Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
italiko tragoudi apo andra epitixia prin merika xronia !!

paparammm papapararammm .......

den einai oute to io e te , oute to laoura non che , oute to perdono einai malon meta ton fabio volo kai prin apo auta kalokairini epitixia !!

euxaristo kai xero oti 8a to brite

Μάλλον αυτό θέλεις: «Le Masque - Marcel» happy.gif

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
γεια !!!!

ακουσα σημερα στο ραδιο ενα τραγουδι..

χαρουμενιαρικο ηταν, ψιλο-ροκ, αλλα περισσοτερο ποπ...

γυναικα τραγουδιστρια

ρεφραιν: "its not enough

not enough

not enough...

your love is tough...

its not enough - not enough - noth enough!!!

..."

περισσοτερα απο 1 ατομα να το λενε...

κανεις να βοηθησει?

το χρειαζομαι να μου φτιαχνει τη διαθεση!!!

κανεις ρε παιδια???

Δημοσ.

hi pedes yparxei ena komati dance pou pezei se polla clubs kai to tragoudaei mia kopela argotera h fwnh ths stamataei kai mpenei h mousikh apo to smell like teen spirit kai ayth kanei ou ou panw ston rythmo.......to xerei kaneis????????????????????????//

perimenw mantepsies!!!!!

Δημοσ.

Φλασια!!!....πάμε λιγο πίσω....στο fame story 1... στο last live....ο Μεταξόπουλος είχε χορέψει ενα tango το οποίο ήταν μια διασκευή σε tango του "The Show must go on"....ξέρει κανένας τίποτα σχετικό;;;;

Δημοσ.
Φλασια!!!....πάμε λιγο πίσω....στο fame story 1... στο last live....ο Μεταξόπουλος είχε χορέψει ενα tango το οποίο ήταν μια διασκευή σε tango του "The Show must go on"....ξέρει κανένας τίποτα σχετικό;;;;

Δεν ήταν στο Fame Story 1 αλλά στο Fame Story 2 και είναι το Tango de Roxanne από την ταινία Moulin Rouge!

Δημοσ.

Υπάρχει μια διασκευή στο Moulin Rouge.

«J. Broadbent, R. Roxburg & A. Weigh - The Show Must Go On» happy.gif

Για δες... happy.gif

Edit:

Τώρα είδα το post του solon27. Αν δεν μπερδεύεσαι, τότε μάλλον θέλεις αυτό που σου λέει ο solon27... Μάλλον είναι πιο ειδικός. razz.gif

Δημοσ.

nooo....cristina....δεν ήταν το tango de Roxanne....το κουβέντιασα με μια φίλη μου και μου είπε κάτι που δεν το είχα συγκρατήσει......το τραγουδούσε ο ίδιος ο Μεταξόπουλος(!!) το show must go on...σε ροκ tango εκτέλεση....και απο οτι μου είπε...πρεπει να ήταν μόνο για το show....

thanks all πάντως....

Δημοσ.
kserei kaneis pws legetai ena tragoudi pou exei -sxedon- th mousikh apo to 'tell me why' twn 'supermode' alla anti gia 'tell me why' leei 'run away, turn away' -den ennow to palio.....

μάλλον λές...

Bronski Beat - Small town Boy

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...