Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
guys sas parakalo boithiste me!to tragoudi apo to mega zin thelo to kserei kaneis?

Πωωωωω!!! Μας κούρασες κοπελιά! :shock: Σε 3 μέρες το ζήτησες 237876 φορές! Λυπήσου μας!!! :-? :cry:

Δημοσ.

Συγνωμη που σας κουρασα,αλλα αν καποιος το ξερει,ας το πει.Και αν δεν το ξερει κανεις πια,πειτε το!Να μην περιμενω αδικα!Συγνωμη αν εφταιξα αλλα ανθρωπος ειμαι και εγω.:cry:

Δημοσ.
dystyxws dn einai kanena apo auta, ta exw akousei ola. akoma psaxnw , pantws euxaristw giati voitheia,ypopsiazomai mipws to tragoudi exei allo onoma parolo pou oi stixoi einai idioi

Αυτό το είδες βρε άνθρωπε ?

Soda Inc - Night Fever

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/24579249/REC15.wav

http://rapidshare.com/files/24578367/REC11.wav

...είναι δυο αρκετά γνωστά κομμάτια...έχω κολλήσει όμως και δεν μπορώ να θυμηθώ....

καμιά βοήθεια ???

ευχαριστώ !

(έχω κωδικό για το rapidshare....γι' αυτό το χρησιμοποιώ...μην πέσετε να με φάτε !)

Δημοσ.

Ναι, αλλά ο πιο πολύς κόσμος δεν έχει κωδικό και επειδή κατεβάζουμε τα χίλια μύρια από εκεί, μας βγάζει διαρκώς αναμονή για ΠΟΛΛΗ ώρα.

Στην ουσία εσάς διευκολύνετε αν τα ανεβάσετε κάπου αλλού, χωρίς να επιβαρύνεστε με κάτι παραπάνω από το upload που θα κάνατε και στο rapidshare. happy.gif

Για να μη μιλήσω για τα ελεϊνά code images (or όπως τα λένε) που πολλές φορές πρέπει να κάνεις αποκρυπτογράφηση. razz.gif

Δημοσ.
http://rapidshare.com/files/24579249/REC15.wav

http://rapidshare.com/files/24578367/REC11.wav

...είναι δυο αρκετά γνωστά κομμάτια...έχω κολλήσει όμως και δεν μπορώ να θυμηθώ....

καμιά βοήθεια ???

ευχαριστώ !

(έχω κωδικό για το rapidshare....γι' αυτό το χρησιμοποιώ...μην πέσετε να με φάτε !)

Εσύ μπορεί να 'χεις κωδικό. Επειδή όμως πολλοί ΔΕΝ έχουν, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν αρκετή ώρα για να κατεβάσουν το επόμενο κομμάτι. Τουλάχιστον (αν σ' ενδιαφέρει να παίρνεις πόντους) ανέβαζέ τα σε ένα ζιπάκι, ή κατά προτίμηση βέβαια σε άλλα sites (πχ sendspace)

Αυτά που άκουσα είναι:

11. A-ha - Take on me (Δεν το σχολιάζω!!!)

15. Uriah Heep - Easy livin' (ίσα που το πρόλαβες, εκτός αν θέλεις να αναγνωρίσουμε τους σχολιαστές)

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα...

Δημοσ.

Αυτά που άκουσα είναι:

11. A-ha - Take on me (Δεν το σχολιάζω!!!)

15. Uriah Heep - Easy livin' (ίσα που το πρόλαβες, εκτός αν θέλεις να αναγνωρίσουμε τους σχολιαστές)

σε ευχαριστώ πολύ !

(πάντως για το θέμα των download sites.....στα περισσότερα απο αυτά εγώ τουλάχιστον αδυνατώ να βρω το κουμπί του donwload.....γιατί όπως αναφέρει και η Christina παραπάνω, είναι ελλεεινά γεμάτα με διαφημίσεις ! :confused: )

Δημοσ.

μα ειναι πολλυ ευκολο ειδικα στο rapidashare

Δημοσ.
σε ευχαριστώ πολύ !

(πάντως για το θέμα των download sites.....στα περισσότερα απο αυτά εγώ τουλάχιστον αδυνατώ να βρω το κουμπί του donwload.....γιατί όπως αναφέρει και η Christina παραπάνω, είναι ελλεεινά γεμάτα με διαφημίσεις ! :confused: )

Το κουμπί του upload όμως το βρίσκεις πανεύκολα στο sendspace.com. Έτσι δεν είναι; razz.gif

Εκτός από αυτό, υπάρχουν και τα badongo.com και mediafire.com.

Btw, το θέμα των διαφημίσεων είναι θέμα browser. Σε FF, maxthon και νομίζω και Opera δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όλες οι διαφημίσεις είναι εξαφανισμένες.

Υπάρχει και η λύση του Pathfinder BC ή του eSnips.com.

Με ένα account σε αυτά μπορείς να ανεβάσεις τα αρχεία σου. Στο eSnips μάλιστα, έχεις 5gb χώρο. happy.gif

Και σίγουρα δεν έχουν τόσες διαφημίσεις ώστε να χάνεται το download button, μιας και μας σκέφτεσαι. razz.gif

Υ.Γ.: Δεν μιλούσα για τις διαφημίσεις, αλλά για τις εικονίτσες με τα γραμματάκια και τους αριθμούς που πρέπει να μαντέψεις ποια είναι ώστε να σε αφήσει να κατεβάσεις το αρχείο. Και άμα δεν το μαντέψεις σωστά, περίμενε ξανά 60''-70''... s.gif

Δημοσ.

......cadillac joe........

θυμαται κανεις τους στιχους αυτους και σε ποιο τραγουδι ειναι

ειναι ψιλο μπιτακι απο τα 90ς

ευχαριστω

Δημοσ.
......cadillac joe........

θυμαται κανεις τους στιχους αυτους και σε ποιο τραγουδι ειναι

ειναι ψιλο μπιτακι απο τα 90ς

ευχαριστω

Μήπως εννοείς το «Cotton Eye Joe» των Rednex;happy.gif;

Εδώ θα βρεις το video clip του. happy.gif

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει για ενα τραγουδι που ακουσα στο ραδιοφωνο στον red? Ειναι rockaki, λογικα καινουριο, μονο το ρεφραιν του θυμαμαι βεβαια και τιποτα αλλο, το ρεφραιν λοιπον ειναι το εξης: ".. All the times you lied and every sign that you denied, you may think it's over but it's never over.."

Δημοσ.

Παιδιά μήπως θυμάται κανείς τον τίτλο του τραγουδιού που είχε τραγουδήσει η Κατερίνα Σισσίνη στο Dream show the music I;Είναι ένα ξένο κομμάτι στα Αγγλικά και δεν είναι το If i can't have you που είχε τραγουδήσει με την Νίκη Κωνσταντινίδου την Κύπρια.Το είχε τραγουδήσει μόνη της!Please ψάχνω τίτλο και καλλιτέχνιδα!Please!Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...