Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηχογράφησα άλλα 3 songs από τα οποία τα 2 τα άκουσα χθες στο ΤΕΙ μας (έχει βάλει η ΠΑΣΠ τώρα ηχεία και τα σχετικά λόγω των εκλογών που έρχονται)....(Δυστυχώς η φωνή μου όπως πάντα αλλιωμένη:()ελπίζω να κάνω το 3/3:P από θέμα εύρεσης μέσω της φωνής...

Δημοσ.
Ηχογράφησα άλλα 3 songs από τα οποία τα 2 τα άκουσα χθες στο ΤΕΙ μας (έχει βάλει η ΠΑΣΠ τώρα ηχεία και τα σχετικά λόγω των εκλογών που έρχονται)....(Δυστυχώς η φωνή μου όπως πάντα αλλιωμένη:()ελπίζω να κάνω το 3/3:P από θέμα εύρεσης μέσω της φωνής...

Τα songs που είναι όμως; :P

Δημοσ.

stokos_rulez.....To ekana arxika gia na ta mantepsete (LOL-eliwsa sta gelia otan eida thn apanthsh giati den parathrhsa oti den ta eixa balei)here are:http://www.sendspace.com/file/slsv2t!το ένα λογικά n Cristina πρέπει να το ξέρει που είναι και το όνομά της...!

Δημοσ.

άσχετο με τα δικά μου τραγούδια,πιο παλιά είχε ποστάρει κάποιος για την εύρεση του κομματιού από το συγκεκριμένο video αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αυτά που είχε γράψει ως αναζήτηση...http://www.youtube.com/watch?v=TD4g0gmQSLk

Δημοσ.
άσχετο με τα δικά μου τραγούδια,πιο παλιά είχε ποστάρει κάποιος για την εύρεση του κομματιού από το συγκεκριμένο video αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αυτά που είχε γράψει ως αναζήτηση...http://www.youtube.com/watch?v=TD4g0gmQSLk

«Trans-Siberian Orchestra - Wizards in Winter»

Πέρασε το Πάσχα, έρχεται καλοκαίρι και ακόμα χριστουγενιάτικα ακούμε... razz.gif

Δημοσ.

κοπελιά δεν πάει έτσι ντροπή:P,εμένα τώρα μου'ρθε το song αυτό α!και δεν θα έκανα post αν θυμόμουν όπως είπα τα λόγια που έγραψε ο ποστερ για το συγκεκριμένο κομμάτι,φυσικά tnx για το κομμάτι...

P.S. Ανυπομονώ για τα τραγούδια από την ηχογράφηση.....!

Δημοσ.
κοπελιά δεν πάει έτσι ντροπή:P,εμένα τώρα μου'ρθε το song αυτό α!και δεν θα έκανα post αν θυμόμουν όπως είπα τα λόγια που έγραψε ο ποστερ για το συγκεκριμένο κομμάτι,φυσικά tnx για το κομμάτι...

P.S. Ανυπομονώ για τα τραγούδια από την ηχογράφηση.....!

Ναι βρε... Δεν πάει έτσι... Γι αυτό είπα ακούμε. razz.gif

Τους TSO τους ακούω ανεξαρτήτου εποχής, μη σου πω πως και το «White Christmas» το έχω ακούσει Αύγουστο μήνα... razz.gif

Όσο για τα άλλα, δύσκολα τα πράγματα από μένα. sad.gif

Δημοσ.

Γειά σας! Ψάχνω ένα τραγούδι που πρέπει να είναι σχετικά καινούριο και λέει easy love easy love easy love........ (υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να λέει busy love και να μην το έχω πιάσει καλά)! Γυναικία φωνη. Παίζεται συχνά σε radio dj, best,kiss fm. Όποιος ξέρει ποιό είναι ας βοηθήσει! Thanks!

Δημοσ.
Γειά σας! Ψάχνω ένα τραγούδι που πρέπει να είναι σχετικά καινούριο και λέει easy love easy love easy love........ (υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να λέει busy love και να μην το έχω πιάσει καλά)! Γυναικία φωνη. Παίζεται συχνά σε radio dj, best,kiss fm. Όποιος ξέρει ποιό είναι ας βοηθήσει! Thanks!

einai apo Iio to is it love

Δημοσ.
stokos_rulez.....To ekana arxika gia na ta mantepsete (LOL-eliwsa sta gelia otan eida thn apanthsh giati den parathrhsa oti den ta eixa balei)here are:http://www.sendspace.com/file/slsv2t!το ένα λογικά n Cristina πρέπει να το ξέρει που είναι και το όνομά της...!

Το πρώτο είναι το Morandi-Oh la la. Το δεύτερο κάτι μου πάει σε Musikk Feat. John Rock-Summer Lovin. Για το τρίτο δεν έχω κάτι στο νου μου..Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Για όσους ψάχνουν κομμάτια από την 10η εντολή, ιδού μερικα που μετα απο αρκετό κόπο εχω βρει:

Madrugada - Sirens

Midnicht Choir - Mercy of Maria

Midnicht Choir - Muddy River of Loneliness

Midnicht Choir - Splinters

Brendan Perry - Medusa

Ειλικρινά sorry αν τα εχει ήδη στείλει καποιος. Και κάτι ακόμα... κάτι σαν τιπ: όταν ακούτε κάποιο τραγούδι που σας αρέσει σημειώστε μερικούς στίχους και γουγλήστε τα (google 'em). Τα εισαγωγικά βοηθάνε αφάνταστα οταν θέλετε να βρείτε ολόκληρες φράσεις... Το τελευταίο τραγούδι το βρήκα κανοντας αναζήτηση [ "they sing" "the saddest of songs" lyrics ]. Πραγματικά η σειρά του Κοκκινόπουλου εχει φανταστική μουσική. Εύγε σε όποιον την διαλέγει!..

Δημοσ.

Γεια σε όλους!!!

Ψάχνω ένα τραγουδάκι Ελληνικό το οποίο σε κάποια στιγμή λέει

"Το ξέρω θα έρθουν κι' άλλα καλοκαίρια ο ίδιος ήλιος πάλι θα φανεί"

Thanks in advance

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...