Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε ένα τραγούδι, παίζεται στα ραδιόφωνα, μάλλον dance που λέει κάτι για destination? δεν το ψάχνω εγώ οπότε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες.Ευχαριστώ!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πληροφοριακά εβδομαδιαίο περιοδικό "τηλεοπτικό" έχει δώρο το dvd με τον Ροζ Γάτο...βλέπω μια Pink Cat-mania τον τελευταίο καιρό!!!!

Δημοσ.
αν δεν κάνω λάθος λες το "καλώς σε βρήκα-stavento"

Όχι δεν είναι αυτό είναι το "Πες το δυνατά" από Δέσποινα Ολυμπίου!!!

Δημοσ.
Ξέρετε ένα τραγούδι, παίζεται στα ραδιόφωνα, μάλλον dance που λέει κάτι για destination? δεν το ψάχνω εγώ οπότε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες.Ευχαριστώ!

Το πρώτο που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι το destination unknown (Alex Gaudino) το οποίο αν και είναι παλιο το ακούς που και που στα ραριοφωνα...

Δημοσ.

geia sas paidia.Psaxno ena trgoudi pou exei tin idia mousiki me to Family Affair tis Mary J. Blige alla exei diaforetika logia kai sto telos kathe stixou lene ena 'eo'.to kommati einai kseno.An katalave kaneis pio leo parakalo na to anevasei.Efxaristo

Δημοσ.
Loituma είναι το συγκρότητα από την Φινλανδία. Το τραγούδι λέγεται «Ievan's Polka».

Και έχει στίχους το τραγούδι μόνο που για μας μοιάζουν ακαταλαβίστικες αστείες συλλαβές. razz.gif

Ίσως όμως και να ψάχνεις το «Dolly Song» από Holly Dolly που έχει δανιστεί τη μουσική από το «Ievan's Polka». happy.gif

Ευχαριστώ πολύ! Τελικά είναι το πρώτο που είπες!

Δημοσ.

Επίσης, μπορείς να το βρείς και ως Destination Calabria απο Alex Gaudino και εντελώς πληροφοριακά ειναι στο top 10 των dance charts της Αγγλίας αυτό τον καιρό!

Δημοσ.
Το πρώτο που μου 'ρχεται στο μυαλό είναι το destination unknown (Alex Gaudino) το οποίο αν και είναι παλιο το ακούς που και που στα ραριοφωνα...

Επίσης, μπορείς να το βρείς και ως Destination Calabria απο Alex Gaudino ft Crystal Waters και εντελώς πληροφοριακά ειναι στο top 10 των dance charts της Αγγλίας αυτό τον καιρό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...