NoNuclearPower Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 για όσους το βλέπουν σαν παιχνιδάκι (δεν ξέρω αν ξαναναφέρθηκε) : http://www.ilike.com/challenge
fatjoan Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 για όσους το βλέπουν σαν παιχνιδάκι (δεν ξέρω αν ξαναναφέρθηκε) :http://www.ilike.com/challenge polu kalo..
w4tt4n4b3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μ' άφησες μόνο, ο διάολος να πάρει τη μοίρα μου θα σ' είχα σφάξει αν ήταν του χαρακτήρα μου Μ' ένα σαλάμι αφημένο καιρό στο ψυγείο είπα, λοιπόν, κι εγώ να σου κάνω ένα αστείο Πήρα στο τμήμα, αμέσως και τους τηλεφώνησα και παγωμένα τους είπα πως σε δολοφόνησα στην μηχανή του κιμά είπα σ' είχα λιανίσει και ένα σαλάμι με σένα πως είχα γεμίσει Έτσι ξεκινάει το τραγούδι που ψάχνω, νομίζω ότι λέγεται Το αστείο του Βασίλη Νικολαΐδη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το ξέρει κανείς ή το έχει;
fatjoan Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μ' άφησες μόνο, ο διάολος να πάρει τη μοίρα μουθα σ' είχα σφάξει αν ήταν του χαρακτήρα μου Μ' ένα σαλάμι αφημένο καιρό στο ψυγείο είπα, λοιπόν, κι εγώ να σου κάνω ένα αστείο Πήρα στο τμήμα, αμέσως και τους τηλεφώνησα και παγωμένα τους είπα πως σε δολοφόνησα στην μηχανή του κιμά είπα σ' είχα λιανίσει και ένα σαλάμι με σένα πως είχα γεμίσει Έτσι ξεκινάει το τραγούδι που ψάχνω, νομίζω ότι λέγεται Το αστείο του Βασίλη Νικολαΐδη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το ξέρει κανείς ή το έχει; ναι αυτό ειναι σίγουρα. Δεν το έχω όμως..
ortegas Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 re pedes psaxno ena elliniko tragoudi alla dn xero pos to lene mesa to tragoudi periexi tis lexis armani versage (ine elliniko) plzzz pite mou an xerete..........plzzzzz
ababapanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δεν ξερω ονομα τραγουδιστη το ακουσα στο ραδιο, στο ρεφρεν λεει... το εχω περασει αυτο το σταδιο και προτιμω το σπιτι αδειο, φοβαμαι για την καταστροφη σου κλπ... το ξερει κανεις? ευχαρηστω πολυ!
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 psaxno to parakato tragoudi me ta parkato lyrics out of my head out of my bed out of my life kai genikos olo ena out akous an to katalava sosta.
NoNuclearPower Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 psaxno to parakato tragoudi me ta parkato lyricsout of my head out of my bed out of my life kai genikos olo ena out akous an to katalava sosta. πιθανώς ψάχνεις το Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad νομίζω αναφέρθηκε 1-2 φορές ξανά
w4tt4n4b3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 ναι αυτό ειναι σίγουρα. Δεν το έχω όμως.. Ευχαριστώ fatjoan, για την επιβεβαίωση, αυτό ήθελα μόνο, το βρήκα το κομμάτι... Εχω περάσει αυτό το στάδιο και είναι το σπίτο μου άδειο, βγαίνω νύχτα, κοιμάμαι πρωί, κι εσυ που στ' άστρα βλέπεις μόνο ζώδια και της ζωής τα επείσόδια προτιμάς να τα δείς στην tv... Αν εννοείς αυτό λέγεται Η bosa nova του Ησαΐα...είναι του Φοίβου Δεληβοριά...
AFANIS_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Εχω περάσει αυτό το στάδιο και είναι το σπίτο μου άδειο, βγαίνω νύχτα, κοιμάμαι πρωί, κι εσυ που στ' άστρα βλέπεις μόνο ζώδια και της ζωής τα επείσόδια προτιμάς να τα δείς στην tv...Αν εννοείς αυτό λέγεται Η bosa nova του Ησαΐα...είναι του Φοίβου Δεληβοριά... αν δεν κάνω λάθος έχει ξανα αναφερθεί και δεν ψάχνει αυτό.....όσο για το αλλο που λέτε....οι λέξεις και οι στιχοι μου φέρνουν στο new look του Νικου Ξυδη......:roll:
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 πιθανώς ψάχνεις το Sunrise Avenue - Fairytale Gone Badνομίζω αναφέρθηκε 1-2 φορές ξανά sostos:) :)
santa friday Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 γεια σας κ χαρα σας... σαν καινουριος στη παρεα θα ηθελα να μου λυσει καποιος μια πανελληνια απορια την οποια σας μεταφερω ως αντιπροσωπος της πανελληνιας ομοσπονδιας κλαμποβιων... ειναι ενα ρεμιξ του piano fantasia-song for denise των 80s που παιζει πολυ σε κλαμπ... το ακουσα στο γκαλεα (καλοκαιρινο) και εχει στοιχεια απο το i dont wanna know του mario winans... να στε καλα παιδια και καλες αναζητησεις!
maruk Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 re pedes psaxno ena elliniko tragoudi alla dn xero pos to lene mesa to tragoudi periexi tis lexis armani versage (ine elliniko) plzzz pite mou an xerete..........plzzzzz giorgos giasemis "gia s'ena tha pethano....";-)
ababapanos Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 lipon to tragoudi to xana akousa simera ston rythmo,logika prepei nane shetika kenourio kai ine laiko - elafrolaiko , antras o tragoudistis, kai sto refren leei... To hw perasei auto to stadio kai protimw to spiti adio,den thelw tin epistrofi sou, fovame gia tin katastrofi sou... as to vrei kapios epitelous kero psahnw na vrw pios to leei kai pos legete, ma kaneis de tohei akousei? :P
pakoulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μπορεί κάποιος να μου πει κι εμένα ποιο είναι αυτό? Είναι το σήμα του Metropolis radio (Θεσ/νίκη) στην εκπομπή 4-6 το απόγευμα... http://www.sendspace.com/file/j6iuyf Και κάτι λίγο πιο δύσκολο: Στο παραπάνω sample (είναι εμφανώς "κομμένο" στα 3), στο 1' 05'', παίζει τη βασική μελωδία, η οποία ήταν κομμάτι των 80's. Ξέρει κανείς ποιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις