minb Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 geia sas, edw kai 2 vdomades psaxnw ena tragoudi. einai to keep me hanging on, alla to tragoudaei andras kai einai rythmiko kommati. den mporesa na vrw tipota. oi stixoi einai oloi idioi me to klasiko kommati. opoios gnwrizei katti as voithisei ,
Sellers Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 kalimera psaxnw ena tragoudi pou paei kapws etsi:ma exw pathei eksartisi....gyrna pisw i estw tilefwna. to tragoudaei antras.kserei kaneis onoma tragoudisti i titlo? euxaristw. Αν θυμάμαι καλά το λέει ο Λεμπέσης. Αλλα τίτλο δεν θυμάμαι.
cap22 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 aNAzoitw ena classiko kommati pou leei: give a little mmmmmm to me give a little mmmmm to you..... kai katalavainetai paei legontas! opoios to gnwrizei as apantisei. tnx a lot!!!:-o Δοκίμασε και Amanda Lear - Give a bit of Hmm to me... kalimera psaxnw ena tragoudi pou paei kapws etsi:ma exw pathei eksartisi....gyrna pisw i estw tilefwna. to tragoudaei antras.kserei kaneis onoma tragoudisti i titlo? euxaristw. Αν θυμάμαι καλά το λέει ο Λεμπέσης. Αλλα τίτλο δεν θυμάμαι. Λέγεται "Εξάρτηση" :razz:
cap22 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 egw thelw na rotisw kati dyskolo...einai ena tragoudi tou eisvolea, to oloi mazi tora, akougetai pantou,exei vouiksei o topos.einai ayto pou leei : giayto pame pidame oloi mazi kltp an akousete pisw apo ta logia,paizei mia foveri sinthesi,den exw idea an einai tou eisvolea,i tin exei parei apo allou,pantws tin exw akousei kai sketh. an katalavenete ti ennow... exw psaksei pantou k den exw idea pos na tin vrw please help me!!! Είναι των Sugarhill Gang το 8th wonder. Δεν ξέρω αν το έχουν χρησιμοποιήσει κι άλλοι...
omnislash Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 3 τραγούδια. Το ένα πρέπει να λέγεται "έρωτας πίσω από τις γρύλλιες" η κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω ποιος το λέει Το άλλο το άκουσα από τις μεσημεριανές ειδήσεις του mega .Το τραγουδούσαν οι Αλεξιου ο Μάλαμας και ο Ιωαννίδης Και το τελευταιο λεει για τον Οδυσσεα και την Καλυψώ συνέχεια
pakoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 3 τραγούδια. Το ένα πρέπει να λέγεται "έρωτας πίσω από τις γρύλλιες" η κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω ποιος το λέει Το άλλο το άκουσα από τις μεσημεριανές ειδήσεις του mega .Το τραγουδούσαν οι Αλεξιου ο Μάλαμας και ο Ιωαννίδης Και το τελευταιο λεει για τον Οδυσσεα και την Καλυψώ συνέχεια 1. Ο στίχος μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο από τα εξής... (?) Σωκράτης Μάλαμας - Ποντίκια στην αγορά Νίκος Πορτοκάλογλου & Φατμέ - Πίσω απ' τις γρίλλιες 2. Nέο Live cd από τους τρεις... ποιο κομμάτι άραγε ψάχνεις? 3. ΡΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ & Φ.ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ Κομματάρα...
lbch Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ηελλο!Ψάχνω 3 κομμάτια,το 1 το έχω ξανααναφέρει αλλά το ποστάρω πάλι. 1)είναι το background song που παίζει σε διαφημίσεις 11888 αν δεν απατώμαι και στις διαφημίσεις του conn-x όπως conn-x talk (είναι ένας τύπος που ακούγεται και κάνει χουου!όλο και κάποιος θα΄χει δει διαφήμιση conn-x)!2)είναι ένα που άκουσα χθες και είναι σε στυλ λατιν,δεν πρέπει να'ναι παλιό και λέει εκτός από το πιθανόν ρεφρέν ami ami amorrrrr και κάπου προς το τέλος λέει a lazy go 3)είχα ακούσει πριν μήνες αρκετούς μπορεί να είναι και πέρυσι δεν ξέρω ακριβώς ένας άντρας που μοιάζει σε φωνή με τον michael jackson και το μόνο που έχω καταλάβει από το song (και απ΄ότι φαίνεται σε αυτό θα είναι δύσκολο να το εντοπίσει κάποιος)είναι κάτι του στυλ bekon
jiachouc Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 ποιος μπορει να βοηθησει? ψαχνω ενα τραγουδι αλλα δεν μπορω να το περιγραψω γιατι μονο ξερω μια-δυο σκηνες απο το video clip εχω ομως μια ηχογραφηση στον υπολογιστη σε μορφη .amr πιστευω αμα την ακουσετε θα το βρειτε αμεσως.Πως μπορω να το βαλω να το ακουσετε?
cap22 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Ηελλο!Ψάχνω 3 κομμάτια,το 1 το έχω ξανααναφέρει αλλά το ποστάρω πάλι. 1)είναι το background song που παίζει σε διαφημίσεις 11888 αν δεν απατώμαι και στις διαφημίσεις του conn-x όπως conn-x talk (είναι ένας τύπος που ακούγεται και κάνει χουου!όλο και κάποιος θα΄χει δει διαφήμιση conn-x)! 1) είναι απόσπασμα από το Όνειρο ζω του Χατζηγιάννη...
salliara Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Sugarhill Gang 8th wonder nai ontws einai to idio tragoudi.alla de psaxnw ayto. ti mousiki sketi psaxnw,kai einai pio argi sayto to kommati pou lew egw. kai akougontai kati trompetes se ena shmeio aaaxxx tha skasw an de t vrw :/ cap22 eyxaristw pantws.
katerinaki16 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 geia sas.mipos mporei kapoios na mou pei poio einai to tragoudaki stous titlous tou mega-zin?
rivaldo_7_chris Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Ξέρει κάποιος ένα ελληνικό τραγούδι(γυναικεία φωνή) που λεεί:"Ξυπνησέ με...άλλο ένα σ'αγαπώ...Το άκουσα πρώτη φορά στο ράδιο δεν ξέρω αν είναι παλιό ή νέο.Ευχαριστώ
Outliner Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 geia sas, edw kai 2 vdomades psaxnw ena tragoudi. einai to keep me hanging on, alla to tragoudaei andras kai einai rythmiko kommati. den mporesa na vrw tipota. oi stixoi einai oloi idioi me to klasiko kommati. opoios gnwrizei katti as voithisei , Η πρώτη ηχογράφηση ήταν από την Diana Ross & The Supremes (1966), ακολούθησαν οι Wilson Pickett, Rod Stewart, Madness, Melanie Safka, και Reba McEntire. Τη πιο γνωστή διασκευή την έκαναν οι Vanilla Fudge, (άντρας τραγουδάει). Άυτοί που το έχουν πει επίσης πιο πρόσφατα, είναι ο Blake Lewis (live) και οι Human Nature μάλλον κάποιο απο τα 2 ψάχνεις (εκτός των Kim Wilde, Taylor Dane, Blue Ice k.α). Το έχουν κάνει διασκευή μέχρι και οι Theatre Of Tragedy!!! Ελπίζω να είναι κάποιο απο αυτά
avatarious Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Παίδες καλησπέρα,Ξέρει κανείς πώς λέγεται ένα πολύ όμορφο τραγουδάκι το οπόιο ακούγεται παλιά ελληνική ταινία "Ο Δασκαλάκος ήταν Λεβεντιά" ?? Είναι στο κέντρο που είναι μαζί ο Βουτσάς και η Ερήμου... Εδώ και το δείγμα... http://www.sendspace.com/file/65lies Τhanx in advance... ρε φίλε ασε πολύ καιρό το ψάχνω και δε μπορω να το βρω, εχεισ μήπως ηχογραφήσει και τη συνέχεια που έχει αλλο ένα κομμάτι στα καπάκια νέου κύματος?ξέρεις αυτό ποιό είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις