Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
aNAzoitw ena classiko kommati pou leei: give a little mmmmmm to me give a little mmmmm to you..... kai katalavainetai paei legontas! opoios to gnwrizei as apantisei. tnx a lot!!!:-o

Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me)-AMANDA LEAR

Δημοσ.

tha me voithouse pio poly outliner an mou edines k alles diaskeues pou isws ksereis, gt mallon diaskeui einai . afou to kommati einai poly prosfato.thanks

Δημοσ.

γεια, ψάχνω ένα τραγουδι παλιό που λέει σε μια φάση "...the summer of 69 I had the best time of my life..." ή κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά γνωστό, το άκουσα σήμερα στο RadioGold κατά τις 5 το απόγευμα.

Δημοσ.
3 γνωστά ξένα τραγούδια που ακούω συχνά

http://d01.megashares.com/?d01=399bb8e

1. Haddaway - What Is Love

2. Justin Timberlake - What Goes Around

3. Nelly Furtado - Say It Right :D ;)

γεια, ψάχνω ένα τραγουδι παλιό που λέει σε μια φάση "...the summer of 69 I had the best time of my life..." ή κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά γνωστό, το άκουσα σήμερα στο RadioGold κατά τις 5 το απόγευμα.

Einai to Summer of '69 - Bryan Adams ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα 90's dance κομμάτι. Ακουγόταν αρκετά περί τα τέλη της συγκεκριμένης δεκαετίας. Στο ρεφρέν έλεγε κάτι σαν "pou bonale" και στην συνέχεια νομίζω πως ακουγόταν η έκφραση let me go. Ας βοηθήσει κάποιος γνώστης.Thanks in advance..

P.S. Παιζόταν σε γήπεδο μπάσκετ και οι φίλαθλοι φώναζαν στο ρεφρέν "που πονάνε":razz:

Δημοσ.

paidia,apla na sas thimiso ti psaxno giati to proto post mou einai stin proigoumeni selida k isos na min to deite.tha ithela to song apo tous titlous stin arxi k sto telos tou mega-zin sto mega,kai ton ixo klisis tis sofias apo tin maria tin asximi!please!tha sas eimai eugnomwn!!

Δημοσ.
ρε φίλε ασε πολύ καιρό το ψάχνω και δε μπορω να το βρω, εχεισ μήπως ηχογραφήσει και τη συνέχεια που έχει αλλο ένα κομμάτι στα καπάκια νέου κύματος?ξέρεις αυτό ποιό είναι?

Μπά όχι,δεν έχω το υπόλοιπο.

Νομίζω πώς η κουκλίτσα που το τραγουδούσε λέγεται Λίτσα Σακελλαρίου και μέχρι εκεί...

Δημοσ.

Ειναι ορχηστρικο,με πιανο κατα κυριο λογο,και εχει ρυθμο που ξεκινα ηρεμα και στη συνεχεια επιταχυνεται,ενω επισης,ξεκινα απο μπασες νοτες,και οσο γινεται πιο εντονη η μουσικη,τοσο ανεβαινει σε ψιλοτερες.Το συγκεκριμενο κομματι ειναι πολυ χαρακτηριστικο και εχει ακουστει και στην τηλεοραση,ως υποκρουση σε ντοκυμαντερ-εκπομπες κλπ,απλα δε γνωριζω τον τιτλο του.Επειδη,δεν ειναι πολυ σαφης η περιγραφη,σας ζηταω απλα να γραψετε οτι σας ερχετε στο μυαλο απο ονοματα κομματιων πιανου σε τετοιο στυλ. Απλα να εχετε υποψιν οτι δεν ανηκει στα κλασσικα κομματια(πχ μοτσαρτ κλπ)Μαλλον ειναι σχετικα καινουριο-Επισης,το εχω στο pc μου αλλα μεσα σε ενα προγραμμα-αφιερωμα σε καποιο ιστορικο προσωπο,κι ετσι,δεν ειναι σε μορφη που να μπορω να το ανεβασω εδω. Εχετε καποια προταση γι αυτη την περιπτωση?

Ευχαριστω εκ των προτερων και,ως καινουριος,καλως σας βρηκα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...