Cristina Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Help!!!!!! Ψάχνω ένα τραγουδι, νομίζω λέγεται revolution, (δε παιρνω και ορκο). Δεν έχω ιδέα ποιος το λέει. Εχει γίνει και Ελληνική αποδοση του τραγουδιού, επισης δε ξέρω τίτλο ουτε τραγουδιστή. Οποιος μπόρεσε να καταλαβει ποιο τραγουδι ψάχνω απο αυτά που εγραψα please να μου το πει....THANKS «Chris De Burgh - Revolution» Στα Ελληνικά διασκευάστηκε από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Δεν Υπάρχω».
Christinegr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 «Chris De Burgh - Revolution» Στα Ελληνικά διασκευάστηκε από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τίτλο «Δεν Υπάρχω». Χριστινάκι όλα τα ξέρεις, με έσωσες πάλι!!! THANKS
Outliner Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 :idea: το θεματάκι flamenco απο το Innuendo των Queen θυμίζει το Spanish Caravan των Doors. Σωστά ?
Cristina Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Χριστινάκι όλα τα ξέρεις, με έσωσες πάλι!!! THANKS Τίποτα βρε... :idea: το θεματάκι flamenco απο το Innuendo των Queen θυμίζει το Spanish Caravan των Doors. Σωστά ? Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά δεν μοιάζουν καθόλου... Το «Spanish Caravan» μοιάζει πολύ με το «Hommage a de Falla» του Agustin Maruri. Μάλλον έχουν δανιστεί κι αυτοί την μελωδία. Tο κομμάτι του Isaac Albeniz, «Asturias», είναι που πήραν και οι Jam & Spoon για το «Right In The Night». Μοιάζει επίσης με αυτό πολύ. Edit: Btw, πριν λίγο θυμήθηκα πως και το «Tales Of Glory Island» των Axxis έχει ίδια μελωδία. Έβαλα και μερικά links ακόμα με δείγματα για να ακούσεις.
Elraf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Ενα τραγούδι που λέει περίπου "..συγχώρεσε με, δεν ήθελα να σε πληγωσω.. παρ' την καρδιά μου, τα όνειρα μου.." ποιο ειναι? Εψαξα, αλλά δεν το βρήκα. Ισως Τρύπες?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 ''Κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα'' ξέρει κανείς ερμηνευτή, στίχους???
Elraf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 ''Κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα'' ξέρει κανείς ερμηνευτή, στίχους??? Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα Στίχοι: Φίλιππος Πλιάτσικας Μουσική: Φίλιππος Πλιάτσικας Πρώτη εκτέλεση: Φίλιππος Πλιάτσικας
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 ευχαριστώ αλλά ψάχνω τους στίχους και δεν μπορώ να τους βρω ... μήπως έχεις link?
Mika Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Ενα τραγούδι που λέει περίπου "..συγχώρεσε με, δεν ήθελα να σε πληγωσω.. παρ' την καρδιά μου, τα όνειρα μου.." ποιο ειναι?Εψαξα, αλλά δεν το βρήκα. Ισως Τρύπες? Σταθης Δρογώσης - Συγχωρεσέ με
Elraf Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Mika ευχαριστώ πολύ. Το έψαχνα καιρό ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=22200
v-tidus Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Kαλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα beatακι που λέει στο ρεφρέν κάτι σαν you just can't get it on any more. Η αλήθεια είναι πως δεν άκουσα καλά τα λόγια γιατί η μουσικήήταν πάνω από τη φωνή του τραγουδιστή.Αν μπορείς κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
contime Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδια! Σας εχω δυσκολα...το παρακατω zip, εχει 7 αποσπασματα απο κομματια που ψαχνω, απο αυτα, το αποσπασμα νουμερο1 ειναι το crash των primitives και απλα το ανεβασα μηπως και το ψαχνει κανενας αλλος! Αυτα που θελω πολυ να βρω ειναι τα τραγουδια απο τα αποσμασματα 2 και 7... Για να σας δυσκολεψω ακομα πιο πολυ η ποιοτητα του ηχου ειναι ψιλοχαλια... http://rapidshare.com/files/22725746/mp3.zip
Sellers Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδια! Σας εχω δυσκολα...το παρακατω zip, εχει 7 αποσπασματα απο κομματια που ψαχνω, απο αυτα, το αποσπασμα νουμερο1 ειναι το crash των primitives και απλα το ανεβασα μηπως και το ψαχνει κανενας αλλος! Αυτα που θελω πολυ να βρω ειναι τα τραγουδια απο τα αποσμασματα 2 και 7...Για να σας δυσκολεψω ακομα πιο πολυ η ποιοτητα του ηχου ειναι ψιλοχαλια... http://rapidshare.com/files/22725746/mp3.zip Τι μορφή είναι αυτή??? amr Με τι ανοίγει?
Allegro feat.LV Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Hi guys!!! ψάχνω το τραγούδι που έπαιξε στο σουπερ deal σήμερα όταν η ξανθιά που έπαιζε έβγαλε το μισό ευρώ. (το επισόδιο ήταν σήμερα 25 μαρτίου) Είναι dance.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Mika ευχαριστώ πολύ. Το έψαχνα καιρό ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Lyrics&act=details&song_id=22200 Ευχαριστώ πάρα πολύ νάσαι καλά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις