Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ' άφησες μόνο, ο διάολος να πάρει τη μοίρα μου

θα σ' είχα σφάξει αν ήταν του χαρακτήρα μου

Μ' ένα σαλάμι αφημένο καιρό στο ψυγείο

είπα, λοιπόν, κι εγώ να σου κάνω ένα αστείο

Πήρα στο τμήμα, αμέσως και τους τηλεφώνησα

και παγωμένα τους είπα πως σε δολοφόνησα

στην μηχανή του κιμά είπα σ' είχα λιανίσει

και ένα σαλάμι με σένα πως είχα γεμίσει

Έτσι ξεκινάει το τραγούδι που ψάχνω, νομίζω ότι λέγεται Το αστείο του Βασίλη Νικολαΐδη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το ξέρει κανείς ή το έχει;

Δημοσ.
Μ' άφησες μόνο, ο διάολος να πάρει τη μοίρα μου

θα σ' είχα σφάξει αν ήταν του χαρακτήρα μου

Μ' ένα σαλάμι αφημένο καιρό στο ψυγείο

είπα, λοιπόν, κι εγώ να σου κάνω ένα αστείο

Πήρα στο τμήμα, αμέσως και τους τηλεφώνησα

και παγωμένα τους είπα πως σε δολοφόνησα

στην μηχανή του κιμά είπα σ' είχα λιανίσει

και ένα σαλάμι με σένα πως είχα γεμίσει

Έτσι ξεκινάει το τραγούδι που ψάχνω, νομίζω ότι λέγεται Το αστείο του Βασίλη Νικολαΐδη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το ξέρει κανείς ή το έχει;

ναι αυτό ειναι σίγουρα. Δεν το έχω όμως..

Δημοσ.

Δεν ξερω ονομα τραγουδιστη το ακουσα στο ραδιο, στο ρεφρεν λεει... το εχω περασει αυτο το σταδιο και προτιμω το σπιτι αδειο, φοβαμαι για την καταστροφη σου κλπ...

το ξερει κανεις?

ευχαρηστω πολυ!

Δημοσ.
psaxno to parakato tragoudi me ta parkato lyrics

out of my head

out of my bed

out of my life kai genikos olo ena out akous an to katalava sosta.

πιθανώς ψάχνεις το Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

νομίζω αναφέρθηκε 1-2 φορές ξανά

Δημοσ.
ναι αυτό ειναι σίγουρα. Δεν το έχω όμως..

Ευχαριστώ fatjoan, για την επιβεβαίωση, αυτό ήθελα μόνο, το βρήκα το κομμάτι...

Εχω περάσει αυτό το στάδιο και είναι το σπίτο μου άδειο, βγαίνω νύχτα, κοιμάμαι πρωί, κι εσυ που στ' άστρα βλέπεις μόνο ζώδια και της ζωής τα επείσόδια προτιμάς να τα δείς στην tv...

Αν εννοείς αυτό λέγεται Η bosa nova του Ησαΐα...είναι του Φοίβου Δεληβοριά...

Δημοσ.

Εχω περάσει αυτό το στάδιο και είναι το σπίτο μου άδειο, βγαίνω νύχτα, κοιμάμαι πρωί, κι εσυ που στ' άστρα βλέπεις μόνο ζώδια και της ζωής τα επείσόδια προτιμάς να τα δείς στην tv...

Αν εννοείς αυτό λέγεται Η bosa nova του Ησαΐα...είναι του Φοίβου Δεληβοριά...

αν δεν κάνω λάθος έχει ξανα αναφερθεί και δεν ψάχνει αυτό.....όσο για το αλλο που λέτε....οι λέξεις και οι στιχοι μου φέρνουν στο new look του Νικου Ξυδη......:roll:

Δημοσ.

γεια σας κ χαρα σας... σαν καινουριος στη παρεα θα ηθελα να μου λυσει καποιος μια πανελληνια απορια την οποια σας μεταφερω ως αντιπροσωπος της πανελληνιας ομοσπονδιας κλαμποβιων... ειναι ενα ρεμιξ του piano fantasia-song for denise των 80s που παιζει πολυ σε κλαμπ... το ακουσα στο γκαλεα (καλοκαιρινο) και εχει στοιχεια απο το i dont wanna know του mario winans... να στε καλα παιδια και καλες αναζητησεις!

Δημοσ.
re pedes psaxno ena elliniko tragoudi alla dn xero pos to lene mesa to tragoudi periexi tis lexis armani versage (ine elliniko) plzzz pite mou an xerete..........plzzzzz

giorgos giasemis "gia s'ena tha pethano....";-)

Δημοσ.

lipon to tragoudi to xana akousa simera ston rythmo,logika prepei nane shetika kenourio kai ine laiko - elafrolaiko , antras o tragoudistis,

kai sto refren leei...

To hw perasei auto to stadio kai protimw to spiti adio,den thelw tin epistrofi sou, fovame gia tin katastrofi sou...

as to vrei kapios epitelous kero psahnw na vrw pios to leei kai pos legete, ma kaneis de tohei akousei?

:P :P :D

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει κι εμένα ποιο είναι αυτό?

Είναι το σήμα του Metropolis radio (Θεσ/νίκη) στην εκπομπή 4-6 το απόγευμα...

http://www.sendspace.com/file/j6iuyf

Και κάτι λίγο πιο δύσκολο:

Στο παραπάνω sample (είναι εμφανώς "κομμένο" στα 3), στο 1' 05'', παίζει τη βασική μελωδία, η οποία ήταν κομμάτι των 80's. Ξέρει κανείς ποιο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...