Mixalakis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 xaxaxaxaxaMixalaki prosexe giati ekteithesai twra. Lol. To tragoudi Einai kainourio nomizw kai leei: Exa pathei plaka' date=' mazi sou exw faei kollima kai gi'auto tha kanw tama sta ierosolyma. Diastaurwmeno apo 2 meries. Authn thn stigmh "Agorazw" to BAR CODE tou Rakintzh. I will let u know. S' euxaristw pantws[/quote'] Λές να βγώ εκτεθειμένος???? :razz: Φίλε μου δεν υπάρχει σίγουρα τέτοιο κομμάτι να το διασταυρώσεις απο 1000 μεριές! :roll: Πάντως πολύ καλά θα κάνεις που θα πάρεις το καινούργιο Cd του Μιχάλη Ρακιντζή 'Barcode' έχει πολύ όμορφα κομμάτια.... Το 4-5-6-7-10-13-15 είναι εξαιρετικά!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Filos tote skybw to kefali. Respect ston expert. Lol. Apla mia typissa me exei zalisei me auto to tragoudaki kai me exei pei oti to leei o rakitzhs. Exw parei svarna ta "CDadika" exw rwthsei 'psagmenous' filous mou alla akoma tpt. Mono enas vasika mou eipe oti exei o rakitzhs tetoio kommati. Vlepw omws oti den me pairnei kai gi'auto strefomai se allon kallitexnh.Lol. I apologize gia thn amfisvhthsh kai se euxaristw gia ton kopo sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Μου φαίνεται αδιανόητο να μπερδέψει κάποιος τη φωνή του Ρακιντζή... Πώς το κατάφερε η φίλη σου; Btw, το τραγούδι λέγεται «Ιεροσόλυμα» και το λέει κάποιος Ρωμανός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carthago Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Bravo re Cristina. Auto einai. Tha afhsw na perasei sto doukou to sxolio sxetika me thn fwnh tou rakintzh. Xexexexexexexe. S'euxaristw gia thn info P.S. Mixalakh telika den ektethikes. Kratithikes orthios sto ypsos twn peristasewn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirvami Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 ena beataki pou leei kati san "i should have loved you better" to kserei kaneis?me gynekeia aitheria fwnitika...paizei poly twra teleftaia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 ena beataki pou leei kati san "i should have loved you better" to kserei kaneis?me gynekeia aitheria fwnitika...paizei poly twra teleftaia Juliet - Avalon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nirvami Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 thnks billy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Ένα σχετικά παλιό τραγούδι που νομίζω ότι έπαιξε και σε μια διαφήμιση vodka. Είχε γυναικεία φωνητικά, "yeah love me", ακουγόταν σαν να έκανε έρωτα Anyone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Έξω καράβια φεύγουνε στου Πειραιά τη μπούκα με ένα από αυτά θα φύγουμε κάποιο βραδάκι σου'πα... Το άκουσα το απόγευμα στο ραδιόφωνο, αλλά δυστυχώς δεν αναφέρθηκε ο τίτλος. Η φωνή του τραγουδιστή μου φάνηκε γνώριμη χωρίς όμως να μπορέσω να καταλάβω ποιός είναι. Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα; :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Μήπως θες του B. Παπακωνσταντίνου - Φεύγουν Καράβια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Όχι Γιώργο, δεν είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Nα σου πώ την αλήθεια θα μου φαινόταν περίεργο να ήταν αυτό. Σιγά μην έβρισκά εγώ ελληνικό κομμάτι :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalakis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Έξω καράβια φεύγουνε στου Πειραιά τη μπούκαμε ένα από αυτά θα φύγουμε κάποιο βραδάκι σου'πα... 'Λαθρεπιβάτες - Στο γραφείο'... Υπέροχο κομμάτι Δημήτρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ Μιχάλη. Μου θύμιζε Θαλασσινό η φωνή, αλλά το μυαλό μου δεν πήγε στους Λαθρεπιβάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Ta fwta sas pls: Psaxnw ena psilobeataki: Gynaikeia fwnh po 8ymizei thn tragoudistria twn skunk anansie (skin thn legane nomizw) k sto refren leei kati san: "you got me, you got me,"....."hooked up on your love" Sas leei tpt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις