pakoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδια! Σας εχω δυσκολα...το παρακατω zip, εχει 7 αποσπασματα απο κομματια που ψαχνω, απο αυτα, το αποσπασμα νουμερο1 ειναι το crash των primitives και απλα το ανεβασα μηπως και το ψαχνει κανενας αλλος! Αυτα που θελω πολυ να βρω ειναι τα τραγουδια απο τα αποσμασματα 2 και 7...Για να σας δυσκολεψω ακομα πιο πολυ η ποιοτητα του ηχου ειναι ψιλοχαλια... http://rapidshare.com/files/22725746/mp3.zip το 2ο λέγεται "Cambodia". To πρωτο τραγούδησε η Kim Wilde το 1982, εδώ είναι η διασκευή (μάλλον) από Αpoptygma Βerzerk Τα υπόλοιπα θα τα ακούσω σε λίγο...
pakoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 3. Over the Rhine - All I need is everything (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ) 5. 4 non blondes - What's up? (το έχει κάνει διασκευή & η Θεοδοσία Τσάτσου) 7. Inspiral Carpets - Dragging me down (Έχουν πολλά καλά κομμάτια. Αξίζει ν' ακούσεις επίσης: Saturn-5, This is how it feels, Generations, Bitches brew) Ειδικά στο 7 μας πήρες τ' αυτιά!!!
contime Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Τι μορφή είναι αυτή??? amr Με τι ανοίγει? Εγω τα ανοιγω με real player. Τα εχω ηχογραφησει με το κινητο μου. το 2ο λέγεται "Cambodia". To πρωτο τραγούδησε η Kim Wilde το 1982, εδώ είναι η διασκευή (μάλλον) από Αpoptygma Βerzerk Τα υπόλοιπα θα τα ακούσω σε λίγο... 3. Over the Rhine - All I need is everything (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ)5. 4 non blondes - What's up? (το έχει κάνει διασκευή & η Θεοδοσία Τσάτσου) 7. Inspiral Carpets - Dragging me down (Έχουν πολλά καλά κομμάτια. Αξίζει ν' ακούσεις επίσης: Saturn-5, This is how it feels, Generations, Bitches brew) Ειδικά στο 7 μας πήρες τ' αυτιά!!! PAKOULI ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!! Απο τα 6 κομματια βρηκες τα 5! Απιστευτος! Θα ξεκινησω αμεσως το κατεβασμα! Για τους inspiral θα κατεβασω καμια δισκογραφια. Ο λογος που σας πηρα τα αυτια ειναι οτι ειχε πιαστει το χερι μου, να κραταω το κινητο, διπλα στο ηχειο, οποτε οταν κουραστηκα το αφησα μεσα στο γουφερ... Οποτε τωρα μας μενει μονο ενα κομματι για ψαξιμο! Αυτο που ακουγεται στα αποσμασματα 4 και 6! Πακουλι ευχαριστω και παλι!
Alekzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Καλησπερα γραφω πρωτη φορα στο forum ;p μια ερωτηση.ξερει καποιος πως λεγεται ενα RnB κομματι που επαιζε την τελευταια φορα στο so you think you can dance?εχω την εντυπωση οτι ειναι του Busta Rhymes χωρις να ειμαι σιγουρος ομως..Ευχαριστω
aleilo03 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Παιδια καλησπερα!Συνχαρητιρια για την βοηθεια που προσφερει ο ενας στον αλλο σε μουσικες επιλογες και οχι μονο.. Πριν λιγες ωρες ακουσα σε ενα σταθμο ενα τραγουδι που μαρεσαι πολυ το οποιο το ηχογραφησα με το κινητο και θα ηθελα να με βοηθησετε με τον τιτλο οποιος γνωριζει!! http://rapidshare.com/files/22789502/agnwsto.mp3.html
Cristina Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Παιδια καλησπερα!Συνχαρητιρια για την βοηθεια που προσφερει ο ενας στον αλλο σε μουσικες επιλογες και οχι μονο..Πριν λιγες ωρες ακουσα σε ενα σταθμο ενα τραγουδι που μαρεσαι πολυ το οποιο το ηχογραφησα με το κινητο και θα ηθελα να με βοηθησετε με τον τιτλο οποιος γνωριζει!! http://rapidshare.com/files/22789502/agnwsto.mp3.html «Alihan Samedov - Sen Gelmez Oldun»
aleilo03 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εισαι απιστευτη!!!!Χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mpregos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 κλασικα ψάχνω και εγώ ενα τραγουδι: το παίζει ο best,και το έχει και σαν promo σε διαφημιση του σταθμού, η μουσική σε παραπέμπει σε παλαιοτερα χρόνια,γυναικεια φωνητικα οταν ξεκιναει λεει:"we don't need,any kind......."
nick833 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδια! Σας εχω δυσκολα...το παρακατω zip, εχει 7 αποσπασματα απο κομματια που ψαχνω, απο αυτα, το αποσπασμα νουμερο1 ειναι το crash των primitives και απλα το ανεβασα μηπως και το ψαχνει κανενας αλλος! Αυτα που θελω πολυ να βρω ειναι τα τραγουδια απο τα αποσμασματα 2 και 7...Για να σας δυσκολεψω ακομα πιο πολυ η ποιοτητα του ηχου ειναι ψιλοχαλια... http://rapidshare.com/files/22725746/mp3.zip Αφού ο Pakoulis βρήκε όλα τα υπόλοιπα, ας πάρεις και το τελευταίο, The Greenhornes - There Is An End αν και όπως είπαμε πολλές φορές, μην ανεβάζετε sample στο Rapidshare, είναι σπαστικό να περιμένεις ως 1 λεπτό για να το ακούσεις, άσε που μερικές φορές λέει ότι δεν υπάρχουν slots !!! Όλοι εδώ θέλουν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν. Ας το κάνουμε πιο εύκολο:idea:
8anoulakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 γεια σου alekzz και εγω το ιδιο ψαχνω και ειμαι και εγω καινουριοσ αλλα κανεισ δεν απαντησε.εννοεισ τησ 2ης χορογραφιας ε?
Alekzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 γεια σου alekzz και εγω το ιδιο ψαχνω και ειμαι και εγω καινουριοσ αλλα κανεισ δεν απαντησε.εννοεισ τησ 2ης χορογραφιας ε? nai to eida kai to diko sou msg..em afou i christin voi8aei mono tous allous kai mas tpt :`( kidding ;p
Cristina Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Βοηθάω όταν ξέρω κάτι... Άμα δεν έχω δει αυτό που λέτε, άμα δεν το έχω ακούσει, γενικώς αν δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, πώς να βοηθήσω; Όμως κι εσείς με τη σειρά σας δεν βοηθάτε καθόλου. Δώστε ένα samplάκι... Μπορεί να το ξέρει κάποιος που δεν έχει δει την εκπομπή.
8anoulakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 nai to eida kai to diko sou msg..em afou i christin voi8aei mono tous allous kai mas tpt :`( kidding ;p ειμαστε παραμελημενα.:oops:
Alekzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ειμαστε παραμελημενα.:oops: xaxhahxahxh sa de ntrepontai ligo....milate reeeee poio einai to tragoudi??mallon enai tou Busta Rhymes...ela prospa8isteee
8anoulakos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 xaxhahxahxh sa de ntrepontai ligo....milate reeeee poio einai to tragoudi??mallon enai tou Busta Rhymes...ela prospa8isteee μιλαμα δε μπορω θα εκραγω!!!!!!!!!!!!το ψαχνω απεγνωσμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις