Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προς το παρών αρχικά αναμένω και τα songs από τo sample:P,μπορεί όμως να μου πει επίσης κάποιος γιατί τo άκουσα χθες (τα γνωρίζω το άκουσμα αλλά όχι τον τίτλο του).λέει μέσα dont ta stop to....a little higher και μετάπάει λα λαραλα λαλαρα λαλαραλαλα και συνεχίζει dont stop to!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

guys kserei kaneis ena kommati pou paizetai k exei klemeno tn ri8mo apo to kernkraft to kommati twn zombie nation to palio alla m alli xroia ..an katalave kapoios as kanei ena post mpas k to vrw :P...

Δημοσ.

Καλημέρα ψάχνω τίτλο και τραγουδιστή ενός παλιού τραγουδιού που λέει "cause when you touch me baby i don't want to live without you cause there is something more about you that brings ....

could never love another since we both need each other we should find a way to work it out" Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γεια σας παιδία,

Ψάχνω ένα ελληνικό τραγουδάκι (ντουέτο) όπου στο ρεφρέν λέει «……ήρθε πάλι ο χειμώνας στην καρδιά σου…….».Ένα πολύ όμορφο και απαλό τραγουδάκι, μήπως θυμάστε πως λεγόταν;

Ευχαριστώ!:-D

Δημοσ.
Γεια σας παιδία,

Ψάχνω ένα ελληνικό τραγουδάκι (ντουέτο) όπου στο ρεφρέν λέει «……ήρθε πάλι ο χειμώνας στην καρδιά σου…….».Ένα πολύ όμορφο και απαλό τραγουδάκι, μήπως θυμάστε πως λεγόταν;

Ευχαριστώ!:-D

Γιάννης Κότσιρας & Ραλλία Χρηστίδου - Ενα σύννεφο

απο τον δίσκο "Με το βλέμα της καρδιάς" της Ραλλίας Χρηστίδου

Δημοσ.
Γιάννης Κότσιρας & Ραλλία Χρηστίδου - Ενα σύννεφο

απο τον δίσκο "Με το βλέμα της καρδιάς" της Ραλλίας Χρηστίδου

Σε ευχαριστώ φίλε,αυτό ήταν........:mrgreen:

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση, απο το soundtrack του Requiem for a dream ποιο ειναι το κομματι που ακουγεται σε πολλες ελληνικες σειρες (Παπακαλιατης κλπ. κλπ.) ;

Δημοσ.
Παιδια μια ερωτηση, απο το soundtrack του Requiem for a dream ποιο ειναι το κομματι που ακουγεται σε πολλες ελληνικες σειρες (Παπακαλιατης κλπ. κλπ.) ;

είναι ουσιαστικά το πρώτο track...

Summer Overture

βέβαια η μελωδία παίζει σε διάφορες εκτελέσεις

π.χ.

Winter Overture

Hope Overture

Δημοσ.
Μου φέρνει πού σε μουσική απο παλιά ελληνική ταινία ..... Ξαρχάκος μήπως....:???: :confused:

Για την ακρίβεια το τραγούδι αυτό (στην εκτέλση που το έχω ) είναι μαζί με τους Χαρταετούς του Θεοδωράκη. Τελειώνουν οι χαρταετοί και καπάκι παίζει αυτό. Στην αρχή νόμιζα πω ήταν Θεοδωράκης αλλά μετά έτυχε κάπου και το ξανάκουσα και μου είπαν πως είναι κλασικό... (παίζει όμως να μπέρδεψα τις μελωδίες)

Δημοσ.
einai apo Iio to is it love

Τελικά, is it love λέει... προφανώς πρέπει να κοιτάξω την ακοή μου! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!

Hallo!!! Ένα τραγουδάκι (γυναικία φωνή) που λέει ordinary day... the extraordinary way και κάτι τέτοια το ξέρετε? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Τελικά, is it love λέει... προφανώς πρέπει να κοιτάξω την ακοή μου! Ευχαριστώ πολύ πάντως!!!

Hallo!!! Ένα τραγουδάκι (γυναικία φωνή) που λέει ordinary day... the extraordinary way και κάτι τέτοια το ξέρετε? Ευχαριστώ!

EXTRAORDINARY WAYS - CONJURE ONE

Δημοσ.

το'χε ζητήσει ένας φίλος σε πιο πριν posts αλλά δεν βρήκα πουθενά κάποια απάντηση για το συγκεκριμένο κομμάτι και επειδή το κατέβασα και γω το sample μου άρεσε και θα ήθελα όποιος το γνωρίζει να πει τον τίτλο του...P.S. Το'χε ανεβάσει σε rapidshare και για διευκόλυνση το'βαλα εδώ.. http://www.sendspace.com/file/xm0lhm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...