Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi!Ειδε κανεις "πλακα μου κανεις" σημερα??Ενα τραγουδι που επαιζε οταν η κοπελια κυνηγουσε τον καραμιχο για να....ξερετε,πως το λενε?Help αν ειδε κανεις τη σκηνη!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kalhspera paidia, exw kai egw mia erwthsoula, ena tragoudi psilokainourgio ths Bebe (ayth pou leei to 'MALO') pou einai sxetika melagxoliko.

An gnwrizei kaneis pws legetai, to paizoun sxetika syxna sto radio, Eyxaristw poly ek twn proterwn!!!!

Δημοσ.

καλησπερα ειναι ενα τραγουδι που το ψαχνω εδω και καιρο και χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντος.ειναι παλιο ελληνικο ψιλολαικο εποχης σιξτις και τραγουδαει καποιος που μοιαζει με ολιμπιανς η κατι τετοιο και λεει καποια στιγμη "η αγαπη βαθια μας με αιμακαι δακρυα εχει ποτισει..."οποιος γνωριζει κατι ας απαντισει ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
καλησπερα ειναι ενα τραγουδι που το ψαχνω εδω και καιρο και χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντος.ειναι παλιο ελληνικο ψιλολαικο εποχης σιξτις και τραγουδαει καποιος που μοιαζει με ολιμπιανς η κατι τετοιο και λεει καποια στιγμη "η αγαπη βαθια μας με αιμακαι δακρυα εχει ποτισει..."οποιος γνωριζει κατι ας απαντισει ευχαριστω πολυ

«Μη Φεύγεις» είναι ο τίτλος. happy.gif

1η εκτέλεση από την Βούλα Γεωργούτη κάπου στα '70ς και μέσα στα '90ς το ακούσαμε από τους Παίδες Εν Τάξει. happy.gif

Δημοσ.
«Μη Φεύγεις» είναι ο τίτλος. happy.gif

1η εκτέλεση από την Βούλα Γεωργούτη κάπου στα '70ς και μέσα στα '90ς το ακούσαμε από τους Παίδες Εν Τάξει. happy.gif

eyxaristo poly xristina se latreyo you are a godesssssssssssssssssssssssssssssss;)

Δημοσ.
Θα ποστάρω 2 αναζητήσεις:

Η μία είναι αυτή:

http://www.sendspace.com/file/vmszrh (Μπορείτε να το βρείτε και στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=dZm0FXV3tCw ,το κομματάκι που ακούγεται μεταξύ 1.42-1.52min,Βασικά ψάχνω τον τίτλο διότι ακολούθησε και μια μπιτάτη έκδοση που έκανε θραύση αργότερα...)

Η άλλη από το TMF Megamix 1997:

http://www.sendspace.com/file/m6nvei

Λοιπόν το 1o. Jeanette - Porque te vas

και το 2o. Venga Boys - Parade de Tettas

Kalhspera paidia, exw kai egw mia erwthsoula, ena tragoudi psilokainourgio ths Bebe (ayth pou leei to 'MALO') pou einai sxetika melagxoliko.

An gnwrizei kaneis pws legetai, to paizoun sxetika syxna sto radio, Eyxaristw poly ek twn proterwn!!!!

Μήπως είναι το Siempre Me Quadana

Δημοσ.

Kalispera paidia! Psaxnw ta 2 tragudia pou akoustkan sto teleytaio epeisodio twn singles tin tetarti! To ena eixe akoustei kai se mia palia tainia me tin elizabeth Shue (den eimai siguri an grafetai etsi to onoma tis) pou ekane tin babysitter. Stin arxi twn titlwn. Enas stixos elege "...and then he kissed me". Den xerw allo giati pote den to exw akousei olokliro. Gia to allo to tragudi den exw kamia pliroforia!! Thanx!

Δημοσ.

Καλήσπέρα μήπως ξέρουμε τον τίτλο και ποια το τραγουδαέι ένα κομμάτι που λεεί τους εξής στίχους:καθέ μου σκέψη κάθε μου ελπίδα μα ξέρω δεν ειναι αρκετό να σαγαπώ.ελπίζω να μην έχει ζητηθεί πάλι και με κράξετε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...