Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξέρεις κανείς ένα τραγούδι που λέει:

έχω τα προβλήματα μου έχω τα προσωπικά μου. είναι λαϊκό άντρας το λέει. και το έχω ακούσει μια φορά σε ένα μαγαζί στην αγία παρασκευή και δε μπορώ να το βρω με τίποτα.

Παούνης - Έχω τα προβλήματά μου

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ενα τραγουδι που λεει "Why don't you babe?" και το τραγουδαει ενας αντρας,σας λεει τιποτα?ειναι ποπ/ροκ/μπαλαντα νομιζω...χωρις να ειμαι σιγουρη.thanks in advance

Μπαλάντα σε καμία περίπτωση, το song όμως είναι σίγουρα αυτό :D

Soda Inc - Night Fever

Δημοσ.
Blepo perase mia mera kai den me voithise kanenas gi auto to ksanaleo kai sorry gia tin epanalipsi!

Mipos kserei kaneis titlo kai poios leei to tragoudi poy eixe tragoudisei i Katerina Sissini sto Dream show I?To eixe pei moni tis einai sta Agglika kai ekeini ti mera nomizo eixe apoxorisei apo moni tis!Please help!

loipon solon tha se ftiaxw....kata 101% psaxneis

I wanna dance with somebody - W. Houston

to thimame giati itan apo tis pio axioprepeis erminies pou exw akousei pote se "talent" show....

kalimera kai kalo pasxa se olous... Vre paidakia, psaxnw ena kommati palio, arketa palio tha elega, slow, to tragudaei enas antras me katapliktiki fwni kai de xerw oute kan to onoma tou tragydisti..:cry:O stixos leei sigura "...it never would have worked out right, it never would have come true, its could we didn't even try..." ktl..

loipon tha frontisw kai gia esena....:-P

It never wouldn't worked out - Skip Ewing

apo tis kalyteres country mpallantes ever.....

Δημοσ.

Χρονια πολλά παιδια.Ψαχνω ένα τραγουδι σχετικα παλιο πρεπει να ειναι το παίζει αρκετα καο ο kiss και ειναι ψιλο dance κομματι και μεσα στυος στίχους του λέει "...looking throught my eyes.."oποιος έχει καμια ιδεα ποιο μπορει να ειναι...

Δημοσ.

Γεια σας και καλο Πασχα.Ψαχνω ενα τραγουδι του 50cent αλλα μονο μπορω να σας περιγραψω το video clip.Ειναι λοιπον στο video clip o 50cent και οδηγαει μια maserati 1,5million εχει και ενα yacht 16million καποιος του δινει και ενα πουρο cohiba 300$ και αλλες πολυτελειες.Και ειναι και ενας αλλος που νοικιαζει ενα αμαξι 40δολλαρια και στο τελος αυτοι μπαινουν στο πλοιο και ο αλλος μενει με ενα φουσκωτο και γραφει dinghy 300$.Θελω να το κατεβασω αλλα δεν ξερω τον τιτλο ξερει κανεις?

Δημοσ.
Γεια σας και καλο Πασχα.Ψαχνω ενα τραγουδι του 50cent αλλα μονο μπορω να σας περιγραψω το video clip.Ειναι λοιπον στο video clip o 50cent και οδηγαει μια maserati 1,5million εχει και ενα yacht 16million καποιος του δινει και ενα πουρο cohiba 300$ και αλλες πολυτελειες.Και ειναι και ενας αλλος που νοικιαζει ενα αμαξι 40δολλαρια και στο τελος αυτοι μπαινουν στο πλοιο και ο αλλος μενει με ενα φουσκωτο και γραφει dinghy 300$.Θελω να το κατεβασω αλλα δεν ξερω τον τιτλο ξερει κανεις?

Γράφωντας 50cent στο youtube σου βγάζει πολλά video clip του εν λόγω ''καλλιτέχνη''. Μπορεί κάποιο απο αυτά να είναι αυτό που ψάχνεις...:razz: ...

click me...

Δημοσ.
Γράφωντας 50cent στο youtube σου βγάζει πολλά video clip του εν λόγω ''καλλιτέχνη''. Μπορεί κάποιο απο αυτά να είναι αυτό που ψάχνεις...:razz: ...

click me...

Ναι αλλα στο youtube βγαζει παρα πολλα αποτελεσματα!Δεν μπορει καποιος θα εχει δει το video clip να μου πει τον τιτλο!Εγω παντως το βλεπω καθε μερα σε επαρχιακο καναλι.

Δημοσ.

Η παρακατω απορία προκαλει ακόμα και σε εμενα γελιο αλλα τελος παντων...

Την χρονια 1992 αν δεν κανω λαθος είχε βγει ενα τραγουδι (αγνωστου εθνικοτητας) το οποιο ακουγοταν αρκετα με αποτελεσμα να μου εχει μεινει ο ρυθμος τα λογια ....αλλα και η απορία...ποιο είναι τελικα...??? (οεο..)

Παραθετω τα ταπεινα και γεματα νοημα λογια.... :lol:

".....tsikitam tsikiti tam tam kai toumpam mpam kai toumpam kai tepe tepe tam kai toumpa kai mpe....ecstasy ecstano......klp klp klp ....."

:oops: :oops: :oops:

Δημοσ.
Η παρακατω απορία προκαλει ακόμα και σε εμενα γελιο αλλα τελος παντων...

Την χρονια 1992 αν δεν κανω λαθος είχε βγει ενα τραγουδι (αγνωστου εθνικοτητας) το οποιο ακουγοταν αρκετα με αποτελεσμα να μου εχει μεινει ο ρυθμος τα λογια ....αλλα και η απορία...ποιο είναι τελικα...??? (οεο..)

Παραθετω τα ταπεινα και γεματα νοημα λογια.... :lol:

".....tsikitam tsikiti tam tam kai toumpam mpam kai toumpam kai tepe tepe tam kai toumpa kai mpe....ecstasy ecstano......klp klp klp ....."

:oops: :oops: :oops:

«Chimo Bayo - Asi Me Gusta A Mi» happy.gif

http://www.chimobayo.com/

Δημοσ.

Χθες το βραδυ έκουσα μια version του "πριν το τελος" σε Beat και το τραγουδουσε μια γυναικα το γνωριζει καποιος;

...οχι πως ειναι και οτι καλυτερο εχω ακουσει σε club version βεβαια...

Δημοσ.

To post είναι στην προηγούμενη σελίδα, αλλά μαλλον θάφτηκε γιατί αργότερα έβαλα το sample και μάλλον κανείς δεν το πρόσεξε. Ακουγόταν στον Best τη Μ.Βδομάδα (είναι από αυτά τα samples κομμάτιων που συνοδεύουν το λογότυπο του σταθμού, ανάμεσα στα κομμάτια). Ιδού το sample. (η βροντή στο τέλος δεν νομιζω να είναι του τραγουδιου...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...