katerinaki16 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Hi!Ειδε κανεις "πλακα μου κανεις" σημερα??Ενα τραγουδι που επαιζε οταν η κοπελια κυνηγουσε τον καραμιχο για να....ξερετε,πως το λενε?Help αν ειδε κανεις τη σκηνη!
konnos86 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Kalhspera paidia, exw kai egw mia erwthsoula, ena tragoudi psilokainourgio ths Bebe (ayth pou leei to 'MALO') pou einai sxetika melagxoliko. An gnwrizei kaneis pws legetai, to paizoun sxetika syxna sto radio, Eyxaristw poly ek twn proterwn!!!!
maruk Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 καλησπερα ειναι ενα τραγουδι που το ψαχνω εδω και καιρο και χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντος.ειναι παλιο ελληνικο ψιλολαικο εποχης σιξτις και τραγουδαει καποιος που μοιαζει με ολιμπιανς η κατι τετοιο και λεει καποια στιγμη "η αγαπη βαθια μας με αιμακαι δακρυα εχει ποτισει..."οποιος γνωριζει κατι ας απαντισει ευχαριστω πολυ
Allegro feat.LV Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 λοιπόν σας λέω από την αρχή οτι δεν κάνω διαφημιση !!:smile: αν ξέρετε τον ρυθμό ενός τραγουδιού και θέλετε να μάθετε πιο είναι πηγαίνετε σε αφτή την σελίδα http://www.songtapper.com ελπίζω να βοηθάω 8-)
Cristina Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 καλησπερα ειναι ενα τραγουδι που το ψαχνω εδω και καιρο και χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντος.ειναι παλιο ελληνικο ψιλολαικο εποχης σιξτις και τραγουδαει καποιος που μοιαζει με ολιμπιανς η κατι τετοιο και λεει καποια στιγμη "η αγαπη βαθια μας με αιμακαι δακρυα εχει ποτισει..."οποιος γνωριζει κατι ας απαντισει ευχαριστω πολυ «Μη Φεύγεις» είναι ο τίτλος. 1η εκτέλεση από την Βούλα Γεωργούτη κάπου στα '70ς και μέσα στα '90ς το ακούσαμε από τους Παίδες Εν Τάξει.
maruk Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 «Μη Φεύγεις» είναι ο τίτλος. 1η εκτέλεση από την Βούλα Γεωργούτη κάπου στα '70ς και μέσα στα '90ς το ακούσαμε από τους Παίδες Εν Τάξει. eyxaristo poly xristina se latreyo you are a godesssssssssssssssssssssssssssssss;)
tinkerbell Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος ζητάς Aretha Franklin - Thinκ Σ'ευχαριστώ πολύ.Αυτό είναι το κομμάτι.
nick833 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Θα ποστάρω 2 αναζητήσεις:Η μία είναι αυτή: http://www.sendspace.com/file/vmszrh (Μπορείτε να το βρείτε και στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=dZm0FXV3tCw ,το κομματάκι που ακούγεται μεταξύ 1.42-1.52min,Βασικά ψάχνω τον τίτλο διότι ακολούθησε και μια μπιτάτη έκδοση που έκανε θραύση αργότερα...) Η άλλη από το TMF Megamix 1997: http://www.sendspace.com/file/m6nvei Λοιπόν το 1o. Jeanette - Porque te vas και το 2o. Venga Boys - Parade de Tettas Kalhspera paidia, exw kai egw mia erwthsoula, ena tragoudi psilokainourgio ths Bebe (ayth pou leei to 'MALO') pou einai sxetika melagxoliko.An gnwrizei kaneis pws legetai, to paizoun sxetika syxna sto radio, Eyxaristw poly ek twn proterwn!!!! Μήπως είναι το Siempre Me Quadana
konnos86 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ευχαριστω παρα πολυ, αυτο ειναι το τραγουδι που εψαχνα, Να'σαι καλα!!!!!
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 nick833 ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μου έφτιαξες τη διάθεση φίλε...
lenalie_nkt Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Kalispera paidia! Psaxnw ta 2 tragudia pou akoustkan sto teleytaio epeisodio twn singles tin tetarti! To ena eixe akoustei kai se mia palia tainia me tin elizabeth Shue (den eimai siguri an grafetai etsi to onoma tis) pou ekane tin babysitter. Stin arxi twn titlwn. Enas stixos elege "...and then he kissed me". Den xerw allo giati pote den to exw akousei olokliro. Gia to allo to tragudi den exw kamia pliroforia!! Thanx!
manosone Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Thank you very much Cristina.Το αλλο ρε παιδια κανεις?Ελα και ειναι και μαματο
lenalie_nkt Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 The Crystals-And then he kissed me νομίζω... thanx Gabriel!
gatoulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Καλήσπέρα μήπως ξέρουμε τον τίτλο και ποια το τραγουδαέι ένα κομμάτι που λεεί τους εξής στίχους:καθέ μου σκέψη κάθε μου ελπίδα μα ξέρω δεν ειναι αρκετό να σαγαπώ.ελπίζω να μην έχει ζητηθεί πάλι και με κράξετε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις