Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ενα τραγουδι που λεει "Why don't you babe?" και το τραγουδαει ενας αντρας,σας λεει τιποτα?ειναι ποπ/ροκ/μπαλαντα νομιζω...χωρις να ειμαι σιγουρη.thanks in advance

1. Madness-Keep Me Hangin' On

και ένα dance mix του καλοκαιριού που πέρασε:

2. Soda Inc-Night Fever 2006

Ωστόσο από την περιγραφή μάλλον το πρώτο ψάχνεις..

Δημοσ.

Χωρίς πολύ info:

ιταλικό ρυθμικό τραγούδι, παιδική χωροδία, ίσως να είναι και Adriano Celentano. Το άκουσα φευγάτα από Nitro. Ισως να συγκράτησα και κάτι σαν "tutti ayuti" και "questa diferencia" αλλά τα ιταλικά μου με προδίδουν συνέχεια...

Ενι χελπ?

Δημοσ.

ρε παιδια πως λεγεται ενα τραγουδι του κοτσιρα που το ρεφρεν λεει " αν μ'αγαπααααας να νοιαζεσαι που παω να ρωτααας"

καπως ετσι το λεει

Δημοσ.

Παιδες ψαχνω για ενα κομματι που παιζεται κυριως στον Best, ειναι instrumental και ο καλλιτεχνης λεγεται Chris Lawyer ή καπως ετσι. Καθε βοηθεια δεκτη. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

Ψαχνω ενα κομματακι ξενο που το ακουσα στο ραδιοφωνο προχτες. ειναι χαμηλο ροκακι

Στιχοι(Ο,τι μπορεσα να συγκρατησω.): "here i am in the end of the morning stop.... be a angel..."

Ψαχνω για στιχους μηπως κ βρω τον τιτλο του μα ματαια....

please...ποιος γνωριζει τιποτα ας με βοηθησει..

Δημοσ.
Γεια σας παιδια...

Ψαχνω ενα κομματακι ξενο που το ακουσα στο ραδιοφωνο προχτες. ειναι χαμηλο ροκακι

Στιχοι(Ο,τι μπορεσα να συγκρατησω.): "here i am in the end of the morning stop.... be a angel..."

Ψαχνω για στιχους μηπως κ βρω τον τιτλο του μα ματαια....

please...ποιος γνωριζει τιποτα ας με βοηθησει..

Scorpions - Send Me An Angel

Δημοσ.
Καλημέρα pakouli. happy.gif

Το κομμάτι που ψάχνεις μάλλον είναι το «Explosive» των Bond. happy.gif

Σ' ευχαριστώ πολύ...

Όπως πάντα άμεση κι ακριβής...:razz:

Δημοσ.
:-? :oops: Xilia siggnwmi!! Se eyxaristw poli poli AFANIS!! Poli poli! (To strwnw twra? me sigxwreis katholou?)

Lise mou mia aporis vre paidaki mou giati de o vriskw pouthena ayto to kommati? To psaxnw me titlo kai tragudisti alla tipota!!!

SIggnwmi kai pali exakoloutheis na eisai asteri!!! :-o

Βασικά αυτό το τραγούδι το έχω απο εποχή που χρησημοποιούσα Winmx...(αν μιλας για download)

και δεν θυμαμαι να δυσκολευτικα πολυ να το βρω...τοτε...

αν τώρα μιλας για αγορά δεν νομίζω να δυσκολευτείς πολύ...ίσως και σε κάποια συλλογή...πάντως ήταν στα best του 2000 αν θυμαμαι καλά..

ο σωστός τίτλος είναι πάντως :

It Never Would Have Worked Out απο το δίσκο A Healin' Fire - 1990

btw look here

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...