που στο περίπου λέει ...cuba e di musica... Thanks!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου και νομιζω οτι ειναι του Μητροπανου.Στο τελος του ρεφρεν του εχει αυτους τους στοιχους¨"Ελλαδα Τουμπα ,Αλκαζαρ, και Καλογρεζα μου¨"

Δημοσ.
pedia please help me.......osoi pane se club to exoun akousei sigoura!!einai ena remix ypotheto tou smell like teen spirit.pou otan akougete o rythmos tou tragoudiou mia kopela kanei ou ou sas parakalw einai megali anaggi......

Για δοκίμασε αυτό!

Fatboy Slim vs Nirvana - Smells Like Teen Spirit (Techno Rmx)

Δημοσ.
Γειά σε όλους! Ένα τραγούδι που είναι κατι ανάμεσα σε rnb και ψιλό μπαλάντα και λέει i'm so sick of love songs.....so tired of tears.... why can't i turn off the radio ποιό είναι? Επίσης ψάχνω και ένα άλλο που στο περίπου λέει ...cuba e di musica... Thanks!!!

το πρώτο μήπως είναι Ne-Yo - So Sick

Δημοσ.
γεια !!!!

ακουσα σημερα στο ραδιο ενα τραγουδι..

χαρουμενιαρικο ηταν, ψιλο-ροκ, αλλα περισσοτερο ποπ...

γυναικα τραγουδιστρια

ρεφραιν: "its not enough

not enough

not enough..." περισσοτερα απο 1 ατομα να το λενε...

κανεις να βοηθησει?

το χρειαζομαι να μου φτιαχνει τη διαθεση!!!

κανενας που να το ξερει ρε παλικαρια?

Δημοσ.

Άλλη μια προσπάθεια...

Κλασικκό κομμάτι πανδύσκολο για βιολί, πολύ γνωστή μελωδία, ονομάζεται κάπως σαν το βουητό της μέλισσας και αυτό γιατί το βιολί παίζει τόσο γρήγορα που ακούγεται σαν να βουίζει μέλισσα. Ξέρει κανείς τον ακριβη τίτλο του κομματιού ή του συνθέτη? Του συνθέτη το όνομα ακούγεται σαν Ρώσικο ή σαν Σλάβικο αλλά δεν ξέρω σίγουρα την καταγωγή του...

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου και νομιζω οτι ειναι του Μητροπανου.Στο τελος του ρεφρεν του εχει αυτους τους στοιχους¨"Ελλαδα Τουμπα ,Αλκαζαρ, και Καλογρεζα μου¨"

San planodio tsirko einai o titlos babisman

Δημοσ.
Άλλη μια προσπάθεια...

Κλασικκό κομμάτι πανδύσκολο για βιολί, πολύ γνωστή μελωδία, ονομάζεται κάπως σαν το βουητό της μέλισσας και αυτό γιατί το βιολί παίζει τόσο γρήγορα που ακούγεται σαν να βουίζει μέλισσα. Ξέρει κανείς τον ακριβη τίτλο του κομματιού ή του συνθέτη? Του συνθέτη το όνομα ακούγεται σαν Ρώσικο ή σαν Σλάβικο αλλά δεν ξέρω σίγουρα την καταγωγή του...

Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Flight Of The Bumble Bee από την Vanessa Mae

@ Str Δοκίμασε Itʼs Not Enough από Bonnie Tyler ή από Starship

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...