icyman_petros Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Το "because the night" ποιος/α το πρωτοτραγουδησε.. Ποιος εγραψε μουσικη-στιχους. Εδω σας θελω....
andreapaog328 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 ένα απο Beatles που λέει στο ρεφρεν in the (κάτι) of silence... Αν το ξέρει κάποιος ας βοηθήσει...
AFANIS_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Το "because the night" ποιος/α το πρωτοτραγουδησε..Ποιος εγραψε μουσικη-στιχους. Εδω σας θελω.... Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά με ένα...απλο γουγλ....τα πάντα βρίσκεις....σωστά......;;;; αν δεν με απατά η μνήμη μου....o Bruce Springsteen το έχει γράψει.....(έχω και ένα βιντεάκι live με τον Bono ) και εκτελεσμένο απο Patti Smith......
icyman_petros Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Σωστος ο παιχτης.Δυστυχως οι μηχανες αναζητησης(οχι μονο το γουγλ...)δεν μας αφηνουν να τεσταρουμε τις γνωσεις των αλλων .Την μουσικη εγραψε ο bruce springsteen και τους στιχους η patti smith.Αλλη φορα μονο στιχους θα δινω...
nick833 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Για την ακρίβεια το τραγούδι αυτό (στην εκτέλση που το έχω ) είναι μαζί με τους Χαρταετούς του Θεοδωράκη. Τελειώνουν οι χαρταετοί και καπάκι παίζει αυτό. Στην αρχή νόμιζα πω ήταν Θεοδωράκης αλλά μετά έτυχε κάπου και το ξανάκουσα και μου είπαν πως είναι κλασικό... (παίζει όμως να μπέρδεψα τις μελωδίες) Είναι του Θεοδωράκη από τον ίδιο δίσκο με τους χαρταετούς γειτονιά των αγγέλων Το τραγούδι που θέλεις είναι ο Χασαποσέρβικος
Sellers Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ένα απο Beatles που λέει στο ρεφρεν in the (κάτι) of silence...Αν το ξέρει κάποιος ας βοηθήσει... Σίγουρα δεν εννοείς το γνωστό των Simon & garfungel - Sound of silence ε? Είναι του Θεοδωράκη από τον ίδιο δίσκο με τους χαρταετούς γειτονιά των αγγέλωνΤο τραγούδι που θέλεις είναι ο Χασαποσέρβικος Θα το ψάξω φίλε. Σε ευχαριστώ.
FoXfOxFoX Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 παιδια ενα απο την διαφημιση της vodafone... με τα ιπταμενα ανθρωπακια και τα μεγαλα κεφαλια.... που λεει caramelaaa. thanks!!!!!!!!!
mxpert Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 παιδια ενα απο την διαφημιση της vodafone... με τα ιπταμενα ανθρωπακια και τα μεγαλα κεφαλια.... που λεει caramelaaa. thanks!!!!!!!!! ψάχνεις σε λάθος τοπικ.... anyway... DinoSau - Parris
andreapaog328 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Σίγουρα δεν εννοείς το γνωστό των Simon & garfungel - Sound of silence ε? Μάγος είσαι?
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ena sigrotima pou eixe parousia sto net peripou to 96, se mia etairia tnt records (nomizo), pou dinane ta tragoudia tous se real media, to thimate kaneis pos to lene? kaneis ?? na prostheso oti milao gia industrial group, sto stilaki ton NIN tote.
Fozzy Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 http://www.sendspace.com/file/zbd05mAnyone? Sugiurumn - Star Baby (Axwell Mix)
katerinaki16 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ενα τραγουδι των sugababes παλιο,που λεει κατι για "mad man situation" ποιο ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις