dity Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ξέρετε ένα τραγούδι, παίζεται στα ραδιόφωνα, μάλλον dance που λέει κάτι για destination? δεν το ψάχνω εγώ οπότε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες.Ευχαριστώ!
kostas_crete Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Ε μπρε κοπέλια, με τον Ροζ Γάτο πράμα????
AFANIS_ Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 πληροφοριακά εβδομαδιαίο περιοδικό "τηλεοπτικό" έχει δώρο το dvd με τον Ροζ Γάτο...βλέπω μια Pink Cat-mania τον τελευταίο καιρό!!!!
solon27 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 αν δεν κάνω λάθος λες το "καλώς σε βρήκα-stavento" Όχι δεν είναι αυτό είναι το "Πες το δυνατά" από Δέσποινα Ολυμπίου!!!
salliara Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Ξέρετε ένα τραγούδι, παίζεται στα ραδιόφωνα, μάλλον dance που λέει κάτι για destination? δεν το ψάχνω εγώ οπότε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες.Ευχαριστώ! Το πρώτο που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι το destination unknown (Alex Gaudino) το οποίο αν και είναι παλιο το ακούς που και που στα ραριοφωνα...
egnonn Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Euxaristo christina auto einai eida tous stixous ...kai h parathrhsh sou sosti, tha to exo yp opsin mou. Thanks
stergios007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 geia sas paidia.Psaxno ena trgoudi pou exei tin idia mousiki me to Family Affair tis Mary J. Blige alla exei diaforetika logia kai sto telos kathe stixou lene ena 'eo'.to kommati einai kseno.An katalave kaneis pio leo parakalo na to anevasei.Efxaristo
happy Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Στο μυαλο μου εισαι και εγω το ψαχνω εδω και καιρο αυτο,πειτε μας οποιος ξερει plz!
djvavai Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 paidia afto einai to tragoudi Tragedie - Hey Ho
matizaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Loituma είναι το συγκρότητα από την Φινλανδία. Το τραγούδι λέγεται «Ievan's Polka».Και έχει στίχους το τραγούδι μόνο που για μας μοιάζουν ακαταλαβίστικες αστείες συλλαβές. Ίσως όμως και να ψάχνεις το «Dolly Song» από Holly Dolly που έχει δανιστεί τη μουσική από το «Ievan's Polka». Ευχαριστώ πολύ! Τελικά είναι το πρώτο που είπες!
matizaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Επίσης, μπορείς να το βρείς και ως Destination Calabria απο Alex Gaudino και εντελώς πληροφοριακά ειναι στο top 10 των dance charts της Αγγλίας αυτό τον καιρό!
santa friday Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 φχαριστω σολωνα αυτο ειναι... με σωνεις αδερφε!!!
matizaki Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Το πρώτο που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι το destination unknown (Alex Gaudino) το οποίο αν και είναι παλιο το ακούς που και που στα ραριοφωνα... Επίσης, μπορείς να το βρείς και ως Destination Calabria απο Alex Gaudino ft Crystal Waters και εντελώς πληροφοριακά ειναι στο top 10 των dance charts της Αγγλίας αυτό τον καιρό!
santa friday Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 paidia tora ston kiss akouga ena 80s kommati psiloblues itan kai elege synexeia "everytime you leave me" h kapos etsi..antras tragoudaei... an mporei kaneis na voithisei...thanks
omega Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 To κομματι ονομαζεται Everytime και ειναι απο τους Γερμανους Freiheit. Φοβερο κομματι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις